Portland Trail Blazers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Portland Trail Blazers
Iako je odigrao odlicnu utakmicu, mislim da smo istu izgubili kod ona 2 napad koja je Wes forsirao. 2 napada na -1, jbga... Al' sta je tu je. U Moda Centru treba uzet ovo
..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Evil Genius II
mah, previse je licno shvatio ovaj duel sa hardenom i cim je ovaj usao s klupe i ubacio 2 poena cini mi se wes se htio revansirati i naravno isforsirao.Lillard je napisao/la:Iako je odigrao odlicnu utakmicu, mislim da smo istu izgubili kod ona 2 napad koja je Wes forsirao. 2 napada na -1, jbga... Al' sta je tu je. U Moda Centru treba uzet ovo..
uzimamo ovo kod kuce, kako i treba
cujemo se iduce utakmice blazersi, sretno
tesko je bilo sta prigovorit covjeku koji nas je vratio u igru s onakvom trecom cetvrtinom, al mislim da u trenucima kad se utakmica lomi lopta treba ici u ruke Lillarda
Nasa najbolnija tacka je klupa!!!to nas je.be cijelu sezon , pet pojena sa bencha je nula
Bez njegovog velikog doprinosa tesko cemo ostvarit pobjedu u narednoj utakmici, zato LA pokazi sta znas“We’ve been a good at home all year, and now we’ll go back home and take care of business.”
-
Evil Genius II
ma veceras svi moraju potegnuti kako bi zavrsili pricu zvanu houston jer bojim se da ako ovo ode na 7. utakmicu gubimo seriju 100%
a lma nema sanse da ponovo odigra onako losu tekmu. ide on veceras preko 30 
ponovno nas Matthews ukopava, umjesto solidnog vodstva gubimo
-
Evil Genius II
ma jbg, to je nasa igra. sutaj i nadaj se najboljem 
Jbte, Lillard ima najmanje iskustva, a on najmanje forsira. Treba ih smirit malo, polako, jednom zavrsit utakmicu kako Bog zapovijeda 
-
Evil Genius II
batum, brate dragi saberi se 
stalno u sebi si govorim, stani wes, stani, al yebaji ga 
koliko sansi i nista ne ulazi, nevjerojatno da smo uopce jos u igri uz sve promasaje
-
Evil Genius II
ma ovo je komotno mogao ranije dodati za aldridgea da to zakuca. lillard, lma i lopez odradjuju svoj posao ali fale nam wes i batum, sto u odbrani sto u napadu 
samo da aldridge ne dobije peti prekrsaj brzo
Matthews ? Aldridge ima dvije licne, Batum mora doci malo sebi ako misle pobijediti, Aldridge i Lillard odlicniblazer13 je napisao/la:samo da aldridge ne dobije peti prekrsaj brzo
super ako grijesim, mislim da sam vidio kad je pisala statistika da ima 4 faula, al jos bolje ako je wesGuarin14 je napisao/la:Matthews ? Aldridge ima dvije licne, Batum mora doci malo sebi ako misle pobijediti, Aldridge i Lillard odlicniblazer13 je napisao/la:samo da aldridge ne dobije peti prekrsaj brzo
-
Evil Genius II
wes ima 4, lma je dobar po tom pitanju.
jbt cijela klupa vodi razgovor s batumom, mora se probuditi. ocekujem neku clutch tricu od njega

jbt cijela klupa vodi razgovor s batumom, mora se probuditi. ocekujem neku clutch tricu od njega
prva je uslaEvil Genius II je napisao/la:wes ima 4, lma je dobar po tom pitanju.
Robinson
. Kako volim takve igrace .. 
Al ovaj drugi pokusaj je bio nepotreban, Robinsonblazer13 je napisao/la:prva je uslaEvil Genius II je napisao/la:wes ima 4, lma je dobar po tom pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.