Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
A neki su govorili da je puno 40 mil,ja sam od pocetka bio za malog Genija 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ja nisam,da budem iskren.emir18 je napisao/la:A neki su govorili da je puno 40 mil,ja sam od pocetka bio za malog Genija
Ali mi je drago sto sam pogrijesio.
Za mene će uvijek ostati pustinjski skočimiš 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma ja sam bio popizdio zbog onog natezanja oko tog transfera,smorili su bili.
Kod Mou-a nije mogao doci do izrazaja jer on vise cijeni DMC igrace,Kod Carla druga prica jer je i on bio vrlo slican igrac Modrinhu savrseno se uklapa u sistem 4-3-3 i 4-4-2 kada treba raditi ko lav na sredini odlicno postavlanje u paru saDzoni je napisao/la:Ja nisam,da budem iskren.emir18 je napisao/la:A neki su govorili da je puno 40 mil,ja sam od pocetka bio za malog Genija
Ali mi je drago sto sam pogrijesio.
Ista situacija kao sa Baleom ne da zidov dok te ne izmuze al se isplatilo na kraju.Dzoni je napisao/la:Ma ja sam bio popizdio zbog onog natezanja oko tog transfera,smorili su bili.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Kod Mourinha je itekako mogao doci do izrazaja i dosao je u drugom dijelu sezone kad je bio ponajbolji igrac Madrida. Prvi je odradio losije iskljucivo zbog adaptacije. Sta je tu belaj? Nije ni Bale cvijeto na pocetku.
Inace, ovo gore za Ikera se slazem. Treba mu pustiti da odradi ove 4 tekme do kraja.
Inace, ovo gore za Ikera se slazem. Treba mu pustiti da odradi ove 4 tekme do kraja.
kad neko spomene neku konstataciju o murinju koja ima i trun neke negativnosti, ti si dežurni da to ispraviš.geoxx je napisao/la:Kod Mourinha je itekako mogao doci do izrazaja i dosao je u drugom dijelu sezone kad je bio ponajbolji igrac Madrida. Prvi je odradio losije iskljucivo zbog adaptacije. Sta je tu belaj? Nije ni Bale cvijeto na pocetku.
naprijed rejal
Nema ovo veze sa Mourinhom vec s Modricem. Ispade Luka se nije snasao u tom sistemu a nakon sto je prosao proces adaptacije i uklopio se u tim, drugi dio sezone je odradio odlicno.
Poenta je da bi se snasao u svakom sistemu i u svakom bio ponajbolji veznjak svijeta.
Poenta je da bi se snasao u svakom sistemu i u svakom bio ponajbolji veznjak svijeta.
I ne baš.Svi mu drugi dio sezone pamtite po golu Unitedu pa ispada da je bio odličan.geoxx je napisao/la:Nema ovo veze sa Mourinhom vec s Modricem. Ispade Luka se nije snasao u tom sistemu a nakon sto je prosao proces adaptacije i uklopio se u tim, drugi dio sezone je odradio odlicno.
Luka je zadnji dio prošle sezone bio Realov drugi najbolji igrač, poslije Ronalda.Kawhi je napisao/la:I ne baš.Svi mu drugi dio sezone pamtite po golu Unitedu pa ispada da je bio odličan.geoxx je napisao/la:Nema ovo veze sa Mourinhom vec s Modricem. Ispade Luka se nije snasao u tom sistemu a nakon sto je prosao proces adaptacije i uklopio se u tim, drugi dio sezone je odradio odlicno.
Ne volim ga ni ja, ne gotivim Gojkaru nimalo, al' je to činjenica - drugi dio sezone je bio odličan. I mora se priznat' da je već ove sezone izrastao u jednog u najboljih veznjaka na svijetu.
