Samo da mi je Faraon ma vidjet na terenu makar 5 min
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ma komšija dragi, šta da se priča, jadni mi, jadni vi...ljudima zanimljvija utakmica West Ham-Norwich, nego gradski derbi Milana i Šintera...Interista02 je napisao/la:Šta je ovo, ništa ne pišete za derbi. Vidim i ne nadate se, već se predali![]()
"Guess who's back, back againIlPrincipe je napisao/la:
rope11 je napisao/la:Nije da smo se predali, ima nas koji mahmuraju, pa nemamo vremena za razgovore.![]()
A evo, bas kao sto baltazar rece, ne zna se ko je gori od koga, nemam vise ni zelje kao prije gledati derbije.
Znam da ce dati sve od sebe jer uvijek budu maksimalno nabrijani u derbijima, ali kljucna je i sreca koja nije bila na nasoj strani u zadnje vrijeme.
Je'bat ga, nadamo se pobjedi, al' et... mene vise apsolutno nista ne iznenadjuje, golemo sam otupio na sve.
Vakat je da ih dobijemo, zadnjih 5 utakmica 4 pobjede manjeg milanskog kluba i 1 neriješena, a taj x prošle sezone, rasuli smo ih al nam ga uvali onaj čupo Schelotto a guz.ove..rope11 je napisao/la:Ma da se ne lazemo, ne zna se ko je ocajniji. Nije to vise kao prije. A cini mi se da vas nismo dobili od 2011-te, veceras bi veci klub iz Milana to mogao promijeniti.![]()
U sustini nam moze biti svejedno, rezultat nista ne mjenja, ostajemo bez Evrope ionako, ali bar da jednom u sezoni dobijemo ljutitog rivala. Bar smo toliko zasluzili.

pa mozeronaldo99 je napisao/la:ili kad dodas jos Kaku tu
Tbe jrbMrUnited je napisao/la:
najbolji milan ikada![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.