Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Ciro ga je cak na beku koristio. Koji je ono pacijent.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ibro je njegov sin, u Cirino doba se repka pravila Ibro + 10.Cartman je napisao/la:Ciro ga je cak na beku koristio. Koji je ono pacijent.
Igrao po lijevom boku jer nismo imali igraca, protiv Turaka u Stambolu igrao defanzivnog veznog, krpio rupe samo da se proda i prodao se. Zbog njega jedan Pjanic truno na klupi da bi kasnije doslo sve na svoje.
Da mi je neko 2009 pricao da cu prizeljkivati Ibru mjesto nekoga ne bih mu vjerovao, ali je upravo tako, za Stinkija i Svrsketa Ibro je svemirski brod, ako nista u tom Ajduku ima status legende.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Objasni ovo?bhsport je napisao/la:Ibro je njegov sin, u Cirino doba se repka pravila Ibro + 10.Cartman je napisao/la:Ciro ga je cak na beku koristio. Koji je ono pacijent.
Igrao po lijevom boku jer nismo imali igraca, protiv Turaka u Stambolu igrao defanzivnog veznog, krpio rupe samo da se proda i prodao se. Zbog njega jedan Pjanic truno na klupi da bi kasnije doslo sve na svoje.
Da mi je neko 2009 pricao da cu prizeljkivati Ibru mjesto nekoga ne bih mu vjerovao, ali je upravo tako, za Stinkija i Svrsketa Ibro je svemirski brod, ako nista u tom Ajduku ima status legende.
koja glupost.....mislim, ovako nešto lupiš kao da se baš nitko drugi ne sjeća ničega....bhsport je napisao/la:Ibro je njegov sin, u Cirino doba se repka pravila Ibro + 10.Cartman je napisao/la:Ciro ga je cak na beku koristio. Koji je ono pacijent.
Da, ne znam sta nije jasno, trebao se prodati iz Ajduka, prodao se u Lokomotivu, odakle se brze bolje vratio.samoposmatram je napisao/la:Objasni ovo?bhsport je napisao/la:Ibro je njegov sin, u Cirino doba se repka pravila Ibro + 10.Cartman je napisao/la:Ciro ga je cak na beku koristio. Koji je ono pacijent.
Dobar fudbal ali lijen do daske sto ga je i kostalo karijere.
@gost, ko ti je kriv sto se ne sjecas, pogledaj par tekmi.
ne da mi se objašnjavati da je mlijeko bijelo.bhsport je napisao/la:[
@gost, ko ti je kriv sto se ne sjecas, pogledaj par tekmi.
Jednostavno, ono što si napisao je laž. Nikada Pjanić nije bio žrtva Ibričića, a Ibričić kao jedan od najboljih igračaHNL-a je imao prođu u inostranstvu. Naravno, reprezentacija pomaže,ali i bez nje bi Ibričić našao angažman u inostranstvu.
Al eto, ako neko hoće da ti vjeruje,šta ja tu mogu.
-
- Kontakt:
@bhsport to sto si napisao nije istina. Ciro je bio selektor 2009, a Ibricic je presao 2011 u lokomotivu. Prodao ga je Hajduk, a ne Ciro, Susic i reprezentacija. Mislio sam da ces konkretno moci pojasniti, ali ti si samo potvrdio neistinu. Not cool.
Ciro ga je na silu uvlacio u repku ne bi li ga prodo, eto nije uspio, radi njega je Mire sjedio na klupi o cemu je i stariji Pjanic jednom dao izjavu.samoposmatram je napisao/la:@bhsport to sto si napisao nije istina. Ciro je bio selektor 2009, a Ibricic je presao 2011 u lokomotivu. Prodao ga je Hajduk, a ne Ciro, Susic i reprezentacija. Mislio sam da ces konkretno moci pojasniti, ali ti si samo potvrdio neistinu. Not cool.
-
- Kontakt:
Opet pises gluposti. Ibricic je bio u reprezentaciji pod Sliskovicem, Muzurovicem i Kodrom. Znaci prije Cire.
