Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Hamburger Sport-Verein
FRibery, ma kakvi da pustite, to ne dolazi u obzir pa nismo u Bantustanu. Ne bi bilo fer ni prema nama ni prema ostalima, zaslužili smo ispadanje i to je to. Ja vjerujem da je to za naše dobro, jedino tako možemo naprijed. Da se kojim (nevjerojatnim) slučajem i spasimo opet bi to bilo krpanje, treba krenut ispočetka sa temeljitom rekonstrukcijom saveza, manadžmenta pa onda i momčadi.
Kad se dogodine riješimo većine "iskusnih" i preskupih igrača koji vuku plaće do 20-tak milja ojra onda ćemo i financijski prodisat i 2016-te vjerujem da ćemo bit spremni za povratak.
Kad se dogodine riješimo većine "iskusnih" i preskupih igrača koji vuku plaće do 20-tak milja ojra onda ćemo i financijski prodisat i 2016-te vjerujem da ćemo bit spremni za povratak.
I ja sam izgubio nade za HSV. Ne bi me cudilo da dobiju Bayern i opet ispadnu.
Evo Barbarez rekao kako VdV nije pravi lider, nema karakter i tako. Malo ga napao. Meni je VdV bio najdrazi igrac dok je igrao u HSV prije transfera. Od tada sve mi manji i manji u ocima.
Evo Barbarez rekao kako VdV nije pravi lider, nema karakter i tako. Malo ga napao. Meni je VdV bio najdrazi igrac dok je igrao u HSV prije transfera. Od tada sve mi manji i manji u ocima.
Radije cu ispasti uzdigunte glave u Cvajtu, nego da me neko pusta...
Nasa jedina sansa je ta da Nürnberg i Braunschweig budu toliko smotani, pa da izgube obje utakmice, ali sanse da se to desi su 0,000000000001%.
Nas glavni cilj sada treba biti da 25.Maj i prolazak inicijative i siguran sam da cemo se uspijeti ekspresno vratiti u drustvo najboljih.
Najbolji primjer bi nam trebao biti Atletico Madrid, koji je takodjer bio ispao prije 12 godina u drugu ligu Spanije, pa su se uspijeli vratiti jos jaci.
Nasa jedina sansa je ta da Nürnberg i Braunschweig budu toliko smotani, pa da izgube obje utakmice, ali sanse da se to desi su 0,000000000001%.
Nas glavni cilj sada treba biti da 25.Maj i prolazak inicijative i siguran sam da cemo se uspijeti ekspresno vratiti u drustvo najboljih.
Najbolji primjer bi nam trebao biti Atletico Madrid, koji je takodjer bio ispao prije 12 godina u drugu ligu Spanije, pa su se uspijeli vratiti jos jaci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kao i svi terminalni bolesnici i mi vučemo očajničke poteze - angažirali smo bioenergetičara da "izlječi" momčad.
Al varaju se svi koji misle da je to naš zadnji potez, nakon baye platićemo nekog da "baci urok" na mainz, možda i na nuernberg i braunere, ako bude još para u blagajni.
Inače, vraća nam se Rudnevs na kraju sezone, eto "riješili" smo napadača za zweitu. Nisam ni mislio da bi mogli uštedit milju i po na njegovoj plaći.
Al varaju se svi koji misle da je to naš zadnji potez, nakon baye platićemo nekog da "baci urok" na mainz, možda i na nuernberg i braunere, ako bude još para u blagajni.
Inače, vraća nam se Rudnevs na kraju sezone, eto "riješili" smo napadača za zweitu. Nisam ni mislio da bi mogli uštedit milju i po na njegovoj plaći.
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 29 apr 2014, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
- madridistaforever
- Kontakt:
Sta se brines za njegovu placu...ledar je napisao/la:Inače, vraća nam se Rudnevs na kraju sezone, eto "riješili" smo napadača za zweitu. Nisam ni mislio da bi mogli uštedit milju i po na njegovoj plaći.
Kreuzer ce se sigurno potruditi da ga do 25.Maja ponovo nekome pokloni.
Evo jedan slikovit prikaz propadanja jednog fudbalskog kluba:
Generalno bi cepanica bila ok za zweitu ali ne za tu plaću, max 750 somova.amerosm je napisao/la:
Sta se brines za njegovu placu...
Kreuzer ce se sigurno potruditi da ga do 25.Maja ponovo nekome pokloni.
Što se slikovnog prikaza tiče Arnesen je po meni na strani debelog plusa, s njim smo se dobrano zakotrljali prema dnu a kreuzer je samo još malo pogurao.
Nek propali politicar za Subotu vec potpali rostilj...
Koji IDIOT majko draga. Jedino sto zamjeram EOR-u je cinjenica sto ranije nije krenuo sa inicijativom.
