FK Rudar Kakanj

fukarezv
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la fukarezv » 04 maj 2014, 00:32

GK1996 je napisao/la:
PatrickBateman je napisao/la:Stvarno je zalosno sto uvijek u ovim kljucnim utakmicama kiksamo radi starijih igraca. Pa nemoguce je da igrac poput Gafe (jos kapiten) napravi onakav glup i nepotreban penal, isto kao golman protiv Mladosti... Tacno se treba organizovati i sljedecu sezonu odigrati s omladinskim pogonom koji je poprilicno dobar. Pa usao mali Kobilica, dali gol nakon 5 minuta, ako ne i prije...
Daj ba druze,Gafa medju najboljim bio.Momak se borio za svaku loptu,to sto je napravio penal kojeg je sudija jedva docekao svirati je druga stvar,prvo teren je bio klizav,drugo po meni i nije prekrsaj jer su par istih prekrsaja imali igraci Slobode i nije nista bilo,ako cemo po istom kriteriju ono se nije smjelo svirati,ali sta je tu je.Rudar je pokazao da je jedan od najjacih u ovoj ligi,i da toliko napuhana Sloboda i toliko ulozenog novca u njih,i da imaju najboljeg trenera,ne mogu ih uzeti bez pomoci sudija,tako da svaka cast igracima na tome.

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH ! :rol:
koji si ti kloc :clap:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 04 maj 2014, 00:34

Slazem se ja da je sudija siljio i to poprilicno dobro za Slobodu i da su mogli do sutra igrati a ne bi dali gol da nije penala, ali penal je bio cist. Nema to veze s klizavim terenom,s ledja start je nepotreban i glup, pogotovo kada nije sansa za gol. Gafa se jest trudio, ne kazem, mada je tesko izdvojiti igraca koji se nije trudio.Samo gol smo dali tek kada je Kobilica usao...
Zao mi je sto nismo pobijedili,a zasluzili smo. Penal plus mnogo nesviranih faulova i one komedije od fauia u zracnim duelima.I kad vidim ovu Slobodu svjestan sam da su pola utakmica u gostima kupili jer s ovakvom igrom nisu mogli posteno dobiti. Nadam se da ce me Jedinstvo pozitivno iznenaditi , jer sam od Slobode mnogo vise ocekivao.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 maj 2014, 00:37

GK1996 je napisao/la:
PatrickBateman je napisao/la:Stvarno je zalosno sto uvijek u ovim kljucnim utakmicama kiksamo radi starijih igraca. Pa nemoguce je da igrac poput Gafe (jos kapiten) napravi onakav glup i nepotreban penal, isto kao golman protiv Mladosti... Tacno se treba organizovati i sljedecu sezonu odigrati s omladinskim pogonom koji je poprilicno dobar. Pa usao mali Kobilica, dali gol nakon 5 minuta, ako ne i prije...
Daj ba druze,Gafa medju najboljim bio.Momak se borio za svaku loptu,to sto je napravio penal kojeg je sudija jedva docekao svirati je druga stvar,prvo teren je bio klizav,drugo po meni i nije prekrsaj jer su par istih prekrsaja imali igraci Slobode i nije nista bilo,ako cemo po istom kriteriju ono se nije smjelo svirati,ali sta je tu je.Rudar je pokazao da je jedan od najjacih u ovoj ligi,i da toliko napuhana Sloboda i toliko ulozenog novca u njih,i da imaju najboljeg trenera,ne mogu ih uzeti bez pomoci sudija,tako da svaka cast igracima na tome.
E tek sad vidim da si ti jedno dijete koje se naslo komentarisati ovdje... Cuj nije trebao svirati penal, pa na snimku se jasno vidi kako igrac Kaknja bukvalno skace u noge nasem igracu i ti kazes da to nije za penala...Ti se ocigledno ne razumijes u fudbal ;)

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 04 maj 2014, 00:38

SARS je napisao/la:
E tek sad vidim da si ti jedno dijete koje se naslo komentarisati ovdje... Cuj nije trebao svirati penal, pa na snimku se jasno vidi kako igrac Kaknja bukvalno skace u noge nasem igracu i ti kazes da to nije za penala...Ti se ocigledno ne razumijes u fudbal ;)
Iako se slazem s tobom za ovaj penal, ajde da vidimo koliko si realan: je li bio penal za Rudar?

