IlProfessore je napisao/la:rođen sam u srcu balkana, raskrsnici istoka i zapada i moj grad je živi spomenik mixanih kultura i tradicija, al' to je naravno off-topic.
pošto vidim da smatraš da si u potpunosti upućen u njihovu scenu onda mi napiši u pm zašto im je toliko izražena nacionalizam sa primjesama neonacizma (znam odnos komunjara prema njima, a isto tako znam i nacistički stav i namjere sa njima)
a ovo stoka je u kontekstu rulje koji ovo sve rade na škrge bez imalo ljubavi prema klubu.. uostalom najbolji primjer za to je podrška vođi narko kartela, čini mi se da je taj osuđeni diler bio iz redova legije.
pa sam si sebi odgovorio na pitanja. to sto im je hico ucinio, stalin je naknadio s masakrom u katyn sumi i onda kasnije 45 godina stroge diktature. pricas o nacionalizmu medju poljacima, a sta je s zabarima? ekipe iz lazia, ascolia, hellasa, donekle baria, to su cvjecke jelde? to je dvolicnost s tvoje strane...

taj osudjeni diler sto ti kazes je vjerovatno "staruch", procitaj malo o njemu prvo pa cemo onda pricati dalje..
edit: i jos nesto, ti poljaci imaju respekt za nasu navijacku scenu i mentalitet. podrsku su dali nasim navijacima nakon oni belaja u vilniusu, pa onda momci iz lks lomze su obisli u bolnici onog momka koji je prezivio onaj uzasni sudar na cesti tamo. a zabari ti odaju cast arkanu recimo..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X