Koje tri ? Meksiko, Obala S., koja je treca ?legenda reala je napisao/la:Imaš tri prijateljske prije prvenstva u jednoj stavi Bešića, u drugoj Zahirovića u trećoj Kolašinca koji se najbolje pokaže nek igra protiv Argentine i eto
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
FC Santos.Elegant je napisao/la:Koje tri ? Meksiko, Obala S., koja je treca ?legenda reala je napisao/la:Imaš tri prijateljske prije prvenstva u jednoj stavi Bešića, u drugoj Zahirovića u trećoj Kolašinca koji se najbolje pokaže nek igra protiv Argentine i eto
Ima i ona u Gradačcu, znači 4Goalgetter je napisao/la:FC Santos.Elegant je napisao/la:Koje tri ? Meksiko, Obala S., koja je treca ?legenda reala je napisao/la:Imaš tri prijateljske prije prvenstva u jednoj stavi Bešića, u drugoj Zahirovića u trećoj Kolašinca koji se najbolje pokaže nek igra protiv Argentine i eto
- legenda reala
- Kontakt:
s tri profila pišeš istovremenomujezin je napisao/la:Aferim Amele, uvijek si razuman momak, steta sto si iz Gorazda
Bar 1 od te dvojice se moraju naci na spisku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nemam nikakve dojave ali Besic sigurno nece dobiti poziv.Mozda na onaj luzerski od 7 igraca koji ne idu,to bi bilo jos gore nego da ne dobije nikako.
- 1988risha
- Kontakt:
Daj ba igraju protiv FC.Santosa al protiv U-20 ekipe,ne protiv seniora... to je onako provjera,mada mislim da će ih namučit mladi brazilciGoalgetter je napisao/la:FC Santos.Elegant je napisao/la:Koje tri ? Meksiko, Obala S., koja je treca ?legenda reala je napisao/la:Imaš tri prijateljske prije prvenstva u jednoj stavi Bešića, u drugoj Zahirovića u trećoj Kolašinca koji se najbolje pokaže nek igra protiv Argentine i eto
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ako nemas nikakve ''dojave'' sto onda zayebavas narod po forumu.Bez obzira sto znamo da ti je nick bubnjas.drummer je napisao/la:Nemam nikakve dojave ali Besic sigurno nece dobiti poziv.Mozda na onaj luzerski od 7 igraca koji ne idu,to bi bilo jos gore nego da ne dobije nikako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pozivi su odavno uruceni igracima, to se mora 15-tak dana prije objave uraditi, tako da igraci znaju idu li ili ne.
Oni koji se sad bune preko medija, garant nisu dobili pozive
Oni koji se sad bune preko medija, garant nisu dobili pozive
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Goalgetter
- Kontakt:
Mađarska liga nije baš najbolja u Evropi, ali nije niti najlošija. Za mladog nogometaša dobro je da se razvije jednu ili dvije godine. To je ispravan put'', iskren je Bešić koji ne očekuje poziv selektora za nastup u Brazilu, ali mu se, sportski, nada.
''Ne očekujem jer do sada nisam pozivan. Ipak, ako ga dobijem bit ću izenenađen. To je odluka selektora. Treba poštovati ono što šef odluči'', zaključuje Muhamed Bešić na kraju razgovora za portal ****.ba uz konstataciju da se odlično osjeća i da priče o navodnoj povredi nisu tačne.
''Ne očekujem jer do sada nisam pozivan. Ipak, ako ga dobijem bit ću izenenađen. To je odluka selektora. Treba poštovati ono što šef odluči'', zaključuje Muhamed Bešić na kraju razgovora za portal ****.ba uz konstataciju da se odlično osjeća i da priče o navodnoj povredi nisu tačne.
Sam je kriv ako ne dobije poziv. Realno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
ako dvojac Zahirović-Bešić ne dobije poziv, ja samo mogu reći da je selektor glup ništa drugoCartman je napisao/la:Sam je kriv ako ne dobije poziv. Realno.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Podrzavam pozv Besicu i znas moj stav o Susicu, ali Besic je svojim ponasanjem dosao do ovoga. Odbijao je poziv mlade selekcije vise puta, za to sada placa. I pustite price o Jagodicu, lik ga je zvao svaki put, ovaj se nije odazvao. To je se desilo jedno 3-4 puta. Skandalozan odnos prema svetom dresu.legenda reala je napisao/la:ako dvojac Zahirović-Bešić ne dobije poziv, ja samo mogu reći da je selektor glup ništa drugoCartman je napisao/la:Sam je kriv ako ne dobije poziv. Realno.
