Nesto su zasrali dobro al roštilj nisu njeg ni provarili nisu !KenoRob je napisao/la:hem jos nisu rostilj provarili hem igraju na "Dobri Petak"
nije fer od saveza
Neki je problem garant ..
Nesto su zasrali dobro al roštilj nisu njeg ni provarili nisu !KenoRob je napisao/la:hem jos nisu rostilj provarili hem igraju na "Dobri Petak"
nije fer od saveza
Sljedeci trening Viteza bit će jako zanimljiv !KenoRob je napisao/la:to ti je cisto opustanje igraca zbog sigurnog opstanka u ligi. Velez je kvalitetnija ekipa svakako a ja sam tipovao sigurnu dvicu tamo na takmicenju prognozera plbih. treba te i vi malo pojacat ekipu ali kod svoje kuce u Vitezu bice te bolji nagodinu
Kadet91 je napisao/la:Jel bio rostilj za pobijednike?
Hvalatepsija je napisao/la:Danas je Veliki Petak i mislim da se ne jede meso,može riba na roštilj.
Bilo kako bilo,malo je tragikomično da je baš na Veliki Petak pala petarda Veleža![]()
Da ne kenjam bezveze,svim simpatizerima,navijačima i igračima Viteza katoličke vjeroispovjesti sretan nadolazeći Uskrs i vidimo se dogodine
Crni gavran je napisao/la:Komso, jel to Vitez juce igrao sa Bayernom
Dobro napreduje sada ce se poceti zavrsna faza i to je to.Crni gavran je napisao/la:Ma da, sreca pa je kraj prvenstva- Dobro Velez jeste ekstra dobra ekipa, ali 5:1 je svakako previsoko, jer je Vitez mozda i najprijatnije iznenadjenje ove sezone, kada uzmemo u obzir da su skoro svi debitanti u PL autsajderi, Boga mi to Vitez nije bio. Uzmimo u obzir da ste skoro sve utakmice igrali u gostima. Radi li se novi stadion kod vas, dokle se stiglo?
skelar je napisao/la:Cim se pojavi tip koji kaze nikome nece poklanjati bodove i da su to lazi i price ono obicno ispadne tako da daju bodove heeh . Barem u proslosti .
skelar je napisao/la:I sta sad fan heeh srecom nisan se kladio na ovu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.