Ja iskreno ne znam kako jos izdrzati tri sedmice sa ovim IDIOTIMA. Umjetso da suti on motivise protivnika...
Koji IDIOT majko draga. Jedino sto zamjeram EOR-u je cinjenica sto ranije nije krenuo sa inicijativom.
Ja iskreno ne znam kako jos izdrzati tri sedmice sa ovim IDIOTIMA. Umjetso da suti on motivise protivnika...
HSV-Sportchef Oliver Kreuzer (Foto) rechnet im Bundesliga-Heimspiel am Samstag (15.30 Uhr) mit einem «lustlosen» FC Bayern München. «Der Stachel sitzt tief beim FC Bayern nach der Pleite gegen Real (0:4). Die werden sicher keine große Lust haben, am Freitag in den Flieger nach Hamburg zu steigen. Wir können und wollen die Bayern ärgern», sagte der frühere Bayern-Verteidiger im Radio-Interview mit NDR 90,3.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Nakon treceligaskog managera i Sabia motivise protivnika...
Moja prognoza je da ce nas Bayern u Subotu nabiti sa 6 ili 7 golova razlike i da ce propali politicar spontano potpaliti rostilj kako bi smirio navijace.
Naprosto ne mogu da vjerujem kolika je glupost vlada u ekipi krenuvsi od ovog treceligaskog manager, pa zatim uprave te igraca itd itd.VDV sagt man könne die Bayern in dieser Form schlagen (Quelle: Bild)
Moja prognoza je da ce nas Bayern u Subotu nabiti sa 6 ili 7 golova razlike i da ce propali politicar spontano potpaliti rostilj kako bi smirio navijace.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Navijače može zadovoljiti samo ako sebe baci na roštilj
Agieren statt reagieren
Sad dobro, izjave jesu stupidne ali ništa ne mijenjaju na stvari, ovako ili onako ćemo uvjerljivo izgubit. Becks je npr. rekao da ako hsv ne dobije bayerna nit ne zaslužuje ostanak u ligi. Još te dve utakmice ćemo istrpit a onda valjda okrećemo novu stranicu.
Inače, zuja se ozlijedio na treningu (bedreni mišić) i neće igrat protiv baye. Bilo bi interesantno da stavimo westermanna naprijed, gori od zuje ne može bit.
Beister izjavio da ce i u Cvajti ostati u HSV-u pod uslovom da prodje HSV Plus kojoj je i zvanicno izrazio podrsku...
Sada klaun Jojo i njegovi IDIOTI imaju novog neprijatelja nakon Jansen-a i samo se nadam da ih treceligaski manager do 25.Maja nekome nece pokloniti.
Sada klaun Jojo i njegovi IDIOTI imaju novog neprijatelja nakon Jansen-a i samo se nadam da ih treceligaski manager do 25.Maja nekome nece pokloniti.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Moze li objasnjenje oko tih "IDIOTA",vjerovatno mislis na CFHH?
Zar imaju toliki utjecaj na upravu?
I zasto su oni odvojeni od POPTOWN-a?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Klub HSV trenutno funkcionise ovako:samo_lijevo je napisao/la:Moze li objasnjenje oko tih "IDIOTA",vjerovatno mislis na CFHH?
Navijaci koji su clanovi kluba biraju clanove NO-a (tacnije njih 11) na mandat od 4 godine. Zatim ti clanovi NO-a biraju upravu tj. predsjednika kluba, SD-a i covjeka koji ce biti zaduzen za marketing.
Dok je bio Hoffmann na celu kluba ove nije hebao ni 1%, a zatim je dosla skupsitina u Januaru 2011-te gdje su ti navijaci tzv. Ultrasi (ima ih max. 1500) izabrali u NO svoje ljude koje sacinjavaju propali glumac (Erhardt), novinar (Ertl), ugostitelj (Klüver) i biznismen (Hunke) zajedno sa Floberg-om koji je opet predstavnik tih 1500 navijaca u NO-u. Zatim je ta genijalna petorka dosla na ideju da smjeni Hoffmann-a jer su mislili da mogu bolje obavljati posao i onda su na mjesto predsjednika postavili propalog politicara (Jarchow-a), da bi prosle godine jednog Arnesen-a (koji je zajedno sa Fink-om trebao biti smjenjen nakon katastofe u Minhenu) zamijenili treceligaskim managerom. Rezultat svega ovoga cemo dobiti 10.Maja...
Cilj HSV Plus-a je da fudbalsku sekciju odvoji od ostatka kluba i da navijaci ne mogu upravljati klubom sto se Joju i njegovim klaunima ne svidja jer ce izgubiti ogormnu kolicnu novca (HSV ima 70.000 registorvanih clanova koji su se tek sada probudili i koji godisnje placaju 50 € na ime clanarine) te nece moci imati vise VIP ulaznice na glavnoj tribini i u svecanoj lozi.
