TariqAli je napisao/la:Samo da dam pohvalu za ubacivanje-e
Forum
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Forum
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Takodjer pohvale za ubacivanje
... Najjaci smajli od njihovog postojanja.
i ova tri su za deset.

- Titova-Juga
- Kontakt:
Red bi bio da se malo očisti Veležov pdf od pubertetlija (veći dio istih) traži na forumu da se Velež naguzi Želji u subotu. 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Moze li da se malo redukuje pdf kladionica.Udjem na temu dobitni tiketi a tamo stoje tiketi od 2-3 para gdje je kvota max 3.Ne bi meni bilo krivo da je tiket dobitni i da je uplacen,nego nastanca se milion listica sa kvota 1,25 i onda neko qrcenje bez pokrica.
Naravno nista nije podijeljeno na temi predlozenoj za to,nego se samo spamma po temi i lijepe lazni tiketi koji uopste nisu odigrani.
Mislim,meni ni iz djepa ni u djep al me nervira to neko kurcenje bez pokrica tako da u zadnje vrijeme nema se nista pametno procatati na tom dijelu foruma jer su ga unistili pojedini forumasi.
Nikakve analize,nicega.
Naravno nista nije podijeljeno na temi predlozenoj za to,nego se samo spamma po temi i lijepe lazni tiketi koji uopste nisu odigrani.
Mislim,meni ni iz djepa ni u djep al me nervira to neko kurcenje bez pokrica tako da u zadnje vrijeme nema se nista pametno procatati na tom dijelu foruma jer su ga unistili pojedini forumasi.
Nikakve analize,nicega.
1946
Pačurlija je zavladala forumom, al opet između takvih se nađe šta pametno....Titova-Juga je napisao/la:Red bi bio da se malo očisti Veležov pdf od pubertetlija (veći dio istih) traži na forumu da se Velež naguzi Želji u subotu.
- alan_kardec
- Kontakt:
može li neko od moeracije da momentalno odreaguje i sa teme o fudbalskoj reprezentraciji Srbije, ukloni padobranca koji se odaziva na nick @janowicz1x2? idiot ničim izazvan počeo opasno da provocira.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
To je jacky09 sa rekordnim brojem registracija na forum.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:može li neko od moeracije da momentalno odreaguje i sa teme o fudbalskoj reprezentraciji Srbije, ukloni padobranca koji se odaziva na nick @janowicz1x2? idiot ničim izazvan počeo opasno da provocira.
Đes dalje kad je Osima nazvao prosjecnim trenerom i da je precijenjen

Čitaj teme od repki BiH, svakog je igrača oblatio, Kolašinac = Hazard

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovog neandertalca i šovinistu je odavno trebalo banovati, ne znam šta se čeka?!
Ovo je samo jedan od desetina njegovih šovinističkih ispada. Nisam grobar, niti cigan, već lešinar, ali ovo vrijeđa zdravu inteligenciju svakog normalnog čovjeka.FKKrajina je napisao/la:Iako sam Bosanac,iako volim Cibonu ,neopisivo mi je drago za ove dvije noci. Vise sam skakao veceras po kuci nakon ove trice,nego sinoc kad je Cibona izbacila FMP. Moji se pitaju jesam li lud,pokusavam da im objasnim sta ovo znaci u ove dvije noci,ali oni ne kontajuNema veze.......Veceras srpska kosarka umire,Beograd umire,Dule je dobio infakrt,neopisivo je gledati ove igrace Partizana kako padaju po terenu,posebno Zofrija koji pada cim je Smith uputio loptu prema kosu. Goriiit ce Beograd u nedjelju. Hrvatsko finale
Da li može neko od moderatora, admina očistiti temu RSD Velež Mostar od padobranaca, da se može nastaviti normalna diskusija ?
- Titova-Juga
- Kontakt:
vm22 je napisao/la:Da li može neko od moderatora, admina očistiti temu RSD Velež Mostar od padobranaca, da se može nastaviti normalna diskusija ?
Već sam pisao o tome. Kada se radi o SA klubovima nema reakcija, čim je frka ZRI - VEL, eto ih...

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ne mogu da skontam u cemu je problem? Nije zabranjeno voliti cibonu, a ne veliti zvezdu i partizan.NeshaFCB je napisao/la:Ovog neandertalca i šovinistu je odavno trebalo banovati, ne znam šta se čeka?!
Ovo je samo jedan od desetina njegovih šovinističkih ispada. Nisam grobar, niti cigan, već lešinar, ali ovo vrijeđa zdravu inteligenciju svakog normalnog čovjeka.FKKrajina je napisao/la:Iako sam Bosanac,iako volim Cibonu ,neopisivo mi je drago za ove dvije noci. Vise sam skakao veceras po kuci nakon ove trice,nego sinoc kad je Cibona izbacila FMP. Moji se pitaju jesam li lud,pokusavam da im objasnim sta ovo znaci u ove dvije noci,ali oni ne kontajuNema veze.......Veceras srpska kosarka umire,Beograd umire,Dule je dobio infakrt,neopisivo je gledati ove igrace Partizana kako padaju po terenu,posebno Zofrija koji pada cim je Smith uputio loptu prema kosu. Goriiit ce Beograd u nedjelju. Hrvatsko finale
Nekih osoba mi stvarno bude zao, kad vidim na sta godine potrosiseVirtu4l je napisao/la:To je jacky09 sa rekordnim brojem registracija na forum.

Uklonjen je po hiljaditi put.
admin je napisao/la:Ne mogu da skontam u cemu je problem? Nije zabranjeno voliti cibonu, a ne veliti zvezdu i partizan.NeshaFCB je napisao/la:Ovog neandertalca i šovinistu je odavno trebalo banovati, ne znam šta se čeka?!

-
- Kontakt:
Mislim da previse dopustate na ovom forumu.
Raznorazna spamovanja i ostalo.
Ok, ako neko nekad izvali neki bespotrebni "post" ili namjerno napise glupost, ali konstantno trovati odredjene teme i pdf. je jadno.
Prvo mi na um padaju Klare i svita, koji su unistavali, bukvalno unistavali, svaku normalnu raspravu na temama klubova koji su igrali s njima u LS. Postovi bljutavi, provokatorski i sta sve ne. Nisam navijac Junajteda, ali njihova tema je bila ocajna u vrijeme utakmica sa Bajernom.
Dalje, onaj majstor Adit. Budimo ozbiljni.
Pdf. Primera je posebna prica. Njima je bila potrebna tema direktno za prepucavanja.
....
Prijedlog je da malo poostrite kriterijume, cisto zbog normalnijeg "forumasenja".
Raznorazna spamovanja i ostalo.