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 04 maj 2014, 00:38

da je Rudar bio bolji,JEST,da je bio penal JEST,ja se samo nadam da cete i protiv biscana ovako grist,ovo su moje neke skromne zelje ;)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 maj 2014, 00:43

Po meni nema smisla da Sloboda u PL udje ako nisu zadovoljili Kakanjsku publiku,osramotismo se pred ljudima :oops: .
Za ove kupljene utakmice nema smisla govorit više,većina misli da je ovo pijaca,ne ide to tako prijatelji ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 maj 2014, 00:47

PatrickBateman je napisao/la:
SARS je napisao/la:
Iako se slazem s tobom za ovaj penal, ajde da vidimo koliko si realan: je li bio penal za Rudar?
Nisam bio danas na utakmici, nego ovo sto sam vidio vidio sam sa klipa sto je neko postavio ovdje na forumu tako da ne mogu govoriti da li je bio penal za Rudar ili ne dok ne vidim pregled sa utakmice

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 04 maj 2014, 00:49

Bio je, u najmanju ruku, isto ocit.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 maj 2014, 00:54

pinoglavi je napisao/la:Po meni nema smisla da Sloboda u PL udje ako nisu zadovoljili Kakanjsku publiku,osramotismo se pred ljudima :oops: .
Za ove kupljene utakmice nema smisla govorit više,većina misli da je ovo pijaca,ne ide to tako prijatelji ;)
:urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 04 maj 2014, 00:56

pinoglavi je napisao/la:Po meni nema smisla da Sloboda u PL udje ako nisu zadovoljili Kakanjsku publiku,osramotismo se pred ljudima :oops: .
hahaha :D :bow:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 04 maj 2014, 00:59

SARS je napisao/la:
Ako lik cijelu utakmicu ''tolerise''ovakve startove igraca Slobode i ovo smatra da nije faul,zasto bih ja sada napisao ovdje da je ovo cist penal ? Za normalno sudjenje jest,ali kakav je kriterij danas imao ovaj levat od sudije onda to nije penal po njemu,isto kao sto nije bio penal za Rudar,isti ovakav start.Uskoro ce izaci video,pa ces vidjeti :)
Rudar Kakanj !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 maj 2014, 01:37

i ovdje vam je lik trebao crveni hladno pokazat bez ikakvog razmisljanja..mislim ebe me se nemamo mi sta prigovorit mi smo odnjeli bod sasvim zasluzeno i ako smo izgleda na noz docekani..neka ja to postujem i da bog da uvjek tako bilo.

samo ovo je care za haga uz onaj penal s ledja s dvije noge mislim barme jedan je morao bit da ga ebes

[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 04 maj 2014, 01:41

Care, bilo je grubih startova sa obje strane. Da je krenuo davati crvene, i jedni i drugi bi zavrsili tekmu bez 2,3 igraca.

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 04 maj 2014, 01:48

SaltCityAttack je napisao/la:i ovdje vam je lik trebao crveni hladno pokazat bez ikakvog razmisljanja..mislim ebe me se nemamo mi sta prigovorit mi smo odnjeli bod sasvim zasluzeno i ako smo izgleda na noz docekani..neka ja to postujem i da bog da uvjek tako bilo.

samo ovo je care za haga uz onaj penal s ledja s dvije noge mislim barme jedan je morao bit da ga ebes

[youtube][/youtube]
Bilo je s obje strane startova,samo sto su startovi igraca Rudara okarakterisani kao prekrsaji,dok su ovakvi startovi igraca Slobode prolazili kao ''start na loptu'',tako da ne mozes zakljuciti po ova dva starta da ste docekani na noz,nije tako igrala se muska igra s obje strane,samo sto je savez poslao ovog levata koji ocito pojma nema o sudjenju,izgubio je kontorolu nad utakmicom i pokusao se vaditi kompenzacijama nekim,koje su nastetile Rudaru.Ali sta je tu je.
Rudar Kakanj !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 maj 2014, 01:48

Jbg realno vama ova utakmica nije puno nesto znacila. Igrali ste za obraz i niste se obrukali ni sekunde sigurno..Proslo kolo je sumnjivo bilo, tad ste se vec oprostili bili od utrke za prvo mjesto..