Sto se tice Poptown-a Jojo i njegovi klauni smatraju da isti ne daju glasnu podrsku igracima za vrijeme utakmice pa su ih izbacili iz kluba propalica.
Treba reći da su ti isti slatkorječivci iz NO odmah doveli svog pijuna Arnesena koji je kola koja su lagano klizila nizbrdo gurnuo u provaliju. Kako je netko rekao "klasa A bira klasu A, a klasa B bira klasu C". Dok su Freiburg, Augsburg i ostali uzimali za male pare najbolje domaće talente mi smo "čistili" chelsijev škart i za teške pare kojih nemamo uzimali Iličeviće, Jiračeke, Badelje,... Wart raga je pak posebna priča koja govori da ti i mecena koji puta može više odmoći nego pomoći. Kreuzer je došao ko šlag na tortu, on nije puno trošio jer nije ni imao ali nas je zato revnosno rješavao nasušno potrebnih igrača u bitki za opstanak.
No da se ne vraćamo unatrag, moja poanta bi bila da slatkorječivci i bleferi koji govore ono što rulja želi čut vrebaju svugdje i da tek treba vidjeti hoće li se infiltirati i u inicijativu u značajnom postotku.
Vidim prema najavama da je bayo za nas složio kaznenu ekspediciju jaču nego za real, sa martinezom umjesto kroosa. Sve ispod 5 komada bio bi uspjeh.
No da se ne vraćamo unatrag, moja poanta bi bila da slatkorječivci i bleferi koji govore ono što rulja želi čut vrebaju svugdje i da tek treba vidjeti hoće li se infiltirati i u inicijativu u značajnom postotku.
Vidim prema najavama da je bayo za nas složio kaznenu ekspediciju jaču nego za real, sa martinezom umjesto kroosa. Sve ispod 5 komada bio bi uspjeh.
@ ledar
ipak mislim da je Arnesen iz uslova koje je imao izvukao maksimum. Jedino gdje nije pogodio je izbor trenera, no slazem se s tobom ne treba se vracati u proslost i treba se okrenuti buducnosti...
Sto se sutrasnje utakmice tice moje vidjenje je sljedece:
Prije utakmice protiv Real-a sam ocekivao 5 komada u nasoj mrezi, a nakon te utakmice sam ocekivao 6 komada (jer moraju negdje iskaliti svoj bijes). Zatim su se pojavili treceligaski manager i Sabia sa svojim izjavama i dodatno motivisali Bayern, tako da sutra ocekujem izmedju 7 i 10 golova u nasoj mrezi, gdje ce Eddy spontano nakon utakmice potpaliti rositlj.
PS: Prema Matz-u uprava HSV-a je dobila zasad 6500 prijava kada je skupstina u pitanju. Ukoliko dodje jos 1000 nenajavljenih HSV Plus ce ponoviti rezultat iz Januara, jer tada je bilo ukupno 7000 navijaca i dobili su skoro 80%.
ipak mislim da je Arnesen iz uslova koje je imao izvukao maksimum. Jedino gdje nije pogodio je izbor trenera, no slazem se s tobom ne treba se vracati u proslost i treba se okrenuti buducnosti...
Sto se sutrasnje utakmice tice moje vidjenje je sljedece:
Prije utakmice protiv Real-a sam ocekivao 5 komada u nasoj mrezi, a nakon te utakmice sam ocekivao 6 komada (jer moraju negdje iskaliti svoj bijes). Zatim su se pojavili treceligaski manager i Sabia sa svojim izjavama i dodatno motivisali Bayern, tako da sutra ocekujem izmedju 7 i 10 golova u nasoj mrezi, gdje ce Eddy spontano nakon utakmice potpaliti rositlj.
PS: Prema Matz-u uprava HSV-a je dobila zasad 6500 prijava kada je skupstina u pitanju. Ukoliko dodje jos 1000 nenajavljenih HSV Plus ce ponoviti rezultat iz Januara, jer tada je bilo ukupno 7000 navijaca i dobili su skoro 80%.
Danas sramota Njemačke mora pasti u Hamburgu
, sretno HSVovci.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Re: AW: Hamburger Sport-Verein
Adler - Diekmeier, Westermann, Mancienne, Jiracek - Rincon, Tesche, Badelj, vdV, Calhanoglu - Ilicevic.
HSV Twitter
:(:(
Zatvoriti se u podrum i moliti Boga da se ne dogodi katastrofa.
Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2
HSV Twitter
Zatvoriti se u podrum i moliti Boga da se ne dogodi katastrofa.
Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.