Re: Odg: Senijad Ibričić
Bio je najjači igrač mlade repke. Kod svih je bio igrač a kod Ćire sin Ibro. Preko sam ti standardniji od Dzeke. Krivac za gol Brune Alvesa.samoposmatram je napisao/la:Opet pises gluposti. Ibricic je bio u reprezentaciji pod Sliskovicem, Muzurovicem i Kodrom. Znaci prije Cire.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ibricic je kod Cire igrao desnog beka,bolje reci desnog bocnog jer smo igrali u formaciji 3-5-2 i nije bio konkurencija Pjanicu.Igrala su dva zadnja vezna Muratovic i Rahimic a naprijed Misimovic,dva napadaca s tim da su bocni igraci igrali u oba pravca,bili su dosta ofanzivni.
Ciro nije htio mjenjati svoju formaciju i Misimovic ili Pjanic su mu bili visak,po njegovom misljenju.
Ciro nije htio mjenjati svoju formaciju i Misimovic ili Pjanic su mu bili visak,po njegovom misljenju.
Ibricic opet na klupi, pa ovaj nicime ne zasluzuje pozivanje u repku to moraju shvatiti i Edin i Emir...
uporedjujuci tursku i francusku ligu...i tim ibricica koji se bori za opstanak u turskoj ligi (neki e...itd...spor) gdje redovno grije klupu tog tima i prateci prcica koji redovno igra u sosou koji se takodje bori za opstanak (danas remizirali protiv psg-a)...sve ukazuje na to da ibricicu treba dati prednost nad prcicem u eventualnoj konkurenciji za a-tim i odlazak na sp...zasto?
znatno stariji i iskusniji ibricic grije klupu u super jakoj konkurenciji e...itd....spor-a koji se grcevito bori za opstanak u superjakoj turskoj ligi...neukusno je uopste i uporediti ga sa neiskusnim mladim prcicem kojem je velika igracka karijera vjerovatno izvjesna...koji redovno igra u slabasnom sosou koji se bori za opstanak i cupa bodove psg-u!
jbg dzeko i spaha i pape - al ne ide!
znatno stariji i iskusniji ibricic grije klupu u super jakoj konkurenciji e...itd....spor-a koji se grcevito bori za opstanak u superjakoj turskoj ligi...neukusno je uopste i uporediti ga sa neiskusnim mladim prcicem kojem je velika igracka karijera vjerovatno izvjesna...koji redovno igra u slabasnom sosou koji se bori za opstanak i cupa bodove psg-u!
jbg dzeko i spaha i pape - al ne ide!
Sta je Ibričića nema ni na klupi danas
i on dide u Brazil

**** izgleda..
Ibricic je bolestan.
Kako se oni hvataju za Ibricica a vecina nasih reprezentativaca danas ne igra iz raznoraznih razloga.
Kako se oni hvataju za Ibricica a vecina nasih reprezentativaca danas ne igra iz raznoraznih razloga.
Jbg ako ima uopste istine da dzeko i spahic na bilo koji nacin uticu na sastav ekipe i mijesaju se tamo gdje im nije mjesto, onda stvarno ga "necemo zaklanjat" u brazilu...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ibricic je dugo u reprezentaciji,kad je god igrao bilo je to korektno,u zadnje vrijeme je standardan i u svom klubu i logicno je da ide na SP,nije on meni nikad bio sporan.. po izjavama i ponasanju je uvijek bio korektan i to cjenim kod njega! to sto su pojedini ljubomorni na njega,ne znam iz kog razloga iskreno,to je vec njihov problem!
Ibricic nije standardan ove sezone tj 80 posto utakmica pocinje sa klupe u ekipi koja se bori za opstanak u turskoj ligi... U reprezentaciji jos od genka 2009 nije apsolutno nista pokazao prrotiv iole jace ekipe... Nema ni jedan jedini razlog da bude tu ali kad spaha zavrsi sa repkom za par mjeseci zavrsit ce I ibricic...

Nabildao stomak, nema sta
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.