Mahale isto podhitno. Bile su poslje rata par godina i onda staleKadet91 je napisao/la:Tako je druze pastrmka, slazem se brato samo da neko nesto tako pokrene, odazov bi bio ogroman.
Vratiti Mahale treba isto pid hitno, pa tako su naj Velezovi igraci otkriveni.
Samo se treba organizivati. Jel Zaim glavni za omladinsku skolu? Ima li iko njegov email? Moze na pp.
Forza Velez!
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Odlicna ideja Pastrmko. Omoguciti taj broj i napraviti neki promotivni video sa djecom koja treniraju, prikazujuci uslove i infrastrukturu u kojoj rade, i tako poslati snaznu poruku da je poboljsanje neophodno i siriti taj video na TV-u i netu. Siguran sam da bi se za kratko vrijeme skupila fina sredstva. Ma koliko god da se skupi, dobro bi doslo. Nije samo pomocni teren problem, problem je sve, od svlacionica pa do rekvizita za rad na treninzima. Sve to ima i sada, ali to pokriva samo one najosnovnije potrebe za ozbiljan trening.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Treba se akcija napravit da I'm se teretana napravi samo za pmladinske pogone. Ishrana jos pojacana ...miloon ideja ... trebamo opet akciju odavno nismo al samo za nasu djecu
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Tako je, ono je sramota, nemoze se graditi veliki Velez bez omladinske skole. Klub koji je imao jednu od najboljih ako ne i naj fudbalsku skolu bivse Yuge, spusten na ovako nesto. Stvarno treba pomoci ko moze.kimbo je napisao/la:Treba se akcija napravit da I'm se teretana napravi samo za pmladinske pogone. Ishrana jos pojacana ...miloon ideja ... trebamo opet akciju odavno nismo al samo za nasu djecu
Forza Velez!
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Učlanite se u ovu grupu na facebooku: https://www.facebook.com/groups/267750873291294/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovde odavno traje akcija za prikupljanja sredstava za izgradnju pomocnog terena i već je iskupljeno $10,000 US dolara.
Ovde odavno traje akcija za prikupljanja sredstava za izgradnju pomocnog terena i već je iskupljeno $10,000 US dolara.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- el-fighter
- Kontakt:
Koliko sam upratio mi smo dobili od UEFA-e neke pare za postavljanje umjetne trave na pomoćnom terenu, što bi riješilo problem za mlađe kategorije. Međutim ako se sve te pare potroše na umjetnu travu, onda bi bilo dobro organizovati akciju da se odrade neke druge stvari kao što su razni rekviziti za trening ili neki popratni objekti. Naravno da u našoj školi imamo talenata, ali je gotovo nemoguće da u ovakvim uslovima dođu do izražaja. Nedavno se spominjao mali Bašić, čak mislim da je igrao i za mlađe uzraste reprezentacije, ali u zadnje vrijeme nisam ništa čuo o njemu?
FORZA VELEŽ
FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Evo raja da se i ja malo ukljucim u diskusiju, jer imam neke informacije. Pored privođenja kraju prvenstva (sa dvije pobjede), najaktuelnija tema je uređenje pomocnog terena. Akcija zvanicno pocinje 15.05 i trebala bi biti zavrsena do jeseni ove godine. NS BiH je obezbjedio 170 000 KM iz UEFA sredstava, grad Mostar ce dati 60 000 KM, a oko 240 000 KM je potrebno da obezbjedi FK Velez. U te svrhe idu sredstva sa organizacije crvenih noci iz USA i Holandije. Za navijace u BiH bi trebala biti organizovana akcija pomoci preko kupona (nisam siguran, ali mislim da je 10 KM vrijednost jednog kupona). Time bi dugorocno rijesili problem i za podmladak i za prvi tim. Vjestacka trava bi trebala biti posljednje generacije, tj. vrhunska
SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA
SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Puno buke
Ako neko misli da je pomocno Velezovo prije rata bilo puno bolje onda se vara
Trenirali smo tamo i mnoge generacije se nisu bas zalile na teren
Cast je bila trenirati u Veleza,,a ne ko onaj mali kaze nada se da ce ostat u Njemackoj
Malo vise treninga,a malo manje igrica i kompjutera,
Druga su vremena sad crvena braco.
