Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

PerryFred
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la PerryFred » 01 maj 2014, 16:25

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 maj 2014, 16:29

@gost baš tako. Kakav god da spisak bude, treba stati uz selektora i i igrače. Sad smo im najpotrebniji, poslije SP slagati novu ekipu, nove igrače pozvati a možda i selektora, zavisi od rezultata na SP.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 01 maj 2014, 16:30

evo spisak mozda bude jedna zamijena .. nekim su igracima dosli na adresu pozivi :
Begovic
avdukic
fejzic
spahic
bicakcic
sunjic
zukanovic
vranjes
mujdza
kolasinac
vrsajevic
salihovic
ibricic
medunjanin
hadzic
pjanic
lulic
misimovic
hajrovic
visca
ibisevic
dzeko
Ostaje jos jedno mjesto ... ovo su 100 % putnici !
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 maj 2014, 16:35

lucif3R666 je napisao/la:evo spisak mozda bude jedna zamijena .. nekim su igracima dosli na adresu pozivi :
Begovic
avdukic
fejzic
spahic
bicakcic
sunjic
zukanovic
vranjes
mujdza
kolasinac
vrsajevic
salihovic
ibricic
medunjanin
hadzic
pjanic
lulic
misimovic
hajrovic
visca
ibisevic
dzeko
Taj zadnji je Sušić :mrgreen:

Volio bih kad bi taj zadnji bio Zec, koliko vidim nema ni Bešića. Jedan od ove dvojice mora ići, mogu i obojica, umjesto Hadžića Bešić a zec bude taj zadnji. :D

Pape jer rek'o da ćemo sve svi iznenadit spiskom. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 maj 2014, 16:37

lucif3R666 je napisao/la:evo spisak mozda bude jedna zamijena .. nekim su igracima dosli na adresu pozivi :
Begovic
avdukic
fejzic
spahic
bicakcic
sunjic
zukanovic
vranjes
mujdza
kolasinac
vrsajevic
salihovic
ibricic
medunjanin
hadzic
pjanic
lulic
misimovic
hajrovic
visca
ibisevic
dzeko
Dobar je ovo spisak, ako je istinit. Ja bih još zovnuo još Zahirovića i to je to......možda Bešić, umjesto Hadžića...al, generalno, bio bi ovo ok spisak

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 maj 2014, 16:39

To je spisak za debakl na SP, Safet ako je imalo pametan vodiće Bešića i Zahirovića na prvenstvo, ako se pouzda u Salihovića i Medunjanina da mu drže sredinu on nije normalan
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 maj 2014, 16:40

legenda reala je napisao/la:To je spisak za debakl na SP, Safet ako je imalo pametan vodiće Bešića i Zahirovića na prvenstvo, ako se pouzda u Salihovića i Medunjanina da mu drže sredinu on nije normalan
pa jednog od njih dvojice svakako....

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 maj 2014, 17:12

Dan dva poslije spiska cemo komentirat i to je to treba se gasit onda i dat podrsku do kraja SP makar je od mene
tako.Nazalost na ovom spisku ako bude ovakav ima makar5 igraca koji bi se borili za prvih 11 nekog od boljih BIH klubova. A mislim da imamo bolje ali eto...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 maj 2014, 17:51

Forum ce implodirat 5. maja. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 01 maj 2014, 18:00

problem je sto ce objavit 30 igraca pa opet valja cekat odabir 23 :D
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac

Post Postao/la bhsport » 01 maj 2014, 18:24

Virtu4l je napisao/la:Samo ne znam šta bi Chelsea radio sa njim. U21 tim ili Vitesse, mislim da treće ne postoji.
Očito tebe trebaju konsultovati. Ti si ipak ekspert. Stidi se ovog komentara.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Virtu4l
Kontakt:

Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac

Post Postao/la Virtu4l » 01 maj 2014, 20:10

bhsport je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Samo ne znam šta bi Chelsea radio sa njim. U21 tim ili Vitesse, mislim da treće ne postoji.
Očito tebe trebaju konsultovati. Ti si ipak ekspert. Stidi se ovog komentara.
Mislim da o Chelsea znam malo više od tebe. Na sredini terena ima jedan Van Ginkel, koji već sad vrijedi preko 10 miliona, ima četiri nastupa ove sezone, igra istu poziciju kao Prcić, tu je i Oscar koji ima 22. godine, a već je igračina u svijetu fudbala. Mata je centralni vezni i morao je otići. Da ne govorim o klincima iz U21 koji su prvi na tabeli U21 Premier lige.

Romeu je na posudbi, on igra malo povučenije, McEachran je na posudbi, Traore je u Vitesseu, tu je i Cliffrod, većina njih su u rangu Prcića.

Da, zaboravio sam Edenovog brata, Thorgana Hazarda koji razvaljuje u Waregemu.

Misliš da ja ne bih volio da pređe u Chelsea? Niko ne bi bio sretniji od mene, ali Chelsea ima 50 igrača na platnom spisku. Samo sam napisao da ne vidim njegovo mjesto u Chelsea. Chelsea mora dovesti pravu desetku, nekoga da naslijedi Lamparda, ali mislim da će dovesti nekoga od 40+ miliona.

