"Lo más natural es poner a Illarramendi por Xabi en la final"
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ANCELOTTI MUESTRA SUS CARTAS
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Najlogicnije i jest.
Ne znaci da ce bit
a seljak se popravio od pocetka sezone
opet ne znam dal je za takvu jednu tekmu
Ne znaci da ce bit
a seljak se popravio od pocetka sezone
opet ne znam dal je za takvu jednu tekmu
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
nemate šanse da ga dovete zato se i ne povezujeLenBias je napisao/la:koliko je ramsey dobar igrac govori podatak da se nikad nije dovodio u vezu sa real madridom
Zadnja izmjena: nedim93, dana/u 03 maj 2014, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Luka out,Khedira IN al samo klupica valjda ,sljedece sedmice planiraju neki frendly organizovati za samija ,da nabije match fitnesa 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trebaju jos koju humanitaru , da nabije tehnik fitnes.
A sutra je Sami na klupi
Illarra mijenja Luku , Xabia jahat do kraja kad vec ne moze igrat finale
A sutra je Sami na klupi
Illarra mijenja Luku , Xabia jahat do kraja kad vec ne moze igrat finale
Vala, prije sam za Ramosa na dmf. Nije bez tehnike, zna poslati pass naprijed, sigurnija varijanta od Illare koji je najmanje zasluzio da pocne utakmicu decenije.
Aj barem ako je odradi odlicno barem necemo vise srrati kako je preplacen.
Ma nema potrebe dodatno eksperimentisati..Moze to ilara odradit momacki 
Illarra je igračina.Izdominiraće finale 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jos jedan iz radionice HeilRJ03
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I ja sam o tome razmišljao.geoxx je napisao/la:Vala, prije sam za Ramosa na dmf. Nije bez tehnike, zna poslati pass naprijed, sigurnija varijanta od Illare koji je najmanje zasluzio da pocne utakmicu decenije.
Ne možemirzatele je napisao/la:Ma nema potrebe dodatno eksperimentisati..Moze to ilara odradit momacki
naprijed rejal
BusquetsRajaz je napisao/la:Ova sezona veznjaci:
----------------Busquets------------------
----------Modric--------Yaya-------------
Kljucaj temu, znam da sam u pravu.
Pogba? Vidal? Ramsey?
Amar Dzeko je napisao/la: Lukica i Yaya bare bare, ostali svi ispod.
Gospodin predasistencija ne može u istu rečenicu sa Vidalom i Yayom, al očito ovdje ubi subjektivnost
Ja te volim, volim Željo..
Ma llara ce igrati 90% nazalost ,s ramom nece riskirati,vec je jednom fejlo protiv barce,varane koliko god bio dobar nece riskirati ni s njim u prvih 11 jer nije igrao 90% sezone ,iako je trebao bar pola. S iscom i di mariom bi bilo preofanzivno ,bar na papiru.
Jedina nada je sami ,al nada od 5% s obzirom da terena nije vidio pola godine .
Jedina nada je sami ,al nada od 5% s obzirom da terena nije vidio pola godine .
Hladno čovjek stavlja veznjake ekipe koja ispada od druge ekipe turske lige u LP,koja je prvak šeste evropske lige,koja ne može s igračem više dobit Benficu među najbolje veznjake svijeta 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Poredite defanzivne igrace,organizatore igre,i box to box igrace,kakvi znalci Boze sacuvaj.
i ja gledam sta lik pise i ono bas sam zatecenKawhi je napisao/la:Hladno čovjek stavlja veznjake ekipe koja ispada od druge ekipe turske lige u LP,koja je prvak šeste evropske lige,koja ne može s igračem više dobit Benficu među najbolje veznjake svijeta
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tyler durden
- Kontakt:
Nadam se da ce te jedan od ovih moderatora, adminstratora i ostalih sto bi trebali a ne prate ovo sto radis, sankcionisat na duzi period.MrUnited je napisao/la:http://www.hdfoots.com/beinsports-11-live-stream.html
evo pocinje pravi football![]()
Da , Sunderland igra pravi fudbal.
Tim mu ostaje bez evrope sljedeće sezone, vjerojatno rasprodaje pola tima, ali ne, baraba dodje aktualnom finalisti LP da trolluje na temu.Raul_64 je napisao/la:Da , Sunderland igra pravi fudbal.
Kakav bolid
naprijed rejal
- madridistaforever
- Kontakt:
Tim mu ostaje bez evrope sljedeće sezone, vjerojatno rasprodaje pola tima, ali ne, baraba dodje aktualnom finalisti LP da trolluje na temu.Sveti je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Da , Sunderland igra pravi fudbal.
Kakav bolid
Sta cete kompleksi.
Real nije samo klub,on je smisao zivota.
jao sto se TJESIMO aktuelni finalisti LP
najveci uspjeh posljednjih 10 i vise god.

najveci uspjeh posljednjih 10 i vise god.
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.