Cast je bila trenirati u Veleza,,a ne ko onaj mali kaze nada se da ce ostat u Njemackoj
- el-fighter
- Kontakt:
Mislim da si sa zadnjom rečenicom sve rekao. Problem je što naši klinci i nakon 20 godina treniraju na istom terenu. Da bi se išlo naprijed jednostavno se mora ulagati u sve moguće aspekte kluba, pa tako i u pomoćni teren.podhum je napisao/la:Puno buke
Velež do groba života mi moga
Naravno...treba ulagatiel-fighter je napisao/la:Mislim da si sa zadnjom rečenicom sve rekao. Problem je što naši klinci i nakon 20 godina treniraju na istom terenu. Da bi se išlo naprijed jednostavno se mora ulagati u sve moguće aspekte kluba, pa tako i u pomoćni teren.podhum je napisao/la:Puno buke
Ali i treba raditi vise i vise postovanja pokazivati prema Velezu.
Istina je uvijek negdje na pola puta. Djeca trebaju poštovat' Velež, ali je teško u ovim vremenima kada na djecu svi imaju uticaj, samo klub ne. Djeci se trebaju obezbjediti optimalni uslovi za rad, ali i treba usaditi ljubav prema klubu da poštuju ono što imaju, i onoga čiji dres nose.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
edgardavids
- Kontakt:
@podhum druze, u tim vremenima što ti spominješ tereni nisu ni bili loši kada si uzimao u obzir ostale klubove. Sada brate kada gledaš Sarajeva, Želju, Čelika, ljudi imaju samo takve terene, kako za prvi tim tako i za omladince. Problem je što mi stagniramo godinama a svi ostali idu naprijed. Kontaš? Budi mi pozdravljen 
Imaju li se ta djeca igdje istusirati, svlacionice i itd?
Dobro je rekao drug maloprije ni prije rata pomocni velezov nije bio bolji, svi smo trenirali na njemu i pioniri, kadeti, omladinci pa i prvi tim. Put od svlacionica, pa kroz borice prema pomocnom i danas pamtim.
Ali to su bila druga vremena, danas trebas djecu privuci i dobrim uslovima kad su igrice i neke druge gluposti preuzele glavnu, svaka cast ovim momcima i djecacima sto treniraju pa i ovakvim uslovima. Vratice se to jednog dana.
Forza Velez!
Dobro je rekao drug maloprije ni prije rata pomocni velezov nije bio bolji, svi smo trenirali na njemu i pioniri, kadeti, omladinci pa i prvi tim. Put od svlacionica, pa kroz borice prema pomocnom i danas pamtim.
Ali to su bila druga vremena, danas trebas djecu privuci i dobrim uslovima kad su igrice i neke druge gluposti preuzele glavnu, svaka cast ovim momcima i djecacima sto treniraju pa i ovakvim uslovima. Vratice se to jednog dana.
Forza Velez!
-
edgardavids
- Kontakt:
Ma kakvo tuširanje, danas djeca ako treniraju u Vrapčićima na pomoćnom, presvlače se većinom na tribini, a ne nešto drugo. Nadamo se da će biti nekog selameta.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ako je tacna ova statistika na ss.ba Ani,Peja i Asim imaju probleme s kartonima. Idemo Feja ovo nekako ukomponovat i ukazat da se ne loze puno u Bjeljini sutra. Zna li se ko sudi?
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Tacna je, svi imaju po 2, ako iko od njih fasuje zuti sa radnikom preskace obracun sa komsinicama.. kako znam samo maletic ovu preskace zbog kartona... inace bi rekao treba se cuvat za sljedecu da kuci budu svi igrali ali u ovoj situaciji kad smo u seriji od 5 pobjeda i trazimo sestu glupo bi bilo cuvat igrace... sve najbolje na teren i ginut za sestu pobjedu u nizu, ovaj niz u ligi treba nastavit sto je duze moguce.. znali iko koji je najduzi niz pobjeda zaredom u ligi odkad se igra ujedinjena PL? Znam da su komsinice sad na 6 pobjeda a vjerovatno dobijaju mladost i bit ce na 7.. predpostavljam da zeljo ima najduzi niz iz one sezone kad su ubjedljivo uzeli ligu, samo koliko su onda pobjeda zaredali?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako je tacna ova statistika na ss.ba Ani,Peja i Asim imaju probleme s kartonima. Idemo Feja ovo nekako ukomponovat i ukazat da se ne loze puno u Bjeljini sutra. Zna li se ko sudi?
