Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

gost
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la gost » 02 maj 2014, 20:31

mirzatele je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Svi ti klubovi koji se spominju su prelazak s' konja na magarca. City je gigant, nebitno što su 'novonastali', ali klub je trenutno sila, a Edin je dio te priče.
Prelazak iz City-a u Dortmund je prelazak sa konja na magarca ? :facepalm: :facepalm:
Pa bio bi lud da ide na duplo manju platu.....i objektivno jeste prelazak sa konja na magarca, ta uglavnom najbolji igrači Borusije idu u englesku, a oni koji nisu uspjeli u engleskoj se vraćaju u Njemačku....

Eleneis, mislim da je svakako priča o Borusiji završena, pitanje je samo City ili Inter...

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 02 maj 2014, 20:33

Sad kad vidim kako se pisu hvalospjevi o nasem Edinu a nema onih tkz...kriticara da se zakljucit da su to bili ili peta kolona ili jednostavno nevole nista sto je uspjesno a dolazi iz jedine nam nase :bih:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 maj 2014, 20:35

Da jako je smijesno..City bi lagano osvojio bundes pored Bayerna a i cetvrtina finala naspram ispadanja u grupnoj fazi LP je takodjer smijesna..Da ne govorim o tome da bi odlaskom Lewandowskog igrao svaku po 90min a znamo koliko Dzeki znaci da igra u kontinuitetu i da nema tu vrstu pritiska..Al ok,ako je tebi smijesno :tokralju:

A ovo mi je jos jace kad se raspricaju oko plate,kao da vama ide neki procenat..Pustite to Dzeki i menadžeru da ugovaraju a vi prizeljkujte tim gdje bi on najvise i najbolje igrao

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 02 maj 2014, 21:12

Ma Inter ne dolazi u obzir, a ni talijanska liga koja je u rangu francuske, u Citiu mu je super, Dzeko kad je u pravoj formi uvijek ce igrati u Citiu, samo sto ga J**+ to sto kod njeg nema sredine il je top forma ili tuga. :bih:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 maj 2014, 22:01

Kakav Inter Džele produžuje ugovor!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 maj 2014, 22:17

Ko bi rekao kad je tek dosao u City i dok je Mancini bio trener da ce doci dan kad ce vecina forumasa zeljeti da Dzeko produzi ugovor sa City-em ? Ja znam da ni u najludim snovima to nisam sanjao. :D :D Stvari su jednostavno dosle na svoje i Edin sam izgleda jako sretno u Manchesteru i sve vise sam siguran da ce se zadrzati. Uvijek sam govorio da je Dzeko tvrdoglavi Bosnjo koji nece sebi ni svom egu dopustiti da napusti tim u kojem nije 1000 % pokazao sta zna i umije. Sad je jednostavno dobio svoju priliku koju maksimalno iskoristava i ja se iskreno nadam da ce ostati u City-u ;)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 maj 2014, 22:22

Ja i dalje zelim da on napusti City. Zelim ga vidjeti u drugom klubu, gdje ce on biti ta ''udarna igla'' u napadu, i gdje nece imati ovoliko pritiska postizanja golova kao u Cityu. Vjerujem da bi igrao rasterecenije dosta. A i mislim ako osvoji ovu drugu titulu, ispunio bi dosta ciljeva. Isto tako, dosta individualnih ciljeva je postigao, ali mislim da ipak ostaje zal sto nikad nije postao prvi strijelac lige, ili makar, medju TOP3, ali na to utice mnogo stvari. Bez obzira na to, ovo vrijeme dosada u Cityu, kad se povuce linija, moze nazvati dosta uspjesnim.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 maj 2014, 22:24

Goalgetter je napisao/la:Ja i dalje zelim da on napusti City. Zelim ga vidjeti u drugom klubu, gdje ce on biti ta ''udarna igla'' u napadu, i gdje nece imati ovoliko pritiska postizanja golova kao u Cityu. Vjerujem da bi igrao rasterecenije dosta. A i mislim ako osvoji ovu drugu titulu, ispunio bi dosta ciljeva. Isto tako, dosta individualnih ciljeva je postigao, ali mislim da ipak ostaje zal sto nikad nije postao prvi strijelac lige, ili makar, medju TOP3.
Ja mislim da bas zbog tih licnih ciljeva produzuje sa Cityem. Razlog-naveden iznad gore. Njegova tvrdoglavost. :) :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 maj 2014, 22:25

Tu si u pravu soccerfan. Takvog je mentaliteta, da ne zeli otici, ako nije izvukao svoj maksikum. Imao je priliku da napusti City nakon one sezone gdje je proveo veci dio sezone na klupi, ali ostao je, i zelio pokazati kriticarima da nije promasena investicija.

Bice interesantno, mada vece su sanse da on ostaje u Cityu.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 02 maj 2014, 22:36

Edin je trenutno u prvom planu u Cityu,to je trenutno jedan od najvecih klubova u Evropi(kazem trenutno,i Zvezda je nekad bila prvak Evrope)sa velikim ambicijama u kojem igraju i koji ce i dalje dovoditi najbolje igrace svijeta.
Inter je veliki klub a trenutno je nerealno ocekivati da mogu dobiti Dzeku.Ako bi napravili dobru ekipu,plasirali se u LP,mozda napali scudetto,tek onda bi mogli i razmisljati o njemu.
Edin Dzeko je vrlo vazan kotacic u Cityu(mislim da bi sad u igri sa jednim napadacem imao prednost cak i nad Aguerom),ne znam zasto bi igdje isao.Ako vec bude to mora biti klub njegove klase i renomea.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 02 maj 2014, 22:51

