AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Devil » 08 feb 2010, 22:32

Zasto Milan utakmicu protiv Udinesea igra u petak,malo mi cudan termin za Italijane,da nije zbog LP?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 08 feb 2010, 22:36

tako je to kad je lova u pitanju i tv prava, evo u engleza vec skoro postalo tradicionalno da se pola kola igra utorkom. cuj utorkom, pa ni pijaca nije za utorka a kamoli kolo najace lige na svijetu. sto su moćne ove novčanice

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 08 feb 2010, 22:44

milanu treba podmladjivanje ekipe. treba uloziti dosta para ali izgleda da od toga nema nista. ne navijam za milan ali bih volio da skinete onaj inter sa prvog mjesta jer jedini pravi klubovi iz italije su milan i juventus

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 10 feb 2010, 16:11

damirko je napisao/la:milanu treba podmladjivanje ekipe. treba uloziti dosta para ali izgleda da od toga nema nista. ne navijam za milan ali bih volio da skinete onaj inter sa prvog mjesta jer jedini pravi klubovi iz italije su milan i juventus
milan je ovog ljeta doveo 5-6 mladih talentovanih igrača (U23).
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 feb 2010, 16:37

Produžili su ugovor na 4 godine sa Ignaziom Abateom, te Luca Antoninijom.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 feb 2010, 17:19

vcs protiv udinesea idemo prekinuti crnu seriju. pozvani su i pato i nesta samo nisam siguran da li ce igrat mozda je bolje da ne igraju jer moramo man utd dobiti. Zna li neko ima li gdje prenos?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 12 feb 2010, 17:34

Meni jarani govore danas kad sam igrao na kladi Milan 1 da to ne igram jer ih je Udine dobilo u kupu. A ja sam im ovako rekao:" Milan u toj utakmici je ušao rezervisano i sa dobrom formom. Mislili su da mogu lahko dobit i to im se odbilo od glavu. Danas je druga priča sasvim, prvo, utakmica u ligi, drugo, puno ozbiljnije će uć u tekmu a treće, zadnja šansa Milanu da se uozbilji ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 feb 2010, 18:07

GunnerS je napisao/la:Meni jarani govore danas kad sam igrao na kladi Milan 1 da to ne igram jer ih je Udine dobilo u kupu. A ja sam im ovako rekao:" Milan u toj utakmici je ušao rezervisano i sa dobrom formom. Mislili su da mogu lahko dobit i to im se odbilo od glavu. Danas je druga priča sasvim, prvo, utakmica u ligi, drugo, puno ozbiljnije će uć u tekmu a treće, zadnja šansa Milanu da se uozbilji ;)
donekle si u pravu ali po meni nisi trebao odigrat keca. udineze nam je vazda bio tezak protivnik al mislim da bi veceras mogla biti 3 sreca.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 feb 2010, 18:27

Ja se veceras vise bojim da li ce se umesati BWIN u ovu tekmu,nego Udinesea.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 feb 2010, 20:57

Huntelar 1-0

Ovom momku treba samo dati prostora da pokaze sta zna
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 feb 2010, 21:02

imaliiii gdje prenos hitnooo!!!

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 12 feb 2010, 21:11

Ako imas satelisku na digi sport ima prenos!!!
Evo ga ponistise gol Milanu ofsajd pato...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 feb 2010, 21:35

Pato 2-0

Usao umjesto Mancinia koji se povrijedio,takodjer i Thiago Silva se povrijedio,vjerovatno zadnja loža

Dok pisem ovo...primate gol 2-1 :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 feb 2010, 21:42

ma katastrofa, ozljedio se silva, pa čim se jedan oporavi odmah drugi ozljeđen, 2-1, udineze smanjio u zadnjoj sekundi, 1-0 huntelar na centaršut ronaldinja s desne strane, trebao bi češće mjenjati stranu. pato ušao u 13. umjesto ozljeđenog mancinija i odma pokazao kakva je igračina, prvo je zabio gol koji je poništen zbog ofsajda, a onda drugi regularan- dinjo ga pronalazi dugom loptom on u punom trku prsima sebi spušta u for i zabija.2-1 centaršut gatuzo kasni i sa 5-6 metara floro flores glavom šutira pravo u didu al ipak ulazi nekako lopta u gol.
al ova ozljeda silve pred kraj me najviše brine bez njega u utorak smo puno slabiji,
inače alex ferguson je na san siru
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 feb 2010, 21:45

tony-mortale je napisao/la:ma katastrofa, ozljedio se silva, pa čim se jedan oporavi odmah drugi ozljeđen, 2-1, udineze smanjio u zadnjoj sekundi, 1-0 huntelar na centaršut ronaldinja s desne strane, trebao bi češće mjenjati stranu. pato ušao u 13. umjesto ozljeđenog mancinija i odma pokazao kakva je igračina, prvo je zabio gol koji je poništen zbog ofsajda, a onda drugi regularan- dinjo ga pronalazi dugom loptom on u punom trku prsima sebi spušta u for i zabija.2-1 centaršut gatuzo kasni i sa 5-6 metara floro flores glavom šutira pravo u didu al ipak ulazi nekako lopta u gol.
al ova ozljeda silve pred kraj me najviše brine bez njega u utorak smo puno slabiji,
inače alex ferguson je na san siru
ma bjez **** ga zivot. oporavi se jedan 2 se povrijede. do kraja sezone necemo imat nijednog igraca.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 feb 2010, 22:10

Sta bi onda Arsenal trebao da radi.Da urlice ''ko' medjed''.Njima svaka druga moraju komplet ekipu mijenjati :lol:
Tako da od zla ima jos gore.Milan ima ekipu za drugo mjesto i LS i nista vise.
Hem nikako utuvuti onome Ronaldinju da kafana do pet ujutro i fudbal ne ide nikako.
Plus ako hoces titule a Dzeku nemozes kupiti.Od te ljubavi nema nista.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 feb 2010, 22:17

harishp je napisao/la:Sta bi onda Arsenal trebao da radi.Da urlice ''ko' medjed''.Njima svaka druga moraju komplet ekipu mijenjati :lol:
Hem nikako utuvuti onome Ronaldinju da kafana do pet ujutro i fudbal ne ide nikako.
za Dzeku cemo jos da vidimo . ;) Huntelaar mora bit u prvoj postavi.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 12 feb 2010, 22:18

A_d_0 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sta bi onda Arsenal trebao da radi.Da urlice ''ko' medjed''.Njima svaka druga moraju komplet ekipu mijenjati :lol:
za Dzeku cemo jos da vidimo . ;) Huntelaar mora bit u prvoj postavi.
Ako Bog da doci ce dzeko kad tad u milan ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 feb 2010, 22:45

AC Milan-Udinese 3-2, još jedan gol huntelara i naravno di natalea(mislim 19), nekoliko fenomenalno raspoloženih danas(dinjo, pato, abate), al nekoliko katastrofalnih(favali,gatuzo,beckham), ostali prolazna ocjena.
sad kažeš ronaldinjo ide u kafane, a u jednoj utakmici je imao 3 asistencije, toliko, npr. rosicki ili nasri imaju u polusezoni :lol: . Bonera umjesto silve ušao i odigrao sasvim ok, nije neke kikseve pravio, al becks me čudi, pa on je danas 3 kontre udinezeu dao pogrešnim dodavanjima, gatuzo me ne čudi jer nikad nije ni bio neki znalac. U udinama zapata mi izgleda kao extra igrač, nebi ga bilo loše dovesti. Džeku ako mu je samo odšteta 40 m€, + plata ne treba dovoditi ni slučajno, jer to je previše, pa ta je sto puta bosanac
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 feb 2010, 22:50

tony-mortale je napisao/la:AC Milan-Udinese 3-2, još jedan gol huntelara i naravno di natalea(mislim 19), nekoliko fenomenalno raspoloženih danas(dinjo, pato, abate), al nekoliko katastrofalnih(favali,gatuzo,beckham), ostali prolazna ocjena.
sad kažeš ronaldinjo ide u kafane, a u jednoj utakmici je imao 3 asistencije, toliko, npr. rosicki ili nasri imaju u polusezoni :lol: . Bonera umjesto silve ušao i odigrao sasvim ok, nije neke kikseve pravio, al becks me čudi, pa on je danas 3 kontre udinezeu dao pogrešnim dodavanjima, gatuzo me ne čudi jer nikad nije ni bio neki znalac. U udinama zapata mi izgleda kao extra igrač, nebi ga bilo loše dovesti. Džeku ako mu je samo odšteta 40 m€, + plata ne treba dovoditi ni slučajno, jer to je previše, pa ta je sto puta bosanac
kad benzema vrijedi toliko dzeko onda vrijedi bar 60.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.