Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Janez
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Janez » 02 maj 2014, 14:35

lucif3R666 je napisao/la:jest mi drago za teletovica , al teletovic ima jos jednu godinu ugovora pa me zanima sta ce da bude sa njim poslije ?
Ako nastavi ovako dobro da pruža partije naš MT 33 ne vidim razloga što mu ugovor ne bi produžili. A i da se desi da ne bude vjerujem da ima dovoljno ekipa koje bi ga željele vidjeti u svojim redovima. Srcu bi mi drago bilo da ode u SAS, kad se samo sjetimo da ga je Popovic hvalio kad niko nije u njega vjerovao. ;)

Nemojte za ove plate da vas zavara, kao što reče _dreamer_ neke drugi klubovi dodatnu plaćaju, a ima fkt nerealnih ugovora i plata zato i jeste NBA biznis za sebe. :wtf:

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 02 maj 2014, 15:11

s ovakvom igrom cemo MT3 gledati aBd jos nekih 4 ili 5 godina u NBA. netsi su se zarobili visokim ugovorima vec ostarjelih igraca, pa cemo vidjet na sta ce to izgledat sljedece ili one tamo godine.
ako ostane sljedecu godinu, tj. do zavrsetka ugovora u nets-ima, postaje freee agent i to je trenutak kad moze potpisat masan ugovor za 5 ili 6 miliona godisnje. gdje ce to biti, vidjecemo.
sto se tice SAS, ta se prica zavrsava odlaskom popovicha u mirovinu. kada ce se to desit, ovisi o tome kad ce duncan u penziju.
znaci za mirzu je sve moguce. drago bi mi bilo da nets-i prodju u sljedece Kolo Play offa. mislim da se Mirza tek zahuktava i da ce pruzit jos bolje partije ove sezone!!
ne znam zna li ko kakva je situacija s tv-prijenosom nocas, tj. zna li iko, koju utakmicu prenosi beinsport? nadam se ne opet SAS:DAL, iako je super duel, al meni se naravno gleda Mirza.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 maj 2014, 15:18

nadam se da ce naas veceras bit puno..Moguce zadnja utakmica ove sezone,vikend,odlicna prosla utakmica

robery22
Kontakt:

Post Postao/la robery22 » 02 maj 2014, 18:15

veceras nets-i pobjedjuju bez problema,a onda u Kanadi ce Toronto popustit pod pritiskom :D

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 02 maj 2014, 19:35

robery22 je napisao/la:veceras nets-i pobjedjuju bez problema,a onda u Kanadi ce Toronto popustit pod pritiskom :D
u kokiko je sati tekma ? :?

robery22
Kontakt:

Post Postao/la robery22 » 02 maj 2014, 19:54

Bassha je napisao/la:
robery22 je napisao/la:veceras nets-i pobjedjuju bez problema,a onda u Kanadi ce Toronto popustit pod pritiskom :D
u kokiko je sati tekma ? :?
u jean i deset

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 maj 2014, 20:00

5 hours remaining...

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 02 maj 2014, 21:49

Janez je napisao/la:
lucif3R666 je napisao/la:jest mi drago za teletovica , al teletovic ima jos jednu godinu ugovora pa me zanima sta ce da bude sa njim poslije ?
Ako nastavi ovako dobro da pruža partije naš MT 33 ne vidim razloga što mu ugovor ne bi produžili. A i da se desi da ne bude vjerujem da ima dovoljno ekipa koje bi ga željele vidjeti u svojim redovima. Srcu bi mi drago bilo da ode u SAS, kad se samo sjetimo da ga je Popovic hvalio kad niko nije u njega vjerovao. ;)

Nemojte za ove plate da vas zavara, kao što reče _dreamer_ neke drugi klubovi dodatnu plaćaju, a ima fkt nerealnih ugovora i plata zato i jeste NBA biznis za sebe. :wtf:
Bolje mu je da ne ide u Spurs e, jer nakon Duncana, Parkera i Ginobillia odlazi i Popovich sto se moze desiti za dvije sezone iduće a to znači 90 % raspad sistema.
Ja bi ga volio da ga vidim u Dallasu jer treba neko naslijediti Nowitzkog a ujedno mislim da bi se Rick Carlisle i Teletovic dobro slagali. Samo neka bježi iz ove ekipe sebicnjaka.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 02 maj 2014, 22:14

Joj pozelio sam jednu dobru kucu od mirze...

