FK Laktaši
Re: FK Laktaši
navijaci laktasa jeste zivi sta je sa ovim afrikancima ja ih ne vidim na spisku igraca koji igraju u antaliji????
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!
MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!
-
- Kontakt:
e himna nam je za eurosonga.....hahahah zivo sranje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hahaha nema dalje, himna nam je do jaja 

sto se finansija tice veliki znacaj ima dolazak Komljenovica koji je obecao financijsku pomoc, a pored njega veliki broj poduzetnika iz Laktasa su odlucili da pomognu klubu a tu je i opstina, vlada RS i dr.FK Sarajevo je napisao/la:Odkud Laktasima odjednom tolike pare je li moze koji navijac Laktasa odgovoriti zar su dobili tako jake sponzore
e o njima znam koliko i ti, vjeruj mi nemam pojma niko nista ne prica na tu temu, samo znam da smo dobili papire za njih tako da je lako moguce da su se vec prikljucili ekipi !!!D3n!$!nH0 je napisao/la:navijaci laktasa jeste zivi sta je sa ovim afrikancima ja ih ne vidim na spisku igraca koji igraju u antaliji????
Fudbaleri Laktaša doživjeli su poraz na pripremama u Antaliji i to od Zarije čiji su igrači slavili s 2:1. Do 65. minuta premijerligaš BiH iz Laktaša bio je mnogo bolji rival, imali su prednost od 16. minuta kada je Borislav Mikić postigao velemajstorski pogodak iz slobodnjaka s nekih dvadesetak metara.
Onda je trener, Tomas Gajs, dao šansu i drugim igračima i baš u tom periodu su Ukrajinci napravili preokret i oba gola su plod greške odbrane. Prvo je Lazarovič u 65. minutu poravnao na 1:1, da bi trijumf Zariji obezbijedio Čajkovski pet minuta prije završetka prijateljskog okršaja između ova dva rivala.
Laktaši: Šejić, Popović, Zečević, Šaraba, Bajić, Grujić, Sari, Đelmić, Vranešević, Novaković, Mikić. Još su igrali: Ojdanić, Jokić, Karadžić, Vuković, Alpi, Levent, Mukadikada, Matić. Trener: Tomas Gajs.
Onda je trener, Tomas Gajs, dao šansu i drugim igračima i baš u tom periodu su Ukrajinci napravili preokret i oba gola su plod greške odbrane. Prvo je Lazarovič u 65. minutu poravnao na 1:1, da bi trijumf Zariji obezbijedio Čajkovski pet minuta prije završetka prijateljskog okršaja između ova dva rivala.
Laktaši: Šejić, Popović, Zečević, Šaraba, Bajić, Grujić, Sari, Đelmić, Vranešević, Novaković, Mikić. Još su igrali: Ojdanić, Jokić, Karadžić, Vuković, Alpi, Levent, Mukadikada, Matić. Trener: Tomas Gajs.
Damir Memišević pouzdani defanzivni fudbaler u nastavku sezone nosiće dres Laktaša. Radi se o igraču koji je ponikao u banjolučkom Borcu iz kojeg je svojevremeno prešao u redove njemačkog Verdera. Poslije toga igrao je u Rusiji, a potom i za sarajevski Željezničar dok je minulu jesen proveo u Slobodi iz Tuzle. Nema sumnje da će on svojim kvalitetom dosta značiti četi iz Laktaša koju u nastavku fudbalskog proljeća očekuje grčevita borba za opstanak u premijerligaškoj konkurenciji. Osim njega redove Laktasa pojacao je i Marko Cvetković. 

