BavaracZenica je napisao/la:Treba tu pojacanja za Juve, ja stvarno ne znam zasto vam igra ovaj svicarac strahota kak je los.. kad sam god pratio Juve nikad me on nije zadivio.. mozda trcii bori se, al ni to nije nest pretjerano.
Treba vam bas 3 dobra igraca, da ostane odbrana kakva jest na sredini Pogba Vidal Pirlo i sljedece sezone sve super.. al jedan jak krilni igrac dobar, prodoran dovest i Lulica po boku. i neki veznjak Oscar recimo iz Chelsea
Da da, on jeste strašan kad igra pozadi kao desni bek ali ofanzivno je totalni promašaj.. osim borbenosti i trka nema apsolutno ništa. Ali i kao takav meni je inače jedan od dražih
Kao logična i najrealnija pojačanja nameću se Lulić, Cerci, Imobile što naravno nije ni blizu onome što treba Juventusu, čak naprotiv..dosta smo atalanta-polovnjaka u prethodnih par sezona dovodili.. Idealna pojačanja a nisu nemoguća su Coentrao, Sanchez i Eriksen recimo sa kojim se povezujemo u posljednje 2-3 god, jedan napadač tipa Marković ili Lukaku, igrači koji puno obećavaju.
Nisam nešto pretjerano razočaran ispadanjem iz EL, možda malo.. ali opet, sa onakvim pristupom nismo ni zaslužili da idemo u finale. Navijam za Benfiku u finalu.