Sent from my HTC One using Tapatalk

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 maj 2014, 23:00

sigurnoable je napisao/la:
Janez je napisao/la:

Bolje mu je da ne ide u Spurs e, jer nakon Duncana, Parkera i Ginobillia odlazi i Popovich sto se moze desiti za dvije sezone iduće a to znači 90 % raspad sistema.
Ja bi ga volio da ga vidim u Dallasu jer treba neko naslijediti Nowitzkog a ujedno mislim da bi se Rick Carlisle i Teletovic dobro slagali. Samo neka bježi iz ove ekipe sebicnjaka.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nemoj pisati o SA kad nemas pojma.Prvo,Parker ce igrati jos najmanje 3-4 god.Drugo,tu je Splitter koji je jedan od najboljih odbrambenih visokih u ligi i na kraju,buduca zvijezda ekipe, Leonard koji je vec sada u top 5 defanzivaca na perimetru u cijeloj ligi,a sve je jaci i jaci ofanzivno.Znaci,nema sanse da bude raspad sistema,cak i ako odu svi pobrojani,jer je ovo fransiza koja je najstabilnija u cijeloj ligi.Odlaskom Duncana i Ginobilia otvorice se ogroman prostor u SC koji ce omoguciti dovodjenje jednog superstara da se doda na to sve,ako se budu odlucili za taj korak.Da ne pominjem da u Evropi SA vec ima nekoliko pikova(prvenstveno mislim Jean-Charlesa) koji mogu unaprijediti ekipu i za koje se ocekuje da budu jako dobri igraci za 2-3 god.Mirza nikako ne bi pogrijesio dolaskom u SA,mada sumnjam da ce biti prostora u SC SAS da ga potpisu,kad njemu istekne ugovor. ;)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 maj 2014, 23:12

ako tiago bude zvijezda bilo koje ekipe,onda to jeste raspad sistema.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 maj 2014, 23:15

lumani je napisao/la:ako tiago bude zvijezda bilo koje ekipe,onda to jeste raspad sistema.
Citaj malo,citaj.Parker i Leonard su zvijezde plus neki koji bi se doveo.Tiago je tu kao kostur tima i odlican defanzivac na low postu koji je potreban svakoj ozbiljnijoj ekipi. ;) Mirza bi se odlicno uklopio na poziciji Diawa/Bonnera,iako sumnjam da ce biti prostora u SC-u za njega u sezoni kad mu istice ugovor,kao sto vec napisah. ;)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 maj 2014, 23:17

NEZALAGANJE je napisao/la:
lumani je napisao/la:ako tiago bude zvijezda bilo koje ekipe,onda to jeste raspad sistema.
Citaj malo,citaj.Parker i Leonard su zvijezde plus neki koji bi se doveo.Tiago je tu kao kostur tima i odlican defanzivac na low postu koji je potreban svakoj ozbiljnijoj ekipi. ;) Mirza bi se odlicno uklopio na poziciji Diawa/Bonnera,iako sumnjam da ce biti prostora u SC-u za njega u sezoni kad mu istice ugovor,kao sto vec napisah. ;)

citam ,pise buduca zvijezda ;) ..Parker je tu,a Timi kako igra moze jos 2 sezone..

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 02 maj 2014, 23:18

Kada Netsi gube u ovoj seriji :
Mirzini poeni : 14, 12, 17
FG : 45,5 % ; 55,6 % ; 60 %
3PT : 50 % ; 0 % ; 50 %
Skokovi : 1, 5, 7

Kada Netsi dobijaju :
Poeni : 2, 5
FG : 16,7 % ; 28,6 %
3PT : 0 % ; 20 %
Skokovi : 2, 2

:( :( :(

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 maj 2014, 23:23

lumani je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:

citam ,pise buduca zvijezda ;) ..Parker je tu,a Timi kako igra moze jos 2 sezone..
Obrati paznju na zareze,jer se to 'buduca zvijezda' odnosi na Leonarda koji ima 22 god.Sumnjam da neko moze biti buduca zvijezda sa 30. ;)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 maj 2014, 23:27

nema Tiago toliko godina,a malo te zezam,znam da ga obozavas ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 maj 2014, 23:33

Lagano zagrijavanje za tekmu. :)

Nadam se da Mirza večeras konačno mijenja ovu gore statistiku gdje odigra loše kada Netsi pobjeđuju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 02 maj 2014, 23:33

Ocekujem da Mirza i JJ budu odlicni kao i proslu utakmicu,i da ce proradit DW i PP.Valjda necemo veceras zadnji put gledat Mirzu u ovoj sezoni :)
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 maj 2014, 23:35

lumani je napisao/la:nema Tiago toliko godina,a malo te zezam,znam da ga obozavas ;)
Ma covjek obavlja svoj posao,nista spektakularno,ali je oldican defanzivac,a i Mirza bolje igra pored takvih,zato sam ga i pomenuo u prvom postu.Usput,ima,usao je u 30-tu. ;)
EDIT:Sad se i sjetih da su njih dvojica vec i igrala zajedno,tako da je to jos jedan plus. :cool:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 03 maj 2014, 00:23

Hajmo Teletino! 2 dvice i 2 trice da te zaokruzim! 2 tiketa te cekaju samo u mojoj kuci :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.