FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 maj 2014, 01:28

Vama hvala na legendi od ovog golmana :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 maj 2014, 01:30

GK1996 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
PatrickBateman je napisao/la::lol:
glavni su ovi sto video gledaju pa pametuju
na osnovu ona dva starta barem jedan je trebao biti za haga ..cuj majketi vidi se start odmah tu ubi covjeka i igrac haman svatio da ce dobit crveni ali kad mu pokaza zuti nije ni on vjerovao :)
Pa kako da pokaze crveni,ako prethodne startove igraca Slobode nije okarakterisao kao prekrsaj,a jos grublji startovi bili ? Ne moze biti toliko ofiran,lik je izmjenio preko 40 pravila na ovoj utakmici :D:D Sto je najgore dva veoma slicna starta,jedan penal drugi faul u napadu :crazy: :crazy: Hebo lud zbunjenog :D
druze samo ovaj start i onaj penal ..samo pogledaj ovo i presudi sam..covjece zahvalite se vi sudiji sto dva puta niste pocrvenili..dvojici igraca jos glava razbijena

[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 04 maj 2014, 02:24

GK1996 je napisao/la: Ko ti je bolan zabranio ? Pa jesu vas normala pustali,dok par likova nije odlucilo uzeti stvar u svoje ruke i pokusati uci nasilno na tribinu,pa prije incidenta vas je bilo preko 300 na tribini,25 minuta prije utakmice.Ti nisi ni bio u Kaknju,ocito ti je neko ispricao dogadjaj,pa valjas gluposti ovdje.
Pojedini navijači Slobode su obični debili.

Došli su prošle godine u Cazin i potukli se međusobno na tribinama. Nemaju idioti pametnijeg posla.

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 04 maj 2014, 08:16

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 maj 2014, 09:59

GK1996 je napisao/la:
staragarda je napisao/la: jest furka nam je...kupili smo i namjestili sve i jednu utakmicu....jel ti sad srcu lakse...nadam se da vise nikad dole necu otic...onakvu kolicinu primitivizma i kockastih glava tesko je opet sabrat na jednom mjestu...kamenovanje,nabrijana specijala sa psima,glumatanje nekih autoriteta onih prasinara...i recite sljedeci put prasinarima da se kolege ne ostavljaju onako :nene: :nene:
Pa kralju moj,prvo su vas ljudili pustili na stadion a nisu trebali i trebate reci hvala sto ste mogli pruziti podrsku momcima,a ne ko seljaci doci u lupati u vrata a ne cekati red iako utakmica nije ni pocela,i ulaziti nasilno u stadion.Cak su vas ljudi i bez ulaznice pustili,sto se tice kamenovanja otisli ste na poluvremenu i iza stadiona ste kamenje brali i bacali na tribinu gdje su se nalazili domaci navijaci !?
Prije tekme sam s vasim navijacima hodao po Kaknju,niko vas nije pogledao ruzno i onda dodje par debila ruse stadion,gadjaju domacu publiku i ocekujete da vas policija pomiluje za to ?
A sto se tice kupovanja :D znas koliko mi je srcu lakse :crazy: :crazy: :crazy:
Po svemu napisanom vidi se da si i ti blago napaćena osoba...vrhunac mi je ovo što si napisao otišli iza stadiona na poluvremenu i brali kamenje :tokralju: Likovi prije početka utakmice zatvorili kapije a da na poluvremenu otvaraju :damn: ili ti neko od onih drotova što su popušili dodje nešto, ili stvarno nisi dobar s vuglom :zviz:
075

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 04 maj 2014, 10:10

Ono što sam napisao kratko sinoć potvrdila su videa:

Penal odvaljivanje

[youtube][/youtube]

Start na igrača bez lope, lijeva noga visoka i na koljeno našeg. Ovo je bio sami početak tekme :

[youtube][/youtube]

Ovdje je na 0:46 laktom razbijena glava Jahi koji je od tada igrao sa zavojem iako mislim da ovdje nije bilo namjere, ali je činjenica da nije ništa svirano i da su domači imali u nastavku potencijalnu polukontru.

