Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ma jami ba, ne može njemu ništa biti, gledaj ga kako je građen nije on neki šmekerčićennis je napisao/la:A jbt sto me presjece s onim narandzastim nosilima![]()
![]()
,ona inace u Engleskoj znace 2-3 mjeseca pauze minimum
Da nije legendin Bevab.Bosniacum Lilium je napisao/la:ko je ovog Dzevada Delufeoua cuvao kad smo mi igrali protiv Spanije
u Zenici Bevab prvo poluvrijeme, a Letic drugoBosniacum Lilium je napisao/la:ko je ovog Dzevada Delufeoua cuvao kad smo mi igrali protiv Spanije
JovetićviKK je napisao/la:ko ovo grli edina na kraju (neko sa klupe ko nije ulazio), jel negredo?ili lescott možda..
Aguero ako sam ja dobro vidio.viKK je napisao/la:ko ovo grli edina na kraju (neko sa klupe ko nije ulazio), jel negredo?ili lescott možda..
Ma Stevan.drummer je napisao/la:Aguero ako sam ja dobro vidio.viKK je napisao/la:ko ovo grli edina na kraju (neko sa klupe ko nije ulazio), jel negredo?ili lescott možda..
Jovetić.viKK je napisao/la:ko ovo grli edina na kraju (neko sa klupe ko nije ulazio), jel negredo?ili lescott možda..
Ko god je, pravio mu je malu djecu tadCartman je napisao/la:Da nije legendin Bevab.Bosniacum Lilium je napisao/la:ko je ovog Dzevada Delufeoua cuvao kad smo mi igrali protiv Spanije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.