Tesko da ces ti sjahati s teme Bayerna.Valencia je napisao/la:Tesko da ce ga Atletiko pustiti gradskim rivalima.
Posto na istoj kampiras zadnja 2 dana.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Tesko da ces ti sjahati s teme Bayerna.Valencia je napisao/la:Tesko da ce ga Atletiko pustiti gradskim rivalima.
Pa tako ti je kad docekas svojih 5 minuta, reklo bi se bijednih 5 minuta. Godinu dana su ljudi cekali na ispadanje Bayerna, citavu godinu.anelbavarac je napisao/la: Tesko da ces ti sjahati s teme Bayerna.
Posto na istoj kampiras zadnja 2 dana.
Samo za sebe govori Omere, nikad u množini.Omerbavarac je napisao/la: Svi smo mi zadovoljni sezonom i Pepovim radom tokom iste
Navijaci jendostavno moraju biti zadovoljni krajnjim ishodom sezone ma kako god kup zavrsio jer izuzetno je tesko svake godine uzimati sve trofeje, pogotovo kada u prvoj sezoni imas novog trenera.geronimo je napisao/la: Samo za sebe govori Omere, nikad u množini.
Ovo je kljucno, koliki pad je Bayo dozivio od onakve masine to je nevjerovatno.Klare je napisao/la:Forma je očajna, ništa nam ne nude, čista nula, a samo mi znamo koliko mogu i koliko vrijede.
Ne kritikujem ja stopere nego Guardiolinu postavku, gdje su oni ni krivi ni duzni bili previse izlozeni i nisu ni mogli bolje odigrati. Jos kad se sjetim koliko puta je Neuer morao izaci s gola da pokrije taj vakum, prazan prostor od 30 metara da izbije loptu muka mi dodjeKlare je napisao/la:Ne bih se složio za Lahma i naše stopere, njih niko nema prava kritikovati.
Lahm je sinoć bio i najbolji, svukud ga je bilo, koliko puta je zatvorio, fascinantno je kako u punom trku odnosi sve one njihove atlete.
Fenomen!
Što se tiče naših stopera najmanje su krivi, a čak su par puta na vjetrometini i spašavali ostatak ekipe.![]()
I ja sam isto, Gustavo mi je uvijek bio drazi, a za Martineza sam grdno pogrijesio, klasaKlare je napisao/la:Još bih izdvojio Rikija Martina Havija Martineza.
Sam sebi ne vjerujem šta sam pisao pri njegovom dolasku, lik je zvijer, jedan od najboljih na svojoj poziciji što su ikad Zemljom hodali, a danas je bez premca, daleko najbolji defanzivni vezni današnjice!
![]()
Svaka častgerdmuller je napisao/la:Pep Guardiola-Poraz od Reala za nas je bio debakl.Ali mi cemo biti jos snazniji,pokazat cemo svu svoju snagu i moc.Ja priznajem,glavni sam krivac za poraz.Cim sam dosao u Bayern pokusao sam nametnuti svoj stil igre.Igraci su to s vremenom prihvatili i ja sam bio zadovoljan igrom.Međutim kasnije se ispostavilo da je ta igra procitana od strane svih timova,pa su slijedili losi rezultati.Na ljeto nam dolaze 2.sjajna igraca i pokušat cemo dovesti jos nekoga.Od iduce sezone stupa nova igra,bez puno komplikovanja i igre na posjed.Zelim da Bayern igra onako kako su igrali dok ih je vodio Jupp.To je moj primarni cilj u sljedecoj sezoni.Iduce sezone vidjet cete najjaci Bayern.
Ti si jedna slabija verzija Paje i njegovog dominantnog ArsenalaKlare je napisao/la:Bundesliga većinom se slažem s tobom, tako je i u ovom postu, Švajn i Ribi najviše nedostaju,
da li je do njih, Gvarde, ili...![]()
Forma je očajna, ništa nam ne nude, čista nula, a samo mi znamo koliko mogu i koliko vrijede.
Onaj njihov bek kiris'o na Riberija, disati mu nije dao, naprosto ga gurao nazad,
a da je to bio pravi Riberi znamo da bi mu prod'o jedan lažnjak da mu se čitavu utakmicu vrti,
više ga ne bi smio ni napasti..., onako je namirisao krv, još se više okuražio, i dobijemo suprotne uloge od onoga što je trebalo biti.
Švajn igra kao da i ne igra, greška za greškom, bezidejno, bezvoljno, možda previše obaveza od Gvardiole?![]()
Ne bih se složio za Lahma i naše stopere, njih niko nema prava kritikovati.
Lahm je sinoć bio i najbolji, svukud ga je bilo, koliko puta je zatvorio, fascinantno je kako u punom trku odnosi sve one njihove atlete.![]()
Fenomen!![]()
Što se tiče naših stopera najmanje su krivi, a čak su par puta na vjetrometini i spašavali ostatak ekipe.![]()
Još bih izdvojio Rikija Martina Havija Martineza.![]()
Sam sebi ne vjerujem šta sam pisao pri njegovom dolasku, lik je zvijer, jedan od najboljih na svojoj poziciji što su ikad Zemljom hodali, a danas je bez premca, daleko najbolji defanzivni vezni današnjice!