Na 01:53 se vidi Mehidićeva razbijena glava. Šteta što nema videa jer se to odigralo na par metara od nas...brutalno je izgledalo. :facepalm:

[youtube][/youtube]

Da sumiramo. Prava utakmica za promociju.

Rudar je dobra ekipa, Jedinstvu je u Kaknju potop i ne dajem im ni 10% šanse.
tuzlanska Sloboda

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 maj 2014, 10:18

I još nešto; ne znam je li neko od vas zapazio laktanje Bajre haubice od prvog sudijsko zvižduka? Početak meča, uz aut liniju gdje smo mi bili smješteni, lakat prima prvo Efendija, pa odma potom Mujka čini mi se... :roll:

Igrači iz Premier Lige koji su bili sa nama na tribini ;) ne mogu da vjeruju da to nije bilo sudjeno, jer je bilo baš brutalno laktanje... :oops:
075

GreenFirm06
Kontakt:

Post Postao/la GreenFirm06 » 04 maj 2014, 11:06

Pozdrav za tribinu sa najmanje zuba u drzavi pravi naziv vam stoji za Fukare i pozdrav za onu grupicu kod Konzuma od 20 momaka koja je bjezala prema distribuciji , brojnost dobra ,zajednistvo i muda nula bodova , sta bi vama bilo da vas safataju jace skupine Horde,Manijaci i ostali ,cuvajte se ,a ko ekipa na terenu takodjer nula bodova sa ovom ekipom ako budete u PL vas ce i Obarska punit , a sve u svemu sretno :wave:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 maj 2014, 11:08

GreenFirm06 je napisao/la:Pozdrav za tribinu sa najmanje zuba u drzavi pravi naziv vam stoji za Fukare i pozdrav za onu grupicu kod Konzuma od 20 momaka koja je bjezala prema distribuciji , brojnost dobra ,zajednistvo i muda nula bodova , sta bi vama bilo da vas safataju jace skupine Horde,Manijaci i ostali ,cuvajte se ,a ko ekipa na terenu takodjer nula bodova sa ovom ekipom ako budete u PL vas ce i Obarska punit , a sve u svemu sretno :wave:

De jos vidim samo registrovao si se da na svaku temu napises, i ulizujes se Biscanima, vidim dobro spamas hajde sada u skolu polako, hajde valja suta odgovarati, spremi se. :njanjanja:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

GreenFirm06
Kontakt:

Post Postao/la GreenFirm06 » 04 maj 2014, 11:20

TaRgEt_ je napisao/la:
GreenFirm06 je napisao/la:Pozdrav za tribinu sa najmanje zuba u drzavi pravi naziv vam stoji za Fukare i pozdrav za onu grupicu kod Konzuma od 20 momaka koja je bjezala prema distribuciji , brojnost dobra ,zajednistvo i muda nula bodova , sta bi vama bilo da vas safataju jace skupine Horde,Manijaci i ostali ,cuvajte se ,a ko ekipa na terenu takodjer nula bodova sa ovom ekipom ako budete u PL vas ce i Obarska punit , a sve u svemu sretno :wave:

De jos vidim samo registrovao si se da na svaku temu napises, i ulizujes se Biscanima, vidim dobro spamas hajde sada u skolu polako, hajde valja danas odgovarati :njanjanja:

Ma nemam se sta ulizivati **** mi se ,ali su ljudi zasluzili da udju a ustvari u PL treba da udje onaj tim koji ima najbolju ekipu a to je Rudar definitivno ali poslije Rudara sigurno najjacu ekipu ima Jedinstvo ljudi su u prvom dijelu sezone dramu napravili kao ekipa i dobro su dosli u Kakanj poznajem par momaka iz Bihaca imaju ultra mentalitet , a vi kao skupina ste smijesni do bola ,zapamti da se brat sa tribine nikad ne ostavlja sam , i zapamti da se nikad ne prelazi na drugu terotoriju dok bjezis od murije stani na tribinu i bori se do zadnje kapi krvi :thumbup:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 maj 2014, 11:25

cuj greenfirm :urnebes: :urnebes: ...puno si se ti omladinac primio na englesku i head hunterse :urnebes: :urnebes: ...nije ti dobro za zdravlje tolko filmove gledat....i sta kazes,urbana kakanjska gerila u potrazi za krezavim tuzlacima :D :D ..cuj,ono ganjalo nekog :urnebes: :urnebes: ..dijete,onih 50 golobradih djecaka i 10 patokara sto stoje iza onih par krpica na kojima pise gusari il sta vec nemogu u svojoj kuci doc do rijeci ..moj forume,sta ti uradise :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 maj 2014, 11:27