Ove sezone je najbolji veznjak svijeta.Uz Kokea naravno.mandraX je napisao/la:Luka je zadnji dio prošle sezone bio Realov drugi najbolji igrač, poslije Ronalda.Kawhi je napisao/la:I ne baš.Svi mu drugi dio sezone pamtite po golu Unitedu pa ispada da je bio odličan.geoxx je napisao/la:Nema ovo veze sa Mourinhom vec s Modricem. Ispade Luka se nije snasao u tom sistemu a nakon sto je prosao proces adaptacije i uklopio se u tim, drugi dio sezone je odradio odlicno.
Ne volim ga ni ja, ne gotivim Gojkaru nimalo, al' je to činjenica - drugi dio sezone je bio odličan. I mora se priznat' da je već ove sezone izrastao u jednog u najboljih veznjaka na svijetu.
Zanimljivo je da smo mi izgubili te utakmice sezone.geoxx je napisao/la:Ne znam, meni je bio odlican. Za razliku od onog 'flop godine', napravio je veliki pomak u drugom dijelu sezone. Postao je standardan u prvih 11 te izmedju ostalog pocinjao i utakmice sezone ( Dortmund i Atletico). Nije na nivou ko ove godine ali daleko od toga da nije mogao doci do izrazaja u proslosezonskom sistemu.
Nije bilo do sistema,jednostavno mu je trebala godina da se navikne na Madrid i pokaže šta zna.
Nisam dovoljno popio da bih ti to priznao, javim se za sat-dva.Kawhi je napisao/la: Ove sezone je najbolji veznjak svijeta.
Šalu na stranu, pretjera ga i ti brate.
Odgovoriće ti dok izmjeri visinu trave.TariqAli je napisao/la:Ko je bolji?
Najbolji, da. Yaya i Semir Ceric su najblizi ali ispod. Ne mogu se nikog drugog sjetiti. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma Yaya ove sezone gospodari veznim redom. 
Ovdje je on kako sam upratio rekao da je Luka najbolji veznjak na svijetu. Znači nije grupisao ništa, ofanzivni, defanzivni bla bla. Evo na prvu samo ću jednog spomenut' što mu tata može bit sad za sad, Yaya T.TariqAli je napisao/la:Ko je bolji?
Evo još, Fernandinho ima strašnu sezonu iza sebe, njegov izostanak u par utakmica ove sezone se itekako osjetio na terenu, uostalom ko je pratio City zna o čemu pričam...ima tu još igrača koji se mogu nabrajat' ovdje, Pogba, Koke, Ramsey, itd.
Ne omalovažavam Luku, daleko od toga, rekoh maloprije da je odličan ove sezone, al' reći da je najbolji na svijetu, ah...nemoj da lajem.
Fernandinho i Ramsey nemaju utakmica da udju u razmatranje. Upravo zbog toga nisu ni usli u izbor za najboljeg igraca EPL a mogli su da nije bilo povreda.
Pogba je mlad, ove sezone i nije nesto konstantan kao Luka a i Luka je generalno bolji igrac. Pred ovim je tek vrijeme. Nadam se u Madridu.
Dakle, sve se svodi na 3 imena. Sad, kako kome volja. Uglavnom, nije pretjerivanje reci da je najbolji jer zaista i jeste, barem nama ovdje. Kao i sto nije pretjerivanje reci da je Yaya najbolji. Ima materijala za sve.
Pogba je mlad, ove sezone i nije nesto konstantan kao Luka a i Luka je generalno bolji igrac. Pred ovim je tek vrijeme. Nadam se u Madridu.
Dakle, sve se svodi na 3 imena. Sad, kako kome volja. Uglavnom, nije pretjerivanje reci da je najbolji jer zaista i jeste, barem nama ovdje. Kao i sto nije pretjerivanje reci da je Yaya najbolji. Ima materijala za sve.
Ne mozes staviti 2 veznjaka Cita , ispred najboljeg veznjaka Reala ove sezone
to znam i ja , ovakav toksikovan
jel najbolji ? ha
medju najboljim definitivno jest
ni za kog ne mozes reci da je definitivno najbolji.
to znam i ja , ovakav toksikovan
jel najbolji ? ha
medju najboljim definitivno jest
ni za kog ne mozes reci da je definitivno najbolji.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.