NK Široki Brijeg
- Barney Stinson
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Bio sam jucer prvo polovrijeme i kako mi se jucer cinilo da je onaj brazilac izgubljen na terenu totalno, mozda i grijesim mozda se jos nije prilagodio ali ono jucer sto je odigrao nije dobro... Je li igrao Veliz jucer???
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Lukacevic vas bivsi igrac vas pobijedio

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Barney Stinson je napisao/la:Bio sam jucer prvo polovrijeme i kako mi se jucer cinilo da je onaj brazilac izgubljen na terenu totalno, mozda i grijesim mozda se jos nije prilagodio ali ono jucer sto je odigrao nije dobro... Je li igrao Veliz jucer???
Je, dobar je Veliz,a kaže Kara i da je brazilac ok..ali sačekat ćemo ih još malo..tek su došli..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Za koje je klubove osim za argentinski Velez igrao taj VelizKevin je napisao/la:Barney Stinson je napisao/la:Bio sam jucer prvo polovrijeme i kako mi se jucer cinilo da je onaj brazilac izgubljen na terenu totalno, mozda i grijesim mozda se jos nije prilagodio ali ono jucer sto je odigrao nije dobro... Je li igrao Veliz jucer???
Je, dobar je Veliz,a kaže Kara i da je brazilac ok..ali sačekat ćemo ih još malo..tek su došli..
Chacariteu i VenezueliFK Sarajevo je napisao/la:Za koje je klubove osim za argentinski Velez igrao taj VelizKevin je napisao/la:Barney Stinson je napisao/la:Bio sam jucer prvo polovrijeme i kako mi se jucer cinilo da je onaj brazilac izgubljen na terenu totalno, mozda i grijesim mozda se jos nije prilagodio ali ono jucer sto je odigrao nije dobro... Je li igrao Veliz jucer???
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Vijesti iz Makarske
Uz nezaobilaznu kišu koja kao i obično prati klub na "morskim pripremama", Širokobriježani su u Makarskoj nastavili pripreme. Ovaj dio priprema plavi sa Pecare će iskoristiti za uigravanje ekipe, više treninga sa loptom te par pripremnih utakmica.
Na treningu u utorak nabrzaka je organiziran i odigran trokut turnir Zmaj-Široki-Rabotnički po 30.min (0:0 sa Rabotničkim i 1:1 sa Zmajom).
No, jučer su izabranici Tonija Karačića u klasičnoj utakmici i dopadljivoj predstavi pobjedili Zmaj iz Makarske 3:0. Uz dosta prigoda, lijepih akcija borbenosti golove su postigli Šilić, Jure Ivanković i Topić.
Uz nezaobilaznu kišu koja kao i obično prati klub na "morskim pripremama", Širokobriježani su u Makarskoj nastavili pripreme. Ovaj dio priprema plavi sa Pecare će iskoristiti za uigravanje ekipe, više treninga sa loptom te par pripremnih utakmica.
Na treningu u utorak nabrzaka je organiziran i odigran trokut turnir Zmaj-Široki-Rabotnički po 30.min (0:0 sa Rabotničkim i 1:1 sa Zmajom).
No, jučer su izabranici Tonija Karačića u klasičnoj utakmici i dopadljivoj predstavi pobjedili Zmaj iz Makarske 3:0. Uz dosta prigoda, lijepih akcija borbenosti golove su postigli Šilić, Jure Ivanković i Topić.
...Život za Široki...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Danas citam u novinama u SPORTU da Vareu traze Hajduk i Salzburg,a Siroki za njega trazi 800.000 eura i hoce Varea da igra za BiH 
to je valjda sluzbena ponuda koja je dosla iz Salzburga, Varea je u Širokom sigurno do ljeta a nakon toga je svasta moguće ako ovako nastavi igratiFK Sarajevo je napisao/la:Danas citam u novinama u SPORTU da Vareu traze Hajduk i Salzburg,a Siroki za njega trazi 800.000 eura i hoce Varea da igra za BiH
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Treba mu reci da prestane dominirati. Dokazao je da je uz Wagnera ubjedljivo najbolji dvojac stranaca premijer lige te kao i Wagner sigurno iznad ove lige. Momak je mlad, igra fenomenalno, onim koji ga nisu gledali ili koji su strahovali da nece nastaviti istim tempom u drugom dijelu najocitije nekako su bili razuvjereni protiv Cibalije, kako su nemocni stopere te druge momcadi HNL-a da ga zaustave, lopte nije izgubio nijedne, a igra se s trojicom njihovih. Varea ima visegodisnji ugovor (tako se to radi, svakom mladom perspektivnom tako treba, to su ozbiljni klubovi) i mi na njemu moramo najmanje 600 000 eura uzeti, i nikakve rasprave tu ne bi smjelo biti niti bi klub trebao uopce pregovarati ispod te cifre jer je covjek igracina. Bilo kako bilo, da ne znam kakva ponuda dodje, opet bih volio da ostane jer bi imali dobru momcad i za Europu, kojoj fali samo vec dugo godina prava obrana.
