SoloUltra je napisao/la:
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

6-2,6-4flagrantus je napisao/la:Hass-Falla 1
Bolleli-Fabbiano 1
Bez puno price Hass brani titulu od prošle godine ,vjerujem da pred svojim navijacima moze preko Falle.Inace turnir je u Minhenu,zemlja.
U duelu dva Zabara mislim da dobija Bolleli ,inace ima 2-0 u medjusobnim duelima protiv Fabbiana,turnir u Tunisu zemljana podloga.
Bolleli ove sezone dobar na zemlji 8-2,Fabbiano 3-3
-Ispratio ovo sinoc,svaka cast.SoloUltra je napisao/la:SoloUltra je napisao/la:![]()
idemo dalje sa norvežanimazgmiky je napisao/la:Aalesund-Viking 3+ 1.70,oba daju i 3+ 2.05, 4+ 2.75
očekujem da obje ekipe zabiju barem po gol i barem tri na utakmici
biti će kasnije još nešto, malo veće
Ispratio 3+.zgmiky je napisao/la:Aalesund-Viking 3+ 1.70,oba daju i 3+ 2.05, 4+ 2.75
očekujem da obje ekipe zabiju barem po gol i barem tri na utakmici
biti će kasnije još nešto, malo veće
vise od 9 korneTaramos4 je napisao/la:Dva para za veceras
Juventus - Benfica - vise od 9 korneta 1.70
Valencia - Sevilla - vise od 4 zuta kartona 1.70
Juventus daje gol (radi uslova trazilo 3 kombinacije)
Kladionica Millenium
ajde jos juve...nogomet :
molde - start - pm6 (gol u oba poluvremena)* 2/5
sogndal - rosenborg - zX2 3/5
juventus - benfica - 2-3 2/5
tenis :
berlocq - kubot (+3,5) - h1 3/5
del bonis - belluci - zs(9,5) - vise 4/5
kladionica : PREMIER
sretno !
bravo za ovo, lijepo skinuto ali mislim da te juve povaljuje, ako sam dobro shvatio igrao si 2 ili 3 gola, a mislim da će ih biti 4johnnyyK je napisao/la:ajde jos juve...nogomet :
molde - start - pm6 (gol u oba poluvremena)* 2/5
sogndal - rosenborg - zX2 3/5
juventus - benfica - 2-3 2/5
tenis :
berlocq - kubot (+3,5) - h1 3/5
del bonis - belluci - zs(9,5) - vise 4/5
kladionica : PREMIER
sretno !
neka da ja dobijem pare a za gramaticke greske me i nije brigaberardi25 je napisao/la:vise od 9 korneTaramos4 je napisao/la:Dva para za veceras
Juventus - Benfica - vise od 9 korneta 1.70
Valencia - Sevilla - vise od 4 zuta kartona 1.70
Juventus daje gol (radi uslova trazilo 3 kombinacije)
Kladionica Millenium

Ubice Juve Boga u njima s hendikepom...zgmiky je napisao/la:Juventus-Benfica x2 2.55, oba daju i 3+ 2.35, over 3.5 3.10 HL
Iako se finale igra na njihovom stadionu mislim da ga igrači Juventusa vidjeti neće, barem neće biti akteri na terenu a kao gledatelji možda i budu, Benfica je lani previše toga izgubila i vrijeme je da joj se vrati tako da nakon što su postali novi prvaci Portugala očekujem da i u ovom natjecanju odu do kraja
EL je jedno od najglupljih natjecanja i ne volim ih igrati ali kako je prošli puta upalilo sa strijelcima da vidimo može li se ponoviti
Valencia-Sevilla
Jonas daje 2.50
Juve-Benfica
Tevez daje 2.00
premier
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.