![]()
Znamo da je 3x sporiji od Bejla ali kako ga je uštopao u onom jednom trku,
i to mu nije izbio loptu, nego njega nije pustio da otrči, kao čičak mu se priljepio.![]()
BadrHari može li gif?![]()
![]()
Eto to su neke stvari, minimalne od naših doduše bile, ali koliko-toliko mi zasladile gorak okus.
Što se tiče Gvardiole, trenutno nemam konkretno mišljenje kako dalje,
pokazao je da Bayern može pomjeriti granice, igrati najdominantniji fudbal,
a opet kao da je došlo do nekog zasićenja, dosta rano, kao da igračima pun kofer tih njegovih nimalo lakih zadataka što pred njih postavlja.
![]()
Ne znam, drag mi je kao čovjek i pojava, njegov način shvatanja fudbala mi se sviđa,
samo se nadam da će do početka sezone opet to biti onaj najbolji Bayern.![]()
Sinoć mi je bilo žao, bio sam nizašta, ali danas se ipak nameće stvar da je Bundesliga prioritet, a i polufinale LP je jedan dobar rezultat, kup sumnjam da u ovakvoj situaciji možemo osvojiti.![]()
Ukoliko se nekom srećom i to dogodi onda je sezona odlična,
te se ova greška protiv Reala itekako može lahko oprostiti,
mada sam mu ja već oprostio, jednostavno moram, toliko sreće i nevjerovatnih partija su nam pružili ove godine, 19 pobjeda zaredom neki prelako zaboravljaju.
Poslije ovakvog šamara sumnjam da neće ništa mijenjati, previše je pametan da bi toliko tvrdoglav bio.
Da ti objasnim kao navijac Barceleorey je napisao/la:Ti si jedna slabija verzija Paje i njegovog dominantnog ArsenalaKlare je napisao/la:Bundesliga većinom se slažem s tobom, tako je i u ovom postu, Švajn i Ribi najviše nedostaju,
da li je do njih, Gvarde, ili...![]()
Forma je očajna, ništa nam ne nude, čista nula, a samo mi znamo koliko mogu i koliko vrijede.
Onaj njihov bek kiris'o na Riberija, disati mu nije dao, naprosto ga gurao nazad,
a da je to bio pravi Riberi znamo da bi mu prod'o jedan lažnjak da mu se čitavu utakmicu vrti,
više ga ne bi smio ni napasti..., onako je namirisao krv, još se više okuražio, i dobijemo suprotne uloge od onoga što je trebalo biti.
Švajn igra kao da i ne igra, greška za greškom, bezidejno, bezvoljno, možda previše obaveza od Gvardiole?![]()
Ne bih se složio za Lahma i naše stopere, njih niko nema prava kritikovati.
Lahm je sinoć bio i najbolji, svukud ga je bilo, koliko puta je zatvorio, fascinantno je kako u punom trku odnosi sve one njihove atlete.![]()
Fenomen!![]()
Još bih izdvojio Rikija Martina Havija Martineza.![]()
![]()
Znamo da je 3x sporiji od Bejla ali kako ga je uštopao u onom jednom trku,
i to mu nije izbio loptu, nego njega nije pustio da otrči, kao čičak mu se priljepio.![]()
BadrHari može li gif?![]()
![]()
Eto to su neke stvari, minimalne od naših doduše bile, ali koliko-toliko mi zasladile gorak okus.
Što se tiče Gvardiole, trenutno nemam konkretno mišljenje kako dalje,
pokazao je da Bayern može pomjeriti granice, igrati najdominantniji fudbal,
a opet kao da je došlo do nekog zasićenja, dosta rano, kao da igračima pun kofer tih njegovih nimalo lakih zadataka što pred njih postavlja.
![]()
Ne znam, drag mi je kao čovjek i pojava, njegov način shvatanja fudbala mi se sviđa,
samo se nadam da će do početka sezone opet to biti onaj najbolji Bayern.![]()
Sinoć mi je bilo žao, bio sam nizašta, ali danas se ipak nameće stvar da je Bundesliga prioritet, a i polufinale LP je jedan dobar rezultat, kup sumnjam da u ovakvoj situaciji možemo osvojiti.![]()
Ukoliko se nekom srećom i to dogodi onda je sezona odlična,
te se ova greška protiv Reala itekako može lahko oprostiti,
mada sam mu ja već oprostio, jednostavno moram, toliko sreće i nevjerovatnih partija su nam pružili ove godine, 19 pobjeda zaredom neki prelako zaboravljaju.
Poslije ovakvog šamara sumnjam da neće ništa mijenjati, previše je pametan da bi toliko tvrdoglav bio.
