FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 12 feb 2010, 11:42

Meni ce biti zanimljivo ko ce na gol,odnosno da li ce i Guso dobiti poluvrijeme...ako bude imalo branio onda ce biti neizvjesno ko ce protiv celika,a ako budu ovaj mali i Sehic,onda je jasno da je Radosevic pokazao dobar kvalitet i da ce se na njega ozbiljno racunati...a Šimeta bi uvijek stavljao u ekipu...jako me brine Selimovic,on je po meni najjaca karika u timu,ako je ovako uvezao bolest i povrede,nije dovoljno spreman,imao je neuspjesne pripreme,a po meni je jako bitna karika u timu,definitivno jedan od rijetkih koji je nezamjenjiv...a bice zanimljivo u napadu,kroz ovih par sljedecih utakmica vidjecemo koga ce Amar najvise da forsira...mislim da je za sada jedino Alen siguran u prvenstvu,a bice zanimljivo vidjeti ko ce biti pored njega u napadu,naravno ako sistem igre bude podredjen za dva napadaca...za Viscu znam da su u strucnom stabu i vise nego zadovoljni,on ce dobijati mnogo prilika u nastavku prvenstva,ali ipak ne vjerujem da ce vecinu njih biti u prvih 11,meni se cini da ce biti vise kao dzoker igrac,dogodine ocekujem da ce biti glavni
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 feb 2010, 11:55

boccaccio je napisao/la:Meni ce biti zanimljivo ko ce na gol,odnosno da li ce i Guso dobiti poluvrijeme...ako bude imalo branio onda ce biti neizvjesno ko ce protiv celika,a ako budu ovaj mali i Sehic,onda je jasno da je Radosevic pokazao dobar kvalitet i da ce se na njega ozbiljno racunati...a Šimeta bi uvijek stavljao u ekipu...jako me brine Selimovic,on je po meni najjaca karika u timu,ako je ovako uvezao bolest i povrede,nije dovoljno spreman,imao je neuspjesne pripreme,a po meni je jako bitna karika u timu,definitivno jedan od rijetkih koji je nezamjenjiv...a bice zanimljivo u napadu,kroz ovih par sljedecih utakmica vidjecemo koga ce Amar najvise da forsira...mislim da je za sada jedino Alen siguran u prvenstvu,a bice zanimljivo vidjeti ko ce biti pored njega u napadu,naravno ako sistem igre bude podredjen za dva napadaca...za Viscu znam da su u strucnom stabu i vise nego zadovoljni,on ce dobijati mnogo prilika u nastavku prvenstva,ali ipak ne vjerujem da ce vecinu njih biti u prvih 11,meni se cini da ce biti vise kao dzoker igrac,dogodine ocekujem da ce biti glavni
Po onome sto sam ja cuo Radosevic ce braniti protiv Celika a ovo bi mu moglo biti svojevrni test za tu tekmu!
I slazem se za Selimovica mi smo nekako i proigrali sa njegovim dolaskom, prikljucti ce se on u Medjugorju ako vec nije do sad, nesto fulamo Mrvu za ovih 11 kojem ce Amar sigurno dati prednost.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 12 feb 2010, 11:58

zlaya_tm87 je napisao/la:
cuj 1000 KM, pa nije caj. to je mozda ako hoces da ti neka pro agencija uradi, sto je ponovo previse po mom misljenju. ako sam znas ista raditi, samo ti treba hosting, koji mozes nabaviti za 12 eura godisnje (paket sa najmanjim prometom + domena). ako neces da ti agencija to radi, uvijek mozes naci nekoga ko je dobar u tome i dati mu 100 KM da ti to zavrsi, gdje bi ti dalje nastavio da to uredjujes (dodavao novosti, galerije etc...) preko vrlo jednostavnih interfejsa...
mozes ti naci za 12 dolara hosting koji ima prometa nekih 2 gb i prostora 5-6 gb, a stranicu za 100 KM, mozes i to naci isto kao sto mozes kupiti TV bira od 100 KM i TV samsung od 1000 KM.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 12 feb 2010, 12:03

Ne znam koliko je Mrva pokazao na pripremama i da li se vidi napredak,prema njegovom znanju on bi trebao biti jedna od glavnih karika,ali to treba i dokazati...po svakoj logici on bi trebao dati puno vise nego do sada,iskreno mislim da bi on mogao dobiti priliku u prvih 11,a mogao bi je dobiti po lijevoj strani,malo izdvojeno,vise prema krilnoj poziciji...imamo prilican broj igraca sa slicnim kvalitetima,niko se tu posebno ne izdvaja i jako je tesko bar meni koji navijacki posmatram,a realno samo pokusavam da posmatram,da zamislim koji bi to sastav mogao biti,narocito u veznom redu,gdje je objektivno najveca guzva igraca priblizno iste kvalitete...to je mozda i dobro,jer kad Culum pocrveni,sto je vec za nas neka normalna varijanta postala,ima zamjenu bez problema
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 feb 2010, 12:09

Pa vidicemo ima jos dosta ovih probnih utakmica pa ce valjda biti jasnije sta i kako. :D
Vjerujem da ce u ovim sledecim utakmicama igrati ta prva postava...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 12 feb 2010, 12:19

Tudor: Hajduk ne odbija ni početnik ni trener s 50 godina iskustva

Tekst: D.R.
Foto: Index

MLADI trenerski duo, Igor Tudor i Joško Španjić, vodit će momčad Hajduka sutra u rođendanskoj utakmici protiv sarajevskog Željezničara. Proslava 99. rođendana kluba trebala je donijeti neku optimističniju atmosferu, no bijeg Edoarda Reja prouzrokovao je kaos. Igor Tudor ipak je pronašao trenutak za šalu:

"Stanje u ekipi je fenomenalno. Imamo 100 postotni učinak, a protiv Junaka smo pokazali karakter, iz 1:2 okrenuli smo u 3:2."