GreenFirm06 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:

De jos vidim samo registrovao si se da na svaku temu napises, i ulizujes se Biscanima, vidim dobro spamas hajde sada u skolu polako, hajde valja danas odgovarati :njanjanja:

Ma nemam se sta ulizivati **** mi se ,ali su ljudi zasluzili da udju a ustvari u PL treba da udje onaj tim koji ima najbolju ekipu a to je Rudar definitivno ali poslije Rudara sigurno najjacu ekipu ima Jedinstvo ljudi su u prvom dijelu sezone dramu napravili kao ekipa i dobro su dosli u Kakanj poznajem par momaka iz Bihaca imaju ultra mentalitet , a vi kao skupina ste smijesni do bola ,zapamti da se brat sa tribine nikad ne ostavlja sam , i zapamti da se nikad ne prelazi na drugu terotoriju dok bjezis od murije stani na tribinu i bori se do zadnje kapi krvi :thumbup:

Dobro hajde mi smo smjesni, sta ces a ti klinjo ultra mega giga fazon. Mi kao ekipa smo nula a mozes misliti kada smo kao takvi vam bod uzeli kakve ste vi. Ako Jedinstvo ima toliko jaku ekipu sto nije nastavilo i u drugom djelu sezone, na kraju krajeva mi ako udjemo od ovih igraca ako pet ostane dobro ce biti zapamti sto sam rekao, ako udje neko drugi opet sa srecom u svakom slucaju :njanjanja:

Staragarda :urnebes: :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 maj 2014, 11:30

TaRgEt_ je napisao/la:

ahahahahahah :urnebes: :urnebes: ...NE BRISITE OVO...MOOOOOOOOOOLIM VAS :urnebes: :urnebes:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 04 maj 2014, 11:41

oj ovih seljačića iz kaknja :O ćuj Bihać i ultra mentalitet :D
dobro sam ja napiso neki dan da ste vi jedno veliko selo :kafa:
DA NAS NEMA U OVOJ LIGI NI ZA VAS SE NE BI ČULO ;)
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 maj 2014, 11:50

Ovo neki seljačić iz Kaknja ili je ipak negdje iz sela našao nama ovdje pričati o navijanju i mentalitetu, e moj bože kakvih sve bolida ovdje ima za ne povjerovati :urnebes:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

GreenFirm06
Kontakt:

Post Postao/la GreenFirm06 » 04 maj 2014, 11:58

fukara87 je napisao/la:Ovo neki seljačić iz Kaknja ili je ipak negdje iz sela našao nama ovdje pričati o navijanju i mentalitetu, e moj bože kakvih sve bolida ovdje ima za ne povjerovati :urnebes:

pozdrav za ekipu kod Konzuma ,je li vam ono udarna ekipa? :lol:

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 04 maj 2014, 12:06

Novi dan, novi padobranac na ovoj temi. :kafa:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 maj 2014, 12:12

Kvota 1.15 da je ovaj iz Bihaca kakav Kakanj i pm :lol: .

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 04 maj 2014, 12:14

fukara87 je napisao/la:Ovo neki seljačić iz Kaknja ili je ipak negdje iz sela našao nama ovdje pričati o navijanju i mentalitetu, e moj bože kakvih sve bolida ovdje ima za ne povjerovati :urnebes:

" onclick="window.open(this.href);return false; pa ne vjerujem hahahahahahahahhaahhahh pazi ovog sa salom od robijasa :D ZELENE SU BILE OCI TE :rol:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 maj 2014, 12:15

bila je..dok je vi juce niste rasformirali :urnebes: :urnebes: ....sad tek nemaju ni jednog zuba u glavi :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.