Umanjujemo Duranta jer ne mislimo da je najbolji košarkaš na svijetu i odabrani(Harry Potter)u borbi protiv ultimativnog zlaLenBias je napisao/la: ko umanjuje duranta, pa svi smo se slozili fakticki da treba biti mvp ove sezone, druga je stvar sto je u doigravanju do sinoc igrao kao cista nula uz ostatak njegove ekipe od koje se ocekivalo ove sezone da naprave neki korak vise i mozda cak neki napad na naslov prvaka, ne znam sta ti u tome nije jasno, nemoj izmisljati, nije fer i korektno, eto pogledaj predvidjanja onih nagrada, ogromna vecina se izjasnila da je durant mvp i kako onda nakon toga mozes reci da neko osporava duranta, druga je stvar ako ti mislis da durant (ako izuzmemo utakmicu od sinoc) ima dobru seriju u kojoj dominira na nivou igraca koji je mvp regularne sezone, onda nemamo o cemu dalje da pricamo![]()
@kawhi
pa kako ce objasniti, nije sviran cist faul i to je to, nema se sta puno objasnjavati, prije liku i zveknu ga po ruci, tacno pravo i cisto smeciranje po ruci i desava se to, nije sramota ali je sramota zmiriti na takve stvari a necije slicne konstantno pljuvati, ismijavati itd, to je vec sve samo ne ok ali eto, sta da se radi

Ma znam to za faul,al ne bi niko od njih priznao da je i Jordan bio zaštićen ko polarni medvjed

Ti si postavio link i spomenuo nešto oko 2:15 do 2:22 kao kritiku na današnja košarkaška pravila.Ja sam samo primijetio da je Jordan tu napravio faul u napadu.Titova-Juga je napisao/la:Ja sam postavio link videa Jordanovih akcija protiv Knicksa, a ti si odlučio da pričaš o nečemu desetom.
Tipično hejtanje i umanjivanje svega što nema veze sa Jamesom. Obojica ste preofirni u tome i krajnje dosadni.