NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
Jel ako Travnik dobije Zvijezdu a Rudar izgubi od Viteza , Travnik sigurno ostaje? Stvarno bi volio da ostanu nakon ove malo je reci kradje
Ugasio vas Tomo Cuic na utakmici, definitivno!
a ovaj Nestor je presmijesan, on se kao ruga Travniku za plasman i fula temu debelo
a ovaj Nestor je presmijesan, on se kao ruga Travniku za plasman i fula temu debelo

ovog klauna od sudije poslati na trajno hlađenje, nije mu ovo prvi put.vlakanje je napisao/la:Ugasio vas Tomo Cuic na utakmici, definitivno!

-
- Kontakt:
IZJAVE PRED MEČ ODLUKE SA ZVJEZDOM
Šef stručnog štaba u nastavaku borbe za opstanak u društvu najboljih, Osmo Bajrić, izjavio je: "U goste nam dolazi ekipa „Zvijezde“ kojoj također nije siguran opstanak u Premijer ligi, te iz tog razloga očekujemo isto tako važnu i tešku utakmicu u kojoj mi želimo pobjedu. Uvažavamo ekipu Zvijezde, kao odličnu, ukomponovanu i mladu ekipu, ali mi nemamo druge alternative izuzev pobjede. "
Nakon propuštenih mečeva, zbog povreda, u ekipu se vraćaju Ajdin Nuhić, Nermin Varupa i Adis Hasečić.
"Sretan sam što sam se oporavio od povrede koju već dugo vučem, i nadam se da ću svojim povratkom i učešćem pomoći ekipi kako bi ostvarili zacrtan cilj, pobjedu nad ekipom „Zvijezde“ ali i opstanak u društvu najboljih. Utakmica sa „Zvijezdom“ je ujedno i zadnja na domaćem terenu, te pozivam sugrađane i ljubitelje nogometa da u što većem broju budu na „Piroti“ i da nas podrže, pored „Gerile“ koja je bila naš dvanaesti igrač u prethodnim utakmicama", rekao je Ajdin Nuhić.
Šef stručnog štaba u nastavaku borbe za opstanak u društvu najboljih, Osmo Bajrić, izjavio je: "U goste nam dolazi ekipa „Zvijezde“ kojoj također nije siguran opstanak u Premijer ligi, te iz tog razloga očekujemo isto tako važnu i tešku utakmicu u kojoj mi želimo pobjedu. Uvažavamo ekipu Zvijezde, kao odličnu, ukomponovanu i mladu ekipu, ali mi nemamo druge alternative izuzev pobjede. "
Nakon propuštenih mečeva, zbog povreda, u ekipu se vraćaju Ajdin Nuhić, Nermin Varupa i Adis Hasečić.
"Sretan sam što sam se oporavio od povrede koju već dugo vučem, i nadam se da ću svojim povratkom i učešćem pomoći ekipi kako bi ostvarili zacrtan cilj, pobjedu nad ekipom „Zvijezde“ ali i opstanak u društvu najboljih. Utakmica sa „Zvijezdom“ je ujedno i zadnja na domaćem terenu, te pozivam sugrađane i ljubitelje nogometa da u što većem broju budu na „Piroti“ i da nas podrže, pored „Gerile“ koja je bila naš dvanaesti igrač u prethodnim utakmicama", rekao je Ajdin Nuhić.
p anakupio se on suspenzija do sada i to poprilicnoAlemC85 je napisao/la:ovog klauna od sudije poslati na trajno hlađenje, nije mu ovo prvi put.vlakanje je napisao/la:Ugasio vas Tomo Cuic na utakmici, definitivno!

Žao mi je Travnika što će ispasti.Ne bi mi bilo žao da ispada pošteno,ali nije slučajno sudija direktno uticao na rezultat u Prijedoru.Rudar će dobiti obje do kraja i ostaje u ligi.
- forza_juve
- Kontakt:
Po cemu ce ispasti... isti broj bodova Rudar leti, a znamo raspored ko s kim igra, Rudar ako osvoji 6 bodova i Travnik ce, Rudar ako osvoji 4 boda i Travnik ce tako da Rudar leti :*
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/cuicu-i- ... igi/130116" onclick="window.open(this.href);return false;

Sramota sta je uradeno.
Eto vidis obajvise ...cak sta vise kopirali su onako kako si ti nazvao heh...hoce li biti pobjede protiv Zvijezde ?slobodnjak je napisao/la:
Nisam ništa htio komentarisati od subote,iako mi se u prvom trenutku kod prenosa učinilo da je Travnik stvarno pokraden u Prijedoru.evo sad na portalima vidim snimak emisije od sinoć,skinuo sam to i detaljno pogledao.
Prva situacija i čist iz udžbenika crveni karton gdje igrač rudara rukom povlači i ruši Dudića koji mu bježi s ledja.Ako ovo nije isključenje ne postoji ta stavka u nogometu.
Ali ova druga situacija je stvarno nevjerovatna.Zbog kombinovanog prenosa na TV slušao sam i BH radio 1 i komentator koji je iz Prijedora jasno je rekao da je Travnik oštećen za čist penal.Znači tamo su ljudi to s tribina vidjeli odmah.Sada kada gledam ovo ostao sam preneražen.Utakmicu je sudilo 6 sudaca .Tomislav Čujić glavni arbitar nalazi se samo 3 metra od mjesta dogadjaja ,dobro to vidi.Igrač Rudara ne da udara ruku loptom nego čak rukom ide za njom s namjerom i zaustavlja je.Sudac iza gola i pomoćni takodje ne reaguju.
Ne bih o ovome pisao,čestitam Rudaru na pobjedi ,ne želim ni misliti da su nepoštene radnje u pitanju.
Ali moram sad javno nekoga nešto da priupitam. Evo bio je prenos i ove utakmice na TV u.
Pa POŠTENI i NEPRISTRASNI novinari ovoga portala,zašto se sada niste na poluvremenu utakmice oglasili kao prošlo kolo Travnik-Sarajevo s naslovom SUDIJSKA LAKRDIJA U PRIJEDORU.Ćutite jel.Kako vas nije sramota.Pa kada pišete već i objektivni ste kao što pričate zašto sad na zinete kako je neko oštećen.Dobro je Mamić rekao o novinarima neke stvari.U pravu je čovjek.Puno vas ima koji sa njegovim rječnikom zovete MUČKA DJUBRAD...
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
Nadam se da ce Vitez odraditi sto je u mogucnosti da TR ostane u ligi, a to je da nakanta Rudar.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
-
- Kontakt:

Ovo što sljedi u nedjelju je utakmica istine.Ako to ne dobijemo ni ne trebamo ostati realno.Zvjezda je ekipa koja ,je prilično nepredvidiva ove sezone,na neke mahove igra.Svi u Travniku ovo moraju stvarno ozbiljno shvatiti.Nikako se ne smije prići ovom meču u stilu lako ćemo.Najteže je kada moraš.Previše je Travnik toga ovo proljeće propustio.Samo je jedan pristup moguć.Juriš od prve minute prema golu protivnika,i po mogućnosti doći do ranog vodstva,jer ako se udje u neizvjesnu utakmicu ,u drugom pol,svašta se može desiti.Izlazi Travnik u najjačem sastavu ovaj put i nema nikakvog opravdanja za bilo šta osim pobjede.Sve dok imamo konce u rukama dobro je i dok od drugih ne zavisimo.U ovoj ligi je nepisano pravilo,da ko je god od drugih zavisio i ispao je.Zato se ne osvrtati na utakmicu na Kamberovića polju,nego samo igrati i dobiti.A komšije će valjda odraditi posao,šta više uvjeren sam u to.Pa ako i ne bude tako.Ima zadnje kolo i Banjaluka.Ali pobjediti se mora.Sve drugo zna se gdje vodi...
ljudi zvijezda je dogovorena 100% travnik ostaje
Ma sta imaju dogovarat ako Zvijezdu nemozemo pobjedit onda netreamo ni ostat u PL.
Dobro bi bilo da Vitez dobije sutra i da nam skrati muke , da ne strahujemo zadnje kolo u BL
Dobro bi bilo da Vitez dobije sutra i da nam skrati muke , da ne strahujemo zadnje kolo u BL
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sretno Travniku od stare pastrmke. Svaku godinu vas pokusavaju izbaciti a vi ih naguzite. Ucinite to i ove godine

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Danas sam gledao trening u Turbetu, ako budu motivisani kao danas, ako budu rasterećeni na svoj način zvijedi ne gine trica sutra.
Volio bi da ostane Travnik u ligi samo što mi je blizu za neke utakmice ovako.
Volio bi da ostane Travnik u ligi samo što mi je blizu za neke utakmice ovako.
-
- Kontakt:
Hvala ti fish.Najjači ste ovo proljeće.Da ste jesenas ovako igrali gdje bi vam bio kraj.Vidimo se mi i sljedeće sezone u ovom našem cirkusu.Ma ko može ovo zamisliti bez Travnika.Koga bi dušmani napadali ,ali nek puknu , nek i sljedeće sezone imaju to zadovoljstvo doći na gostoljubivu Pirotu.Znam da im je to najveći ćeif,iako to neće nikada priznati...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sretno Travniku od stare pastrmke. Svaku godinu vas pokusavaju izbaciti a vi ih naguzite. Ucinite to i ove godine![]()

macko mi nemozemo nikog dobit, svi ovi igraci su istroseni igraci i nemogu maket vise ni jedan, samo se tako moze dobit utakmica ako se dogovori, a isto mi sad molimo viteza da dobiju al da vitezu opstanak zavisi od nas, sarajka bi ih prodo 100000% jer je najvece smece u ovom nasem klubutravnik je napisao/la:Ma sta imaju dogovarat ako Zvijezdu nemozemo pobjedit onda netreamo ni ostat u PL.
-
- Kontakt:
Pa dobro jel taj Sarajka sam u ovoj ligi lopov jbg...Imal još koji i u jednom klubu.I nebi Sarajka dozvolio da Vitez ispadne,normalno ako bi dali parelepi je napisao/la:macko mi nemozemo nikog dobit, svi ovi igraci su istroseni igraci i nemogu maket vise ni jedan, samo se tako moze dobit utakmica ako se dogovori, a isto mi sad molimo viteza da dobiju al da vitezu opstanak zavisi od nas, sarajka bi ih prodo 100000% jer je najvece smece u ovom nasem klubutravnik je napisao/la:Ma sta imaju dogovarat ako Zvijezdu nemozemo pobjedit onda netreamo ni ostat u PL.

A šta to kao Rudar može pošteno dobiti u Zenici.Pa Vitez je duplo bolja ekipa.I iskreno da kažem treba Travnik ostati u ligi.Sad kad Selimović hoće to sve malo da pogura poslije toliko godina,počela i raja pomalo dolaziti na stadion,treba to sve razjebati.E ne treba i neće moći...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.