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 04 maj 2014, 01:52

tuzlak1987 je napisao/la:Jbg realno vama ova utakmica nije puno nesto znacila. Igrali ste za obraz i niste se obrukali ni sekunde sigurno..Proslo kolo je sumnjivo bilo, tad ste se vec oprostili bili od utrke za prvo mjesto..
Da... ja isto govorim od prosle subote...

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 04 maj 2014, 02:18

Realno veca atrakcija nije bila dugo u Kaknju,odlucujuce kolo,Sloboda sa Cirom,ali srecom odluka je pala u Banovicima,mada ste se vi vec proslo kolo odredili kojoj strani naginjete tj sta vam je isplativije. Sretno dogodine!

GreenFirm06
Kontakt:

Post Postao/la GreenFirm06 » 04 maj 2014, 10:35

Skver je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:
Skver je napisao/la: Opusti se i uzivaj, ne dolazi vam Sloboda svaki dan, a to ko ce dobiti ili izgubiti je davno svrseno vrijeme :D.
:roll: :roll:
Nama je bolan ove lige pun q. Svejedno nam je il' nam došla Sloboda, il' Branitelj iz Rodoča. Možda bude malo više raje nego inače, al' zbog Ćire. Javna je tajna da je prodata utakmica Slobodi, a i poraz od Mladosti je učinio svoje!
Da li na svakoj utakmici imate danasnju posjetu ili samo kad Sloboda dolazi, vidis da je javna tajna bila samo plod maste :D
Mi smo navikli i na vece posjete ne brini ti druagru :angel:

GreenFirm06
Kontakt:

Post Postao/la GreenFirm06 » 04 maj 2014, 10:45

zla2 je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:
Skver je napisao/la: Da li na svakoj utakmici imate danasnju posjetu ili samo kad Sloboda dolazi, vidis da je javna tajna bila samo plod maste :D
Posjeta bolja nego inače, ali ništa posebno. Da smo Mladost pobjedili, posjeta bi bila bar duplo veća ;) Zbog reakcija Mahovića i Gafurovića i dalje mislim da je dogovorena utakmica. (obavezno pogledaj kad bude pregled kola)
dogovorena?????????????????????????????????????? pa nismo mi šabanski klub tipa Jedinstva da bod kupujemo :shock: a vi ste se danas pokazali,pristaje vam nadimak Gusari od glave do pete,sta vam je onoliko Robinha po carsiji,ko da sam u Moldaviju dosao :shock:

Ja sam siguran od sad zasto vas nazivaju "fukarama" zajedno sa robijasima tribina sa najmanje zuba u drzavi,dobili ste par kamenica nije to nista mali Gusari su vas isprašili, murija vas je prije toga dotukla ,momak vam sam prilazi na ogradi **** vam mater vi bjezite , grupica momaka vas 20 stoji kod Konzuma ceka prevoz proalze 4 momka starija kako idu prema vama vi bjezite onaj jedan se dere daj stanite nismo u Širokom svoji smo :lol: brojnost odlicna za ovu ligu nema sta ,prosle sezone vas dosli 30 ove godine 300 nafurali se nisto to respekt veliki samo vam je tribina šabanluk zivi ,tesko bi vama bilo da vas jace grupce safataju Horde i Manijaci ,uvijek mi je bilo cudno kako su vama Ultrasi bus zapalili tek sad i vidim zasto nemate onog navijackog mentaliteta nemate muda kao skupina...i da kazem da ste kao tim nula Čiro nidje veze naši igraci miljama ispred vaših,niste 3 tacna pasa napravili niste za PL,samo ce te se osramotiti... ali sretno do kraja ,srest cemo se mi jos dosta puta :wave:

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 04 maj 2014, 11:36

Oh no, sad kad krene :zviz:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.