FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel tacno da ce Željezničar i Sloboda igrat pripremnu utakmicu??
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- bistrikboy
- Kontakt:
Jest!Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel tacno da ce Željezničar i Sloboda igrat pripremnu utakmicu??
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- slani grad
- Kontakt:
kad se to igra i gdje...bistrikboy je napisao/la:Jest!Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel tacno da ce Željezničar i Sloboda igrat pripremnu utakmicu??
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- bistrikboy
- Kontakt:
Igraju u Međugorju,koji dan ne znam...slani grad je napisao/la:kad se to igra i gdje...bistrikboy je napisao/la:Jest!Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel tacno da ce Željezničar i Sloboda igrat pripremnu utakmicu??
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
To ce biti tekma onak isprobavanje ekipa,bice jedno 3+ jel idu manijaci u Split???
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nogomet:Oslabljena Sloboda izgubila od Capljine
Na pripremama u Međugorju nogometaši Slobode doživjeli su drugi poraz u tri susreta. Jučer su izgubili od Čapljine 1:0, u utakmici u kojoj trener Vlatko Glavaš nije uvodio ozlijeđene Samira Jogunčića i Semjona Miloševića.Iako izvještaji govore da je Sloboda bila nadmoćnija, jasno je da ovakav ishod pripremne utakmice predstavlja neuspjeh.
Potvrđuje se ocjena da je napad najslabiji dio Slobodinog tima. Očekivanja da će Igor Mostarlić preuzeti ulogu prvog strijelca, do sada se nisu potvrdila, jer u pripremnom razdoblju još nije postigao gol.
Sloboda narednu utakmicu igra u subotu, protivnik još nije poznat, a spominje se Brotnjo iz Čitluka, dok bi najvažniju utakmicu trebali odigrati u ponedjeljak protiv Željezničara.
Na pripremama u Međugorju nogometaši Slobode doživjeli su drugi poraz u tri susreta. Jučer su izgubili od Čapljine 1:0, u utakmici u kojoj trener Vlatko Glavaš nije uvodio ozlijeđene Samira Jogunčića i Semjona Miloševića.Iako izvještaji govore da je Sloboda bila nadmoćnija, jasno je da ovakav ishod pripremne utakmice predstavlja neuspjeh.
Potvrđuje se ocjena da je napad najslabiji dio Slobodinog tima. Očekivanja da će Igor Mostarlić preuzeti ulogu prvog strijelca, do sada se nisu potvrdila, jer u pripremnom razdoblju još nije postigao gol.
Sloboda narednu utakmicu igra u subotu, protivnik još nije poznat, a spominje se Brotnjo iz Čitluka, dok bi najvažniju utakmicu trebali odigrati u ponedjeljak protiv Željezničara.
Sloboda - Mladost (Gacko) 4 : 0
Strijelci: Mujic 3, Smajlovic 1)
Dobro je idemo ka pravoj formi.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Omerbavarac
- Kontakt:
Opaa, hattrick Mujica. Sta ce to biti.AulleTa je napisao/la:Sloboda - Mladost (Gacko) 4 : 0

U svim dosadasnjim utakmicama koje smo odigrali na pripremama, kako sam citao bili smo bolji. Vjerujem da je plod te igre i ova 4 gola. Evo vidim Smajlovic pogodio, prvijenac. Sutra ako se ne varam protiv Zelje, nadam se da ce ponoviti dobru igru, i da nece biti povreda, a rezultat me ne zanima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
moze li mi neko od fukara napisati : adresu, telefon, fax i mail adresu od FK SLOBODA
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
Mozemol mi ostali recimaroonboy je napisao/la:moze li mi neko od fukara napisati : adresu, telefon, fax i mail adresu od FK SLOBODA

http://www.nfsbih.net/klubovi.aspx?id=16
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ode vam Kuduzovic u Velez
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Nek je otisao kad je kanta od igraca,otisao je i Memisevic u Laktase.Danas tekma protiv Zelje,meni nije bitan rezultat,vec samo da ne bude povreda ,pred nastavak sezone.FK Sarajevo je napisao/la:Ode vam Kuduzovic u Velez
Nego zna li se sta za gostujuce navijace hocel bar biti montazna tribina ???
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Za sad ste na tribinima,do pocetka prvenstva je sve moguce,mozda naprave montaznu tribinu,jer je upravi stalo da se navijaci vrate na tribine,jos se nista 100% nezna,znace se dan-dva prije nastavka championshipaDirk je napisao/la:Nego zna li se sta za gostujuce navijace hocel bar biti montazna tribina ???

Odlicno samo da nas ne stave kao prije u onaj cumez ... hvala na odgovoruharry_90 je napisao/la:Za sad ste na tribinima,do pocetka prvenstva je sve moguce,mozda naprave montaznu tribinu,jer je upravi stalo da se navijaci vrate na tribine,jos se nista 100% nezna,znace se dan-dva prije nastavka championshipaDirk je napisao/la:Nego zna li se sta za gostujuce navijace hocel bar biti montazna tribina ???

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Nema vise cumeza,sad se ondje radi nesh,sav su onaj dio srusili,imaju mreze,haman nesh rade,al aj valjda vam naprave montaznu tribinu,sto ce i to biti opasno,bicete malo blizi navijacima Slobode,al ce zato biti kornjaca i flekovaca ko nikad 

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Da vidimo ko je jaci Zeljo ili Sloboda
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Po meni normalno Sloboda,sta ti mislis???FK Sarajevo je napisao/la:Da vidimo ko je jaci Zeljo ili Sloboda
Ma nema potrebe to da se gleda , to se zna vec, u ligi 4:1, danas ce biti 2:0 za Zelju jer nece brko da stavlja prvu postavu , ni protiv Hajduka nam nije igralo dosta igraca iz prve postave ...FK Sarajevo je napisao/la:Da vidimo ko je jaci Zeljo ili Sloboda
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.