...Život za Široki...
-
Steve Urkel
- Kontakt:
jeli se te novine zovu baš "SPORT"ili drukčije,ja mislim da u nas te novine ne izlaze,a na internetu ne mogu nikako pronaći taj tekst,a zanima meFK Sarajevo je napisao/la:Danas citam u novinama u SPORTU da Vareu traze Hajduk i Salzburg,a Siroki za njega trazi 800.000 eura i hoce Varea da igra za BiH
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Eh sad druze kao da nikada nisi cuo za novine "SPORT AVAZ"Steve Urkel je napisao/la:jeli se te novine zovu baš "SPORT"ili drukčije,ja mislim da u nas te novine ne izlaze,a na internetu ne mogu nikako pronaći taj tekst,a zanima meFK Sarajevo je napisao/la:Danas citam u novinama u SPORTU da Vareu traze Hajduk i Salzburg,a Siroki za njega trazi 800.000 eura i hoce Varea da igra za BiH
-
Steve Urkel
- Kontakt:
iskreno rečeno nisam,znam dnevni avaz,ali u nas to ne izlazi pa neznam
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ima i Sport AvazSteve Urkel je napisao/la:iskreno rečeno nisam,znam dnevni avaz,ali u nas to ne izlazi pa neznam
kojem sportu?FK Sarajevo je napisao/la:Danas citam u novinama u SPORTU da Vareu traze Hajduk i Salzburg,a Siroki za njega trazi 800.000 eura i hoce Varea da igra za BiH
da tako je...upravo o toj cifri se radi..ali on nece otici zbog eruope jer onda ce moci i za vece pare..
to je uzeto sa javno.ba portala ..čitao sam tamo to prije tjedan dana mozda i viseSteve Urkel je napisao/la:jeli se te novine zovu baš "SPORT"ili drukčije,ja mislim da u nas te novine ne izlaze,a na internetu ne mogu nikako pronaći taj tekst,a zanima meFK Sarajevo je napisao/la:Danas citam u novinama u SPORTU da Vareu traze Hajduk i Salzburg,a Siroki za njega trazi 800.000 eura i hoce Varea da igra za BiH
- Barney Stinson
- Kontakt:
po meni sve ispod milje i široki nije dobro prosao...Kevin je napisao/la:kojem sportu?FK Sarajevo je napisao/la:Danas citam u novinama u SPORTU da Vareu traze Hajduk i Salzburg,a Siroki za njega trazi 800.000 eura i hoce Varea da igra za BiH
da tako je...upravo o toj cifri se radi..ali on nece otici zbog eruope jer onda ce moci i za vece pare..
19 - ђ - 11
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Moci ce te zaraditi od njega vidi se da je extra igrac,a i ovaj Misic se je pokazaoBarney Stinson je napisao/la:po meni sve ispod milje i široki nije dobro prosao...Kevin je napisao/la:kojem sportu?FK Sarajevo je napisao/la:Danas citam u novinama u SPORTU da Vareu traze Hajduk i Salzburg,a Siroki za njega trazi 800.000 eura i hoce Varea da igra za BiH
Sibenik (2.momcad HNL)-Siroki (1.momcad BiH) 0:1
gooooo nasi!
gooooo nasi!
HSK Zrinjski Mostar
Šibenik je 3. momčad a ne 2.Babilon je napisao/la:Sibenik (2.momcad HNL)-Siroki (1.momcad BiH) 0:1![]()
gooooo nasi!
Prvo Zeljo uzeo "bod" sa Poljuda i kasnije Siroki pobjeduje Sibenika kod kuce. Samo vako da se nastavi! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, Burberry46, GrgurPlinskii, Lik, mosarajvosa83, Napapijri i 68 gostiju.