Stari prdonja nastavlja po starom."Nešto ne štima u Bayernu. Mi to znamo već nekoliko sedmica. Ovo je jedno veliko razočarenje. Sve do prije par sedmica ekipa je igrala na vrhunskom nivou i bila spremna za najveće izazove. Potom je došlo do naglog pada i manjka koncentracije koji je kulminirao na sinoćnjoj utakmici," rekao je Beckenbauer.
Ma nije meni krivo sto smo izgubili polufinale, vec nacin na koji smo izgubili. Europski prvak je djelovao kao skupina amatera. Nista nam nije islo, ni forma ni postavka nista, a svi znamo kakav je ovo tim.Omerbavarac je napisao/la:Pa ova ekipa je jednom pala na najnize grane i opet se naredne godine vratila kao da nikad nista nije bilo. Izgubili smo polufinale a ne bitku za zivot, pobogu.![]()
Ovi su najgori, nismo tu da komentarišemo jedni druge,leorey je napisao/la:Ti si jedna slabija verzija Paje i njegovog dominantnog Arsenala
Nije to isto, jbmu.Klare je napisao/la: Izgubio 1 ili 5:0, izgubio si, nećeš dalje.
Moguće, iako u njoj ima istine dosta.Bundesliga je napisao/la:Ta izjava je samo novinarska patka po meni
gerdmuller je napisao/la:Pep Guardiola-Poraz od Reala za nas je bio debakl.Ali mi cemo biti jos snazniji,pokazat cemo svu svoju snagu i moc.Ja priznajem,glavni sam krivac za poraz.Cim sam dosao u Bayern pokusao sam nametnuti svoj stil igre.Igraci su to s vremenom prihvatili i ja sam bio zadovoljan igrom.Međutim kasnije se ispostavilo da je ta igra procitana od strane svih timova,pa su slijedili losi rezultati.Na ljeto nam dolaze 2.sjajna igraca i pokušat cemo dovesti jos nekoga.Od iduce sezone stupa nova igra,bez puno komplikovanja i igre na posjed.Zelim da Bayern igra onako kako su igrali dok ih je vodio Jupp.To je moj primarni cilj u sljedecoj sezoni.Iduce sezone vidjet cete najjaci Bayern.
Znam ja a i svi, sta si ti pisao i kako si bio nerealan.Sekunde nisi objektivan.Najbolji na svijetu? Aha, bili prosle godine.Ti zivi u zabludi i dalje, ali je istina da nemate igraca za tiki-taku, ono jucer je bilo RUGLO, kruzenje, malo je falilo da zaspem, cak gore od gnjavljenja lopte Barce ove sezone i to ti kaze navijac Barce, vrijedjate nas kad poredite igru Bayerna sa igrom Barce od 2009-2012.Imali ste loptu i niste znali sto sa njom.Za onakvu igru potreban je Messi a ne prosjecna imena.Ronaldo je za Riberija Messi.Govorio si da cete dobiti Real 4-5 razlike a oni po imenima imaju duplo bolju ekipu, a evo boga mi i po igri.TolikoKlare je napisao/la:Sve je to tako,
a ovdje gosti dođu i onda nama govore kako Bayern treba nove stopere itd.,
kao da oni bolje od nas znaju.Ovi su najgori, nismo tu da komentarišemo jedni druge,leorey je napisao/la:Ti si jedna slabija verzija Paje i njegovog dominantnog Arsenala
tema je ta i ta.
A ako već hoćeš ja kažem da si jedan smrad neviđeni, iako prvi put za tebe čujem.![]()
Otkud tebi pravo da mene porediš sa tamo nekim o kome ne znam ni šta ni kako je pisao.
Gledajući samo rezultat, otprilike je isto(neću baš reći potpuno) 1-0 ili 5-0, ali upravo način na koji si izgubio ostavlja posljedice.Ekipa sa takvim napadačkim potencijalom pala bez ispaljenog metka.U 180 minuta igre sve što smo pokazali je nemoć.Mene, kao navijača Bayerna, bilo je sram dok sam gledao utakmicu(a to se dešava prvi put otkako gledam fudbal!).Prvi put sam se ja postidio ispred njih.Protiv Reala su predstavili sve ono što Bayern NIJE!geronimo je napisao/la:Nije neka prevelika frka ni kup izgubiti, jer na suprotnoj strani imaš Dortmund, tim koji u posljednje vrijeme zna kako poniziti Bayern.Nije to isto, jbmu.Klare je napisao/la: Izgubio 1 ili 5:0, izgubio si, nećeš dalje.![]()
Zamisli da se kojim slučajem meč i rezultat lomio protiv Reala, je li bi to bilo isto kao ovo predavanje nakon pola sata igre?
Suština je ista, ali način na koji si izgubio zna ostavljati malo duže tragove.
Srazmjerno tome, ni eventualno izgubljeno finale u Berlinu neće ostaviti isti trag zavisno od načina kako do njega dođe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.