ne mogu da vjerujem da ovo govorim al mojne sad ici
:bih:
Semper Fidelis

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 02 maj 2014, 22:52

Smatram da Edin treba napustiti City,,Nikada nece biti udarna igla u City-u kao sto je bio u Wolfsburgu. Nikada nece postici preko 20+ golova u premier ligi kao sto je to bio slucaj u bundes,nije upitan njegov kvalitet ,vec minutaza. Ovo sto je sad trenutno ispred Negreda moze da se promjeni opet za 2 tekme. Dzeko neka odigra dvije lose,a Negredo udje kao zamjena i postigne gol,,sljedecu pocinje Negredo. Ako ponovo postigne gol, gura Edina na klupu i opet sve iz pocetka. Sto mu to treba,stalno to prepucavanje. U Interu bi bio BABO,uvjek bi igrao ,, zagarantovano 20+ golova u seriji A ,i sve lopte bi na njega isle,,,samo kada bi dobar ugovor dobio,recimo 5,5 - 6 mil godisnje. Kako Higuain prodje u Napoli? Tata je tamo,,bolje mu je 100x nego u Realu. Ali ovo je samo moje misljenje,,,Edin zna sta je najbolje za njega,,,ppuno srece mu zelim.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 maj 2014, 23:04

Na Džeki je sada za izabere šta želi. Vjerovatno će uzeti još jednu titulu sa Cityem, a sljedeće sezone će sigurno igrati LP. Uz sve to ima i finu platu, a sumnjam da će u Interu imati ovakvu. Trenutno je možda i u najboljoj formi od igrača Citya i vjerujem da će biti ključni igrač u preostalim utakmicama. Ako smatra da ovu formu može prenijeti i na narednu sezone onda nema razloga da prelazi bilo gdje. Ovakav Edin Džeko je STANDARDAN prvotimac vjerovatno novog prvaka Engleske.

Ukoliko želi da bude glavna faca u ekipi i da se sve podređuje njemu, onda će preći u Inter. Tada će ostati uskraćen za doabr dio novca, ali i za igranje u LP. Inter vjerovatno ni one tamo sezone neće igrati ovo takmičenje.

Na njemu je da izabere šta želi. Meni je svejedno, nek pređe i u Dinamo ako hoće. Bosnaski Dijamant će uvijek imati moju punu podršku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 02 maj 2014, 23:19

Pa naravno ako se zaista prilika i pruži za Inter bolje je da potpiše...pa čovjek u svom CV-u uopšte nema igranje u velikom i popularnom Evropskom klubu a kako vrijeme prolazi čak bi se moglo desiti da tako i ostane, te da završi karijeru igrajući samo za "nižerazredne" timove što bi po meni bilo katastrofalno..

Pa nevjerovatno je da Mandžukić u svom CV-u ima Bayern, čak i titulu prvaka Evrope s njima! Jedan Vučinić ima Juventus...da ne nabrajam koliko ima slabijih stranih igrača koji su nekada prije igrali ili sada igraju za velike klubove..

Edine dosta si vremena izgubio u trulom Cityu, nakupio si se para, osvojio titulu i FA kup, sad bježi dok je još vrijeme i dok se pruža prilika kasnije te neće niko od jačih imena..

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 02 maj 2014, 23:27

Dzeko,sa svojim godinama,nema sta trazit u mrtvom Interu,za njegovu buducnost bi bilo najbolje da ostane u City-u il da ode u klub poput Borussie D. ili Atletico M.,u Interu nema buducnosti za njega ;)
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 maj 2014, 01:45

Samo budala bi ostala da zivi u Manchesteru pored Milana. Fudbalski isto sigurna minutaza , vjerovatno nova ulaganja u tim od strane vlasnika Intera . City ce kupiti i Messia i Ronalda zajendo ako treba, toliko zele uspjeh. I zato ce prvi sledeci napadac koga kupe opet Edina zabetonirati na klupi.

Amra zna da je MIlan grad mode zato Amra ima da izabere Milan. :thumbup: Dobar izbor Amra.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 maj 2014, 02:10

Čovjek navija za Milan ne budite ludi :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 03 maj 2014, 02:47

FC Internazionale Milano

Serie A (18)
Talijanski kup (7)
Talijanski superkup (5)
Međunarodni trofeji
UEFA Liga prvaka (3)
Kup UEFA (3)
Interkontinentalni kup (2)
FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo (1)

Vrijeme je da Dzeko zaigra u pravom klubu napokon, da mu karijera jos vise dobije na znacaju, i da osjeti cari prave lige, sa tifozima koji jure prema tebi, sa Meazzom koja je jedan od najljepsih stadiona na svijetu, sa transparentima, bakljama, sa citavim bogatim arsenalom onoga sto nudi ita. liga.

Spisak velikih igraca koji su igrali u Interu je takav da to nikada City nece moci dostici taman da svaki mercato potrose kao i dosad.
Tu bi valjalo da igra nas najbolji napadac, sigurno bi ostavio traga.

Iduca sezona uz odredjena pojacanja, LP ne bi trebala izostati, dodatno ce se Inter pojacati, i napasti velike stvari...moze Inter sezonu-dvije biti los, ali ce se vratiti, to je velikan europskog i svj. nogometa, i samo lud covjek moze reci da ne bi volio da Dzeko zaigra tu.

Edit: Mentalitet je u Italiji slicniji nasem, bitan faktor u citavoj prici.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 maj 2014, 02:58

fuj italijanska liga,fuj neigranje u ligi prvaka

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 03 maj 2014, 02:59

velez_mostar je napisao/la: i da osjeti cari prave lige
Oj, mila majko. :lol:
Unico amore sei!
❤️🖤

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Atlanta, denza, Google Adsense [Bot], LeCoq, lol89, PointBlank, Scholl, Soli, torbica, tuzlanskinacin, Uprava i 48 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []