Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

10DelPiero
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la 10DelPiero » 03 maj 2014, 22:35

Hvala valjda bude kakvih golova i u drugom. Iskreno nisam ocekivao posto sam bacio oba daju i 3+ na listic jer to kad god sam odigrao u mecu Fiorentine nije doslo :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 03 maj 2014, 22:41

President Grasso of the Italian Senate: "I thought we should have called it off. This violence has no sense. However you have to verify facts... Those who whistled anthem were wrong."
:roll:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 03 maj 2014, 22:44

Denno je napisao/la:Dobra utakmica skroz,a šta je bilo prije utakmice,jesu to Romini navijači napali ove iz Napulja?
Nisu. Incident je bio nevezan za utakmicu.
SkyTG24 cites police + says shooting took place in garden center. No confirmation on shooter, possibly owner. Unrelated to game.
One fan shot in chest, currently undergoing surgery. Other two (hand + arm) not serious. (SkyTG24)
to su posljednje informacije...

Link SK-a

http://www.utakmice.at.ua/str/ta2.html" onclick="window.open(this.href);return false;

;)

EDIT: Jedino zanimljivo iz drugog poluvremena jeste ulazak Rossija :clap:

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 03 maj 2014, 23:20

Crveni za Inlera. Debil

EDIT: Ilicic :shock: :o Pa konju jedan :facepalm:

EDIT2: Mertens za 3-1. Gotovo

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 maj 2014, 23:36

slika
:kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 03 maj 2014, 23:41

Na kraju i ne bas neka utakmica. Prosjek. Par lijepih golova, tanak fudbal i katastrofa prije utakmice. Sve u svemu zalosno...

Iako Olimpico izgleda lijepo popunjen trebalo bi razmisliti o tome da se finale igra i u nekim drugim gradovima i na nekim drugim stadionima...

U Rimu vazda neki cirkus...

Napoli pobjedom osigurao susret protiv Juventusa u SuperKupu!

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 03 maj 2014, 23:43

Jel' teta Marika Fruscio najavila stagod u slucaju osvajanja Kupa?
Marksizam u skole!

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 03 maj 2014, 23:46

Napoli fans during pitch invasion went to other Curva to mock Fiorentina supporters, who credit to them didn't react.
debili ostaju debili ;)

Svidjelo mi se pred kraj kada su primili i treci gol, kako su navijaci Fiorentine podrzali svoje igrace i svoj klub bez obzira sto nisu osvojili trofej.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 maj 2014, 23:49

To bi bilo to. Poshto je Napoli osvojio Coppa Italia, a to je kako nash uvazheni @Chinaglia kazhe "1 vrhunac fudbala", predlazhem da se ne diskutuje vishe na ovoj temi. Kup je nash, mi smo prvaci galaksije.
Dodushe, nismo tukli gradskog rivala - jer ga nemamo; niti je tu bio ozloglasheni Juventus (kao pre 2 godine) - dobra je i Firenza, jer jedina ima pozitivno sa FCJom ove sezone u Serie A; nema veze ni shto ljudi ginu po ulicama Rima...hej, uzeli smo najvazhniji turnir od kada svet postoji. Lazio, pa Napoli - svi ostali ste teshka papanija. :tralala:

[youtube][/youtube]

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 maj 2014, 00:14

@Magični rides again :beba:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 maj 2014, 00:16

Što volim ove rasprave na vašoj relaciji :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 maj 2014, 00:23

Chinaglia je napisao/la:@Magični rides again :beba:
Budi mushkarac, pa priznaj da si dosadjivao mesecima sa tim smrdljivim kupom, koji vredi zhizhljiva grashka. :urnebes:

L'Avvocato je napisao/la:Što volim ove rasprave na vašoj relaciji :mrgreen:
Da vas nije Zhezus ushutkao pre neki dan, sad bi ovde bilo produkata pojachane onanije na sve strane od pripadnika chop...pardon: navijacha i simpatizera jednog kluba. :roll:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 maj 2014, 00:31

Palermo se nakon sezone odsustva vraća u Serie A, a po prvi puta ove sezone u play-off grupu se ugurala Modena, u kojoj se trenutno nalaze Crotone, Latina, Cesena, Lanciano i Spezia, a ispod crte su Brescia, Bari i Pescara.

U PO ide 6 timova, što je novost u odnosu na prošle godine kada su 4 tima išla, iako 3. ne smije imati više od 9 bodova viška u odnosu na 4 tim na tabeli, a u playoff ide najdalje osmoplasirani, samo da je najviše 14 bodova udaljen od trećeg (a sada je razlika 5b). Znači u playoff mogu ići i samo 3. i 4, a mogu i svi od 3. do 8. samo da nisu više od 14 bodova udaljeni od 3. :crazy:

Navija se za Bari da se nekako ugura u PO, trenutno zaostaju 3b i imaju fin niz od 2 pobjede u gostima, a dolazi im Juve Stabia koja je već ispala. Obaraju rekord po posjeti, prvo protiv Empilia, a zatim i protiv Latine, očekuje se novi rekord u iduećm kolu, razlog je što su se riješili Mattarese familije, i trenutno je klub na aukciji, a među zainteresovanim su bivši sudija Paparesta koji predvodi Rusku grupaciju koja želi kupiti klub, a osim njih spominju se još 3 grupacije, Turci, grupacija iz Londona, te Ghirardini između ostalog. Aukcija je zakazana za 12 maj. :)

P.S Čestitke Magičnom :clap:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 maj 2014, 00:35

Mađika jarane onaniše se evo tri godine, ništa ti ne brini, vratiće se rode :D

Rio, situacija u drugoj ligi je u najmanju ruku dramatična. Imam osjećaj kao da se pola lige bori za ulazak u Seriju A, a druga polovica za opstanak u B rangu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 maj 2014, 00:40

Zamparini: "Ja imam Iachinia, on je Palermov Simeone."
Zampa se vraća i kreće šou, koliko će "Simeone" ostati na klupi :crazy: :D

Palermo je već tu, a Empoli bi se trebao pridružiti, za treće mjesto će biti svega do kraja. Najbolje bi bilo da uđe neko od Siene, Barija i Brescie, iako su i oni tanki, ali kako god su imena, ovo ostalo ništa posebno.

Reforme su prijeko potrebne 18 klubova bi donijelo mnogo toga dobrog za Seriju A, ali Abate i društvo su mnogo puta do sad dokazali da nisu dorasli poslu koji obavljaju.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 04 maj 2014, 00:43

Neka Palerma,jedini klub u Italiji sa kojim imamo dobre odnose.
embrace the chaos

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 maj 2014, 00:51

MaGiCa je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:@Magični rides again :beba:
Budi mushkarac, pa priznaj da si dosadjivao mesecima sa tim smrdljivim kupom, koji vredi zhizhljiva grashka. :urnebes:
možda je kup kao kup drugorazredno ili trećerazredno takmičenje, kako si ti rekao, tj. takvo mišljenje vlada u Italiji, s tim nemam problema :D imam problema kad umanjuješ značaj tog finala iz meni neshvatljivih razloga, a oni koji su mnogo kompetentniji od tebe, rekli su o tome šta su imali, prema tome, samo pišaš uz vjetar, rekli bismo :D

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 04 maj 2014, 00:54

Trofej je trofej i svaki je važan, pogotovo kad su u pitanju Lazio i Roma i njihovi međusobni dueli.

Čestitke Napoliju, Superkup će biti dobra tekma. :-P
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 04 maj 2014, 01:00

Dobro je da se Palermo vraca u Seria A,oni ce svako bit puno tezi protivnik za ove najbolje ekipe u ligi,za razliku od Livorna i Sasuola ;)

Jedva cekam da vidim kako Zamparini urucuje otkaz Simeoneu :lol:
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 maj 2014, 01:16

Chinaglia je napisao/la: možda je kup kao kup drugorazredno ili trećerazredno takmičenje, kako si ti rekao, tj. takvo mišljenje vlada u Italiji, s tim nemam problema :D imam problema kad umanjuješ značaj tog finala iz meni neshvatljivih razloga, a oni koji su mnogo kompetentniji od tebe, rekli su o tome šta su imali, prema tome, samo pišaš uz vjetar, rekli bismo :D
Vidi ga, nastavlja on opet o tome... :roll:
Umesto da kazhesh poput Ilije Chorovica iz Balkanskog shpijuna: "Jeo sam g....a sa tim Kupom", "smarao sam vas sve sa Lu71cem danima i mesecima", "provocirao sam romaniste" i sl. ti opet okrecesh prichu na svoju vodenicu.
Ovo sam te isprozivao, chisto da vidish kako je to kad se neko zori i seiri nad kantom koja ne znachi nishta relevantno u danashnjem svetu. Iskreno, zamenio bi ovo vecheras za 1 gol BvBu na Westfalenu ili Arsenalu na Emiratesu - jer bi to znachilo dodatnih 10ak milja eura u kasi, istorijski ulazak u top16 Evrope, kao i priliku da klub dodatno napreduje.

:wave:

Sarajevo1946 je napisao/la:Čestitke Napoliju, Superkup će biti dobra tekma. :-P

Taj duh mi se svidja, Tomo-Shabane. :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.