Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Sta kazu ono Negredo The Beast hahah Jeli 100% Dzeko starta ovih zadnjoh par tekmi?
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Ja neznam ako ga Pelle ostavi na klupu u ove 3 najvaznije utakmica onda ebe lud zbunjenogCepi1981 je napisao/la:Sta kazu ono Negredo The Beast hahah Jeli 100% Dzeko starta ovih zadnjoh par tekmi?
- Goalgetter
- Kontakt:
Naravno da ga nece staviti kad je ispao iz forme. U prvoj polusezoni je Negredo zabio cini mi se oko 21 golova u svim takmicenjima, i zasluzio je tada da igra. Njegov peh sto je Edin konacno usao u formu i izbacio ga iz prvih 11, a ovaj ispao iz forme.
Ne znam za vas ali meni je do sad Pelegrini pokazao da je zaista fer i korektan prema Edinu. Edin je bio u maloj krizi i da mu je otac rodjeni onda bio trener bio bi na klupi jer je Negredo bio u ludoj formi. Medjutim cim je Edin usao u formu, on igra redovno. Sad ne znam sto svi ovdje kukaju na Pelegrinija (doduse ne svi, pojedini) hoce li Dzeku ostaviti na klupi ili staviti ga u prvih 11 jer je covjek do sad zaista pokazao da ukoliko je Edin u formi i igrat ce. A Edin je trenutno u odlicnoj formi i siguran sam da ce upravo njegovi golovi donijeti i titulu City-u.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Pellegrini je korektan prema svima. Sumnjam da on gaji neke vece simpatije prema Negredu, nego prema Edinu, ili obrnuto. Profesionalac je, zna sta mu treba, i upoznat je sa kvalitetama obojice. Stopirao je njegov odlazak iz Citya, jer je procjenio da mu treba Edin.
Uzmite samo kad ga je tamo oko 3. kola izbacio na poluvremenu protiv Hulla, a ubacio Negreda, kad je zatim ovaj zabio gol. Odmah su se vec pocele siriti teorije zavjere.
Ima i Pellegrini svojih greski, ali sto se tice rotiranja u napadu, kroz veci dio sezone je to zaista odlicno odradio. Jedino ga je forsiranje Aguera skupo kostalo. Sto se tice Edina, tu je ispao korektan, davao mu je i podrsku nakon onih masenja zicera protiv Tottenhama, Stoke-a, itd.
Uzmite samo kad ga je tamo oko 3. kola izbacio na poluvremenu protiv Hulla, a ubacio Negreda, kad je zatim ovaj zabio gol. Odmah su se vec pocele siriti teorije zavjere.
Ima i Pellegrini svojih greski, ali sto se tice rotiranja u napadu, kroz veci dio sezone je to zaista odlicno odradio. Jedino ga je forsiranje Aguera skupo kostalo. Sto se tice Edina, tu je ispao korektan, davao mu je i podrsku nakon onih masenja zicera protiv Tottenhama, Stoke-a, itd.
Da ali mislim da bi i vecina trenera ( sad kad pocnju drvlje i kamenje na meneGoalgetter je napisao/la:Pellegrini je korektan prema svima. Sumnjam da on gaji neke vece simpatije prema Negredu, nego prema Edinu, ili obrnuto. Profesionalac je, zna sta mu treba, i upoznat je sa kvalitetama obojice. Stopirao je njegov odlazak iz Citya, jer je procjenio da mu treba Edin.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sutra sa jednim napadacim..naravno Edin
i lagano razvaljivanje zadnje nade za Liverpol 
Inter poslao ponudu za Edina Džeku
Milanski Inter, poslao je ponudu Manchester Cityju za reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeku, prenose italijanski mediji.
Italijanski Sport Mediaset, tvrdi kako su Nerazzurri poslali Građanima ponudu od 20 miliona eura za našeg reprezentativca, te sada čekaju odgovor Manchester Cityja.
Predsjednik Intera Erick Thorir izjavio je nedavno kako je dovođenje napadača prioritet za Inter u ljetnom prelaznom roku, a Džeko je bio jedan od glavnih kandidata da pojača tim s Giuseppe Meazze.
Džeko ove sezone igra dosta dobro za Manchester City, a postigao je 12 golova u ovoj sezoni Premier lige.
Milanski Inter, poslao je ponudu Manchester Cityju za reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeku, prenose italijanski mediji.
Italijanski Sport Mediaset, tvrdi kako su Nerazzurri poslali Građanima ponudu od 20 miliona eura za našeg reprezentativca, te sada čekaju odgovor Manchester Cityja.
Predsjednik Intera Erick Thorir izjavio je nedavno kako je dovođenje napadača prioritet za Inter u ljetnom prelaznom roku, a Džeko je bio jedan od glavnih kandidata da pojača tim s Giuseppe Meazze.
Džeko ove sezone igra dosta dobro za Manchester City, a postigao je 12 golova u ovoj sezoni Premier lige.