Uostalom Vitesse ne bi bila loša opcija, sjajna liga za razvoj igrača, ekipa koja će vjerovatno igrati u Evropi, najjača filijala Chelsea i puno bolji izbor od Sošoa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 01 maj 2014, 20:25

Prcic ukoliko dodje posudba je vise nego sigurna. Samo pitanje gdje. Druga engleska, vitesse il pak ostati u sosou. Na mobu sam neda mi se trazit koliki broj igraca chelsea ima na posudbi. Realno za dobru buducnost prce bolje mu je da ne dodje do tog transfera. Matic se nije pokazao u chelseau te na pisudbama. Sve dok nije osao u benficu kao igrac a ne posudba. Inace ga ne bi ni forsirali portugalci

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 maj 2014, 20:27

Neka dodje u United, bio bi u prvih 11. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 maj 2014, 20:36

Ma sto goc ti napises a i ja boga mi to ne umanjuje stvar da jedan ovakav gigant gleda ovog momka.Ne bi oni njega gledali da tu nema nista niti bi Liverpul kupio Hodzica da tu nema nista. To je osnov svega, sto taj isti klub kad je dosao u Split npr.po malog Pasalica ne uze Vrsajevica pa ga plasira negdje drugo da ga upropasti. Svaki igrac kojeg takvi klubovi dovedu sigurno ima talenta ali za uspjeh je potrebno i nesto vise. Zato da imamo pameti ko sto nemamo cuvali bi taku djecu ko kap vode na dlanu a ne da svaki jarac ostri rogove na njima. Da je Prcic Mamicev i Real bi mu bio realna opcija.
Za Virtual

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 maj 2014, 21:12

dubrovnik je napisao/la:Ma sto goc ti napises a i ja boga mi to ne umanjuje stvar da jedan ovakav gigant gleda ovog momka.
Naravno da je velika stvar i što je najbitnije to baca svjetlo na njega i sigurno ni ostali klubovi neće ostati nijemi ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 maj 2014, 21:12

dubrovnik je napisao/la:Ma sto goc ti napises a i ja boga mi to ne umanjuje stvar da jedan ovakav gigant gleda ovog momka.Ne bi oni njega gledali da tu nema nista niti bi Liverpul kupio Hodzica da tu nema nista. To je osnov svega, sto taj isti klub kad je dosao u Split npr.po malog Pasalica ne uze Vrsajevica pa ga plasira negdje drugo da ga upropasti. Svaki igrac kojeg takvi klubovi dovedu sigurno ima talenta ali za uspjeh je potrebno i nesto vise. Zato da imamo pameti ko sto nemamo cuvali bi taku djecu ko kap vode na dlanu a ne da svaki jarac ostri rogove na njima. Da je Prcic Mamicev i Real bi mu bio realna opcija.
Za Virtual
Ali šta znači čuvati, J*** mu miša. Na koji način, jedino da angažujemo neku koja će ha se nekom od njih nadigne trčati da mu ga spušta......

Mislim, sve je to ok, te tražiti, te kontaktirati, te ovo te ono, ali postoji neki dio koji je i do igrača. Pa ne možeš zvati sad u reprezentaciju 182 igrača, nema mjesta toliko......ima i čekanje, dokazivanje, šta sve ne.......

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 maj 2014, 21:17

Nemamo mi sta zvati 200 igraca. Jednostavno ne pozovemo ove nesposobnjakovice koji su samo zbog veze tu i eto ga, mjesto za prave igrace sa potencijalom tipa Pricic i M. Vrancic. Nije to visoka matematika. Selektor se pusti nepotizma i pocne pratiti igrace umjesto da lupa gluposti i eto mjesta.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 maj 2014, 21:27

Principatus je napisao/la:Nemamo mi sta zvati 200 igraca. Jednostavno ne pozovemo ove nesposobnjakovice koji su samo zbog veze tu i eto ga, mjesto za prave igrace sa potencijalom tipa Pricic i M. Vrancic. Nije to visoka matematika. Selektor se pusti nepotizma i pocne pratiti igrace umjesto da lupa gluposti i eto mjesta.
što ne bi zvali Šćuka ? Daje golove kao na traci. A što opet ne bi zvali i Zeca, mislim čovjek stvarno u formi ? A što ne bi zvali Hodžića, takav talenat, pa plus iz premier lige, mislim što da ne ? O Bešiću i da ne govorim, zar njega ne treba zvati ? A što ne bi zvali i Dilavera, ipak je deficitarna pozicija u nas, svakako bi trebalo razmisliti ? A što ne bi zvali Hadžića iz Herculesa, pa vidjeli smo ove sedmice kakav je španski fdubal, a momak ipak igra redovno u Španskoj ligi ?

Hoću reći, ako nisi razumio, jedno je konstatovati činjenicu da se kod TSS radi o očitom nepotizmu i da su rodbinske veze jedini razlog poziva, a sasvim je drugo sada se ufurati u ulogu selektora i zvat ću ovoga zvat ću onoga.

Hoće li biti pozvani Džeko, Spaha, Pjana, Vedo, Sejo i Seo, Lula, Bega....hoće, je li neko fali od etabliranih igrača, ne fali.

Kritika zbog nepotizma je ok i potrebna, sve ostalo je naprdivanje, koje opet nije ništa loše, šta bi narod bez naprdivanja, ali moraš znati da je to upravo to. Bilo da naprduješ ili slušaš naprdivanje.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 maj 2014, 21:45

Znas sto znaci cuvat da ga selektor i ljudi iz saveza nazovu godisnje daju mu podrsku cestitaju na radu ako je to
zasluzio a ne da mu rece preko novina ne racunam na tebe igras u slabom klubu to nema nigdje nego u nas. Osim ovoga ja bi Susica smatrao odgovornim ako se 2 ili 3 igraca od onih koje nije poveo prodaju u lige petice jer onda strucno oko naseg selektora nije vidjelo ocit kvalitet. Siguran sm da ce tesko prodati ikog od nazovimo agencijinih igraca osim mozda bratica .Volio bi da ga koji novinar pita gdje igra Hrgota ili Bunoza i nisam siguran da li bi to on znao toliko sumnjam u njega.

Za gosta

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aezakmi, Edincapitano, Goalgetter, Google Adsense [Bot], kakarut, Sheyi i 60 gostiju.