Naravno da se bivši Hajdukovac i reprezentativac samo šalio. "Nikad nije lako kada se promijeni trener i rekao sam našim igračima da sve to zaborave i koncentriraju se na teren. Nije lako, ali barem je u Hajduku bilo smjena trenera, navikli su naši momci na to."

Protiv Željezničara bi Tudor i Španjić trebali pokazati sve ono što je Hajduk radio na "besprijekorno odrađenim pripremama", i istrčati u sastavu za prvu utakmicu nastavka prvenstva protiv Slaven Belupa.

"Momčad je spremna, a do Slavena biti ćemo u top formi. Ovo je naša generalka, Željezničar je pravi protivnik da uberemo plodove rada. Svaka naša nova utakmica pokazala je napredak. U obrani smo sve discipliniraniji i čvršći, a u napadu probojniji, posebno na boku, preko Tomasova, Strinića, Oremuša, Anasa. Oni su naša velika snaga.", kaže Tušo.

Iako će njegova rola na Hajdukovoj klupi (za sada) biti "jednokratna", Tudor bi spremno ponio teret prvog trenera:

"Nemojmo se lagati jer nijedan trener, bilo početnik bilo onaj s 50 godina iskustva, koji bi odbio Hajduk. Ja sam spreman, na upravi je da odabere. Nadam se da će pogoditi."

Uoči susreta sa Željom, u predvorju poljudskog stadiona otkrit će spomenik legendarnom Bajdi Vukasu. U 12 sati svečanosti će prisustvovati i članovi Vukasova obitelji, a bit će to prvi puta da se otkriva spomenik jednom Hajdukovom i hrvatskom nogometašu.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 12 feb 2010, 15:54

Mozda bude utakmica bila preko televizora na nekom hrvatskom kanalu za one koje nece ici u Split. Gledo sam prije kad su igrali na pripremama u Spaniji da su prekazivali utakmice. Bilo bi fenomenalno to :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 12 feb 2010, 16:06

jel to vam došao ovaj kučuković,ako je svaka čast,ipak igrao je u bundesligi i za mladu repku njemačke skupio 2-3 nastupa

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 12 feb 2010, 16:14

Sve su to pripremne utakmice.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 12 feb 2010, 16:26

mislim da cemo sutra svi biti zadovoljni
:o
1921-2011

fantaki
Kontakt:

Post Postao/la fantaki » 12 feb 2010, 16:36

Esii TM87 je napisao/la:mislim da cemo sutra svi biti zadovoljni
Hajduk - LjoŽe 0:1 :D

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 12 feb 2010, 16:52

lazoo...ga zabio :lol:
1921-2011

RuS_TM87
Kontakt:

Post Postao/la RuS_TM87 » 12 feb 2010, 18:19

Hoce li se moci sutra gdje gledati utakmica??

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 12 feb 2010, 18:26

Maloprije na Sportplusu rekose da ce sutra utakmicu pratiti Safet Susic i Elvir Baljic

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 12 feb 2010, 18:32

defender je napisao/la:Maloprije na Sportplusu rekose da ce sutra utakmicu pratiti Safet Susic i Elvir Baljic
pape hoce da vidi moze l' iko primirisati repki, a balja da vidi odakle je potekao xD
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 12 feb 2010, 18:56

fantaki je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:mislim da cemo sutra svi biti zadovoljni
Hajduk - LjoŽe 0:1 :D

Sutra Bajro i Rovcanin ce da zabiju :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 12 feb 2010, 19:03

Ima li prenosa?
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 12 feb 2010, 20:31

pratiti Safet Susic i Elvir Baljic[/quote]
pape hoce da vidi moze l' iko primirisati repki, a balja da vidi odakle je potekao xD[/quote][/quote]

Kakve veze ima sto prate tekmu idu ibricica i pandzu da gledaju pa nece mesanovic sa 40 u rep
svoj ti pos'o !

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 12 feb 2010, 20:41

Grbavica moj zivot je napisao/la:pratiti Safet Susic i Elvir Baljic
pape hoce da vidi moze l' iko primirisati repki, a balja da vidi odakle je potekao xD[/quote][/quote]

Kakve veze ima sto prate tekmu idu ibricica i pandzu da gledaju pa nece mesanovic sa 40 u rep[/quote]

znaci li ti rijec ironija ista?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 12 feb 2010, 20:44

ide da vidi ibru pandzu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Edo1922, ZeljeznicarUberAlles i 55 gostiju.