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/sam-81.html]Sam[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/hanna-zuki-57.html]Hanna Zuki[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/candy-smile-20.html]CANDY SMILE[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/lexy-106.html]LEXY[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/aline-golden-122.html]Aline Golden[/url] - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Instant Chat Dating [/url]
DObar je Pelegrini u odnos una MAncini stvarno je korektan znamo i smai da Dzeko nije bio u formi to se njabolje vidjelo i u utakmicama reprezentacije sad je opet vratio formu pa vidjet cemo ima i ponuda Intera
delikatna je ovo situacija
Pelle mu je stavio do znanja da je dio rotacije s Negredom, tj. ko je u boljoj formi, taj igra, nema preference prema bilo kome
međutim, on i ako produži ugovor, može se desiti da ga prodaju za sezonu, dvije, a u tom slučaju bi izgubio dobar transfer (Inter ili neke druge ekipe koje ga žele, posebno u Engleskoj, kako reče expert za mercato u Italiji, Alfredo Pedulla)
ako na ljeto pređe u Inter ili neku drugu ekipu, bio bi tata, glavni napadač, duži niz sezona, prema tome, delikatna situacija
ako će se Inter pojačati i biti konkurentan, onda neka potpiše, ako ne .. jer, šta će Inter s Jonathanom i Nagatomom, pa neće valjda oni nabacivati lopte Džeksonu 
ako na ljeto pređe u Inter ili neku drugu ekipu, bio bi tata, glavni napadač, duži niz sezona, prema tome, delikatna situacija
Pa kad potpiše ugovor ne mogu ga prodati ako on neće. Ako produži ugovor , to će biti do 2017, u najboljem slučaju do 2018, tada će imati već 31-32 godine, pravo vrijeme za Galatu, a bogami i kod Italijana bi bio mladacChinaglia je napisao/la:delikatna je ovo situacijaPelle mu je stavio do znanja da je dio rotacije s Negredom, tj. ko je u boljoj formi, taj igra, nema preference prema bilo kome
međutim, on i ako produži ugovor, može se desiti da ga prodaju za sezonu, dvije, a u tom slučaju bi izgubio dobar transfer (Inter ili neke druge ekipe koje ga žele, posebno u Engleskoj, kako reče expert za mercato u Italiji, Alfredo Pedulla)
ako na ljeto pređe u Inter ili neku drugu ekipu, bio bi tata, glavni napadač, duži niz sezona, prema tome, delikatna situacijaako će se Inter pojačati i biti konkurentan, onda neka potpiše, ako ne .. jer, šta će Inter s Jonathanom i Nagatomom, pa neće valjda oni nabacivati lopte Džeksonu
Sa sportskog i finasijskog stanovišta vjerovatno mu je najbolje produžiti, e sad pitanje je imali Džeko više volje da se stalno bori za mjesto u timu, ili bi lagodniju situaciju u timu u kojem bi stalno igrao a usput bio dobro plaćen.A to je Inter.
Al slažem se sa ovim zadnjim tvojim, ako se Inter ne pojača, onda je glupasto ići. Mada gledajući kvalitet italiojnske lige, ja mislim da bi Džekson svakako tamo razvaljivao.
Ako osvoji i drugu titulu sa Cityem nevidim razlog zasto nebi promjenio klubVirtu4l je napisao/la:Nije lud da ide iz Cityja.
- Centre forward
- Kontakt:
Realno, u Sitiju mu je bolje 100x neg' u Interu (uopšte u Italiji) s' koje god strane pogledaš.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Zašto bi mijenjao klub u kojem mu trenutno sve ide kako treba. Pronašao se, trener mu vjeruje, dobra primanja, navijači ga vole, nema niti jedan razlog da mijenja klub. Inter je puno lošija opcija od Cityja, a i vrijeme je da naprave iskorak u Evropi, što mu se u Interu neće desiti, plus što je liga sve slabija i slabija...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ne bih bas rekao da mu je najpametnije da ostane u City-u..Ali Inter i uopste Italija nikako..Neka uzme titulu sad i nek bjezi u Dortmund po jos jednu bundesligasku
Liga prvaka na primjer.Bajric981 je napisao/la:Ako osvoji i drugu titulu sa Cityem nevidim razlog zasto nebi promjenio klubVirtu4l je napisao/la:Nije lud da ide iz Cityja.Inter bi bio idealno rjesenje ..da provede jos 2 ili 3 godine tamo i to je to...uspjesna fudbalska karijera
Svi ti klubovi koji se spominju su prelazak s' konja na magarca. City je gigant, nebitno što su 'novonastali', ali klub je trenutno sila, a Edin je dio te priče.
Prelazak iz City-a u Dortmund je prelazak sa konja na magarca ?Virtu4l je napisao/la:Svi ti klubovi koji se spominju su prelazak s' konja na magarca. City je gigant, nebitno što su 'novonastali', ali klub je trenutno sila, a Edin je dio te priče.
Pa smiješno mi je uopšte upoređivati Dortmund sa trenutnim Cityjem.
Trenutno korisnika/ca: 231983, ArtemisFowl, Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], Kizo886, LeCoq i 55 gostiju.