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Odakle je taj Cvetkovicwizard90 je napisao/la:Damir Memišević pouzdani defanzivni fudbaler u nastavku sezone nosiće dres Laktaša. Radi se o igraču koji je ponikao u banjolučkom Borcu iz kojeg je svojevremeno prešao u redove njemačkog Verdera. Poslije toga igrao je u Rusiji, a potom i za sarajevski Željezničar dok je minulu jesen proveo u Slobodi iz Tuzle. Nema sumnje da će on svojim kvalitetom dosta značiti četi iz Laktaša koju u nastavku fudbalskog proljeća očekuje grčevita borba za opstanak u premijerligaškoj konkurenciji. Osim njega redove Laktasa pojacao je i Marko Cvetković.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
FK Sarajevo je napisao/la:Odakle je taj Cvetkovicwizard90 je napisao/la:Damir Memišević pouzdani defanzivni fudbaler u nastavku sezone nosiće dres Laktaša. Radi se o igraču koji je ponikao u banjolučkom Borcu iz kojeg je svojevremeno prešao u redove njemačkog Verdera. Poslije toga igrao je u Rusiji, a potom i za sarajevski Željezničar dok je minulu jesen proveo u Slobodi iz Tuzle. Nema sumnje da će on svojim kvalitetom dosta značiti četi iz Laktaša koju u nastavku fudbalskog proljeća očekuje grčevita borba za opstanak u premijerligaškoj konkurenciji. Osim njega redove Laktasa pojacao je i Marko Cvetković.
Koji po redu fudbaler pojačanje ajj izgleda uskoro brojka 40

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ja mislim da je ovo 35 igrac pod ugovoromTaRgEt_ je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Odakle je taj Cvetkovicwizard90 je napisao/la:Damir Memišević pouzdani defanzivni fudbaler u nastavku sezone nosiće dres Laktaša. Radi se o igraču koji je ponikao u banjolučkom Borcu iz kojeg je svojevremeno prešao u redove njemačkog Verdera. Poslije toga igrao je u Rusiji, a potom i za sarajevski Željezničar dok je minulu jesen proveo u Slobodi iz Tuzle. Nema sumnje da će on svojim kvalitetom dosta značiti četi iz Laktaša koju u nastavku fudbalskog proljeća očekuje grčevita borba za opstanak u premijerligaškoj konkurenciji. Osim njega redove Laktasa pojacao je i Marko Cvetković.
Koji po redu fudbaler pojačanje ajj izgleda uskoro brojka 40

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- Bily Piton
- Kontakt:
nevjerujem u opstanak laktasa ipak su sloboda i celik klubovi sa autoritetom
- Bily Piton
- Kontakt:
D3n!$!nH0 je napisao/la:nevjerujem u opstanak laktasa ipak su sloboda i celik klubovi sa autoritetom
Drugar možda si zaboravio da poslije rata autoritet i ugled su stalno u sjenci novca..tj.ko ima novca taj ostaje..

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
-
- Kontakt:
imali sta od nigera???
Talentovani 20-godišnji napadač iz Nigerije Isoa Osi David i godinu dana mlađi Feliks Jakubu, koji igra na poziciji štopera, postaće novi članovi premijerligaša BiH iz Laktaša. Kako je saopštio Igor Radeljić, tehnički direktor kluba, njih dvojica dolaze sutra, kada će se staviti na raspolaganje treneru Tomasu Gajsu.

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
wizard90 je napisao/la:Talentovani 20-godišnji napadač iz Nigerije Isoa Osi David i godinu dana mlađi Feliks Jakubu, koji igra na poziciji štopera, postaće novi članovi premijerligaša BiH iz Laktaša. Kako je saopštio Igor Radeljić, tehnički direktor kluba, njih dvojica dolaze sutra, kada će se staviti na raspolaganje treneru Tomasu Gajsu.![]()
koliko je to kod vas došlo pojačanja

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
trenutno imamo 37 fudbalera pod ugovorom
ali ova dvojica Nigerijaca su definitivno poslednja pojacanja 

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
možete dvije ekipe napravitiwizard90 je napisao/la:trenutno imamo 37 fudbalera pod ugovoromali ova dvojica Nigerijaca su definitivno poslednja pojacanja

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Cestitke Laktasima na ovakvim pojacanjim,ako ovakav sastav ostane i iduce sezone,Bgmi vrh tabele vam ne gine,svaka cast na pojacanjima.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!