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Miki druze malo nezahvalna situacija. Valjalo bi nastavit niz a valjalo bi i da zadnje kolo udjemo u kompletnom sastavu. Po meni solucija dva 
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Kakav je sudac što sudi u Bijeljini susret ? Jel poznat po brzom okidaču, ili ?
Inače, ginuli smo i protiv Želje, pa smo opet taj 1 karton dobili s nekim nazovi razlogom, a drugi zbog pretjeranog slavlja, ako se ne varam.
Određena doza agresivnosti mora da postoji kada igraju za nas. Vjerujem da će im Feja ukazati na stanje sa kartonima i da će se paziti, ali da neće sebe ograničavati i svoju igru zarad zadnjeg kola.
Inače, ginuli smo i protiv Želje, pa smo opet taj 1 karton dobili s nekim nazovi razlogom, a drugi zbog pretjeranog slavlja, ako se ne varam.
Određena doza agresivnosti mora da postoji kada igraju za nas. Vjerujem da će im Feja ukazati na stanje sa kartonima i da će se paziti, ali da neće sebe ograničavati i svoju igru zarad zadnjeg kola.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- velezdogroba789
- Kontakt:
Danas sam dobio provjerenu informaciju da je regulacioni plan stadiona u sjevernom logoru usvojen jos prije 6 mjeseci . Bravo za upravu . Idemo ROĐENI.

http://www.gauss.ba/wp/wp-content/uploa ... Bubalo.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
- na 24 stranici ovog dokumenta pocinju slike regulacionog plana za Sj. Logor..pa mozete vidjeti i na samom ulazu u mostar planiran stadion zajedno sa dva pomocna terena(vecim i manjim) kao i parkingom...
http://www.mostargis.ba/presenter/map.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;
- a na ovom linku mozete naci regulacione planove za cijeli grad i sire...oni koji se znaju snaci vidjet ce da se upravo nova skola u Zaliku nalazi u ovom planu, pa je tako za nadati se da ce i ostale stvari se raditi prema tom regulacionom planu..eh sada kada ce to biti, to Boga pitaj..al eto..takodjer i ovdje mozete vidjeti taj neki "prostor" koji je planiran za neku buducu izgradnju stadiona..
A u kakvom gradu i sistemu zivimo, gdje grad nije u stanju odnijeti nakupljeno smece, gdje nije u stanju promijeniti sijalice gradske rasvjete, gdje nije u stanju kako treba asfaltirati ulice nego sve zakrpa na zakrpi..iskren da budem sumnjam da ce se ovaj regulacioni plan ostvariti za mog zivota(pa bar i 10% njega)...ali eto bar je fino vidjeti da kakav-takav regulacioni plan postoji..
a do tada...
FORZA VELEŽ
- na 24 stranici ovog dokumenta pocinju slike regulacionog plana za Sj. Logor..pa mozete vidjeti i na samom ulazu u mostar planiran stadion zajedno sa dva pomocna terena(vecim i manjim) kao i parkingom...
http://www.mostargis.ba/presenter/map.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;
- a na ovom linku mozete naci regulacione planove za cijeli grad i sire...oni koji se znaju snaci vidjet ce da se upravo nova skola u Zaliku nalazi u ovom planu, pa je tako za nadati se da ce i ostale stvari se raditi prema tom regulacionom planu..eh sada kada ce to biti, to Boga pitaj..al eto..takodjer i ovdje mozete vidjeti taj neki "prostor" koji je planiran za neku buducu izgradnju stadiona..
A u kakvom gradu i sistemu zivimo, gdje grad nije u stanju odnijeti nakupljeno smece, gdje nije u stanju promijeniti sijalice gradske rasvjete, gdje nije u stanju kako treba asfaltirati ulice nego sve zakrpa na zakrpi..iskren da budem sumnjam da ce se ovaj regulacioni plan ostvariti za mog zivota(pa bar i 10% njega)...ali eto bar je fino vidjeti da kakav-takav regulacioni plan postoji..
a do tada...
FORZA VELEŽ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.