A sama cinjenica da je zavrsio u Madjarskoj govori da taj momak nije sav svoj. Ima tu jos dosta toga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
MA nije BEsic svemirac pa da ce donijeti prevagu na sredini terena gora stvar je Prcić,a mi ionako nemamo defanzivnog veznog i to je tako Salihovic ce pokrivati to sa MEdunjaninom i PJanicem
'ta će ba Bešić... Momak odrastao u Njemačkoj školi fudbala i sa 20 godina postao najbolji strani igrač Madžarske lige. Još mladji je fantastično odradjivao teške utakmice poput one protiv Meksika, prošao U-21 selekciju naše reprezentacije i igra upravo na poziciji koja nam fali.
... ali eto neka nama sa neba padne Sušićev Tinko Binko, koji žive veze nema sa fudbalom i kojem je Muhamed Bešić profesor na mjestu defanzivnog veznog.
Živio nepotizam i prvoklasni primitivizam. Daleko ćemo dogurati
... ali eto neka nama sa neba padne Sušićev Tinko Binko, koji žive veze nema sa fudbalom i kojem je Muhamed Bešić profesor na mjestu defanzivnog veznog.
Živio nepotizam i prvoklasni primitivizam. Daleko ćemo dogurati
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Nije svemirac, ali je bolji i od salihovica i mede i pjanica i svakog drugog igraca na toj poziciji...trenutno nemamo boljeg...u svakom slucaju bi donio prevagu jer je bolji od ostalih (ne kao igrac, nego kao zadnji vezni)zgembo89 je napisao/la:MA nije BEsic svemirac pa da ce donijeti prevagu na sredini terena gora stvar je Prcić,a mi ionako nemamo defanzivnog veznog i to je tako Salihovic ce pokrivati to sa MEdunjaninom i PJanicem
Bas me zanima koliko ima stranih igrača u madjarskoj ligi pa se ovi neki diče tom titulom 
Da je Gatusso ili Makelele nije, ali moze nam puno pomoci jer pored njega i Zahirovica nemamo bolje.
Da je Gatusso ili Makelele nije, ali moze nam puno pomoci jer pored njega i Zahirovica nemamo bolje.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije najbolji strani, nego najbolji igrac lige. Sezonu prije toga dobio je i nagradu za najboljeg stranog igraca lige.
Sve je to uredu ali ne mozemo se vjecno hvatati za to i to mu voditi kao neoprostivi grijeh.To je bilo i proslo,izgladjeno i vrijeme da se ide dalje.Cartman je napisao/la:Podrzavam pozv Besicu i znas moj stav o Susicu, ali Besic je svojim ponasanjem dosao do ovoga. Odbijao je poziv mlade selekcije vise puta, za to sada placa. I pustite price o Jagodicu, lik ga je zvao svaki put, ovaj se nije odazvao. To je se desilo jedno 3-4 puta. Skandalozan odnos prema svetom dresu.legenda reala je napisao/la:ako dvojac Zahirović-Bešić ne dobije poziv, ja samo mogu reći da je selektor glup ništa drugoCartman je napisao/la:Sam je kriv ako ne dobije poziv. Realno.
A sama cinjenica da je zavrsio u Madjarskoj govori da taj momak nije sav svoj. Ima tu jos dosta toga.
Po toj logici bi selektoru trebali dati otkaz jer nije isao na izvlacenje,to je isti nivo neprofesionalizma.Ili Begovica ne bi trebali pozivati jer se nije odazivao jedno vrijeme na pozive.
Znaci bilo,proslo.To vise ne moze biti opravdanje za nepozivanje Bešića,mozda je moglo prije tri mjeseca,sad nikako.
I nigdje ni makac iz gulas lige za tih par uspjesnih godina.Nesto tu onda ne stima.Goalgetter je napisao/la:Nije najbolji strani, nego najbolji igrac lige. Sezonu prije toga dobio je i nagradu za najboljeg stranog igraca lige.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako moze biti bolji na toj poziciji kad tu poziciju ne igra u Madjarskoj???hurem je napisao/la:Nije svemirac, ali je bolji i od salihovica i mede i pjanica i svakog drugog igraca na toj poziciji...trenutno nemamo boljeg...u svakom slucaju bi donio prevagu jer je bolji od ostalih (ne kao igrac, nego kao zadnji vezni)zgembo89 je napisao/la:MA nije BEsic svemirac pa da ce donijeti prevagu na sredini terena gora stvar je Prcić,a mi ionako nemamo defanzivnog veznog i to je tako Salihovic ce pokrivati to sa MEdunjaninom i PJanicem
Sejo i Pjanic bi bili daleko najbolji igraci na def veznoj da igraju u Madjarskoj. Sejo je tu poziciju igrau u BL, Pjanic isto dosta pomaze u Romi na toj poziciji.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kolezeljovac, Proximic, rishovski, Sveti i 72 gosta.