cuj to,nisi mi jasan nikakoNeutral je napisao/la:@lbj
Ma jok ba, i da imam ne bih gledao iz nekih opravdanih razloga.
@bh hrvat
Dijaspora može šta hoće što se tiče određenih stvari. Sa parama se mogu kupiti neke stvari i tako je mogu gledati. Dok mi ovdje u BiH, poštenski se gubamo, jer ako je loša konekcija ništa od streama.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Ako imaš brata koji je mlađi od tebe 13 godina znao bi. Mali voli da gleda crtani i mlađi imaju uvijek prednosti u bratskim odnosima. Lijepi net i stream. 
otkada je se internet pojavio ja jos nikoga u bosni nisam vidio da gleda utakmice preko neta. od toliko nasih domacih kanala koji prenose uzivo, a da ne spominjemo satelitsku i kablovsku. ne znam zasto se pojedini stide biti dijasporac ili kako se ono kaze kod njih gore auslander
ok,ali da ja imam brata koji zeli da gleda crtane za vrjeme utakmice Reala vjeruj da se ne bi nagledaoNeutral je napisao/la:Ako imaš brata koji je mlađi od tebe 13 godina znao bi. Mali voli da gleda crtani i mlađi imaju uvijek prednosti u bratskim odnosima. Lijepi net i stream.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Kakvih kanala, gledam Englesku ligu i to je to. Prenosi i Špansku , i rukomet, na hrvatskim iam i Cibonu i to je to.
@JAmes
haha, Bayern igra većinom u 15:30, a Real navečer.
@JAmes
haha, Bayern igra većinom u 15:30, a Real navečer.
I opet postoji neka određena okolnost koja nije za foruma.
Kako god, bvB ako Bog da pada, onda Viole sa Prandellijem i kilo gela na glavi.
Kako god, bvB ako Bog da pada, onda Viole sa Prandellijem i kilo gela na glavi.
Jel igra Ribery u prvom sastavamu protiv BVB-a ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
deni_m1312
- Kontakt:
igra....jedino ako se,ne daj Boze, povrijedi do subote.GunnerS je napisao/la:Jel igra Ribery u prvom sastavamu protiv BVB-a ?!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
U subotu i ovaj sastav trebao istrcati protiv BvB-a,ako nebi bilo nekih povrijeda do tada
-------------------RENSING-------------------
-------------BUYTEN-----DEMICHELIS-------
--LAHM-----------------------BADSTUBER---
---------BOMMEL----SCHWEINSTAIGER-----
--ROBBEN----------------------RIBERY-------
----------GOMEZ---------MULLER-----------
-------------------RENSING-------------------
-------------BUYTEN-----DEMICHELIS-------
--LAHM-----------------------BADSTUBER---
---------BOMMEL----SCHWEINSTAIGER-----
--ROBBEN----------------------RIBERY-------
----------GOMEZ---------MULLER-----------
Deni, ne sluti ziv bio
valjda smo i mi zasluzili da odigramo "par" utakmica u kompletnom sastavu.
B_bk, to je taj sastav, mada se nadam de ce Buttko biti spreman, sa ovim Rensingom ne mozes biti miran nikako.
Muller ljubimac Gaala (opravdano) ipak ostaje u ekipi, Ola se seli na klupu, gdje ce kao Joker vrebati svoju sansu.
B_bk, to je taj sastav, mada se nadam de ce Buttko biti spreman, sa ovim Rensingom ne mozes biti miran nikako.
Muller ljubimac Gaala (opravdano) ipak ostaje u ekipi, Ola se seli na klupu, gdje ce kao Joker vrebati svoju sansu.
Vom Jäger zum Gejagten
ja mislim da boljeg dzokera sa klupe nismo mogli dobiti jer ola u zadnji 15 minuta moze da vrsi presing svakoj odbrani a uz to i da zabije na njemu svojstven nacin,,,dobro je to van gal zamislio,,
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Steta je sto ne mogu svi igrati. Veoma bih volio kad bi Ola ipak mogao igrati u prvom sastavu, ali Muller je u dobroj formi, konstantno zabija. Nadam se da ce sutra uspjeti rijesiti utakmicu u prvom poluvremenu, jer ako bude opet snijeg na terenu i jos da ganjaju rezultat u drugom poluvremenu, nece biti jednostavno.
Moj izbor na stoperu bi bio Badstuber na mjesto Demichelisa, a na lijevog beka Contenta.
Moj izbor na stoperu bi bio Badstuber na mjesto Demichelisa, a na lijevog beka Contenta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
S ovim sastavom vjerujem da možete dobit i nadam se ( igrao keca na sedmičnoj
). Al neće ni BVB doć bez na Allinaz Arenu s namjerom da izgube
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Kako god izgubit ce 100%GunnerS je napisao/la:S ovim sastavom vjerujem da možete dobit i nadam se ( igrao keca na sedmičnoj). Al neće ni BVB doć bez na Allinaz Arenu s namjerom da izgube
![]()
× Plava krv ispod koze ×
Ma pobijeda i ništa drugo......razvaliti ih što više što bolje, sve gaziti pred sobom, nema mjesta za slabiće u ekipi Bayerna. Ko ne može izdržati tempo, otjerati ga.
Želim staru slavu, a ne uvijek govoriti dobri smo, a na umu mi da nas neko može dobiti.
Želim staru slavu, a ne uvijek govoriti dobri smo, a na umu mi da nas neko može dobiti.
Da jesam, upravo to razmišljam. 
Ljudi, priča mi ovaj jedan bavarac, da je gledao utakmicu protiv Furth-a, i kaže da je Ribery-a Gaal izveo u 70-tim minutama, i kao Ribery se naljutio??? Da li to može neko provjeriti?
- bayern4ever
- Kontakt:
Jeste istna je to za riberya ali gaal je upravu on nije spreman za 90 minuta barem ne jos.davud87 je napisao/la:Ljudi, priča mi ovaj jedan bavarac, da je gledao utakmicu protiv Furth-a, i kaže da je Ribery-a Gaal izveo u 70-tim minutama, i kao Ribery se naljutio??? Da li to može neko provjeriti?
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Izglađeno je sve.Ribery je poslje utakmice razgovarao sa Gaalom i kad mu je ovaj objasnio da mu je potreban svih 90 minuta protiv BVB i Fiorentine shvatio je njegov potez.davud87 je napisao/la:Ljudi, priča mi ovaj jedan bavarac, da je gledao utakmicu protiv Furth-a, i kaže da je Ribery-a Gaal izveo u 70-tim minutama, i kao Ribery se naljutio??? Da li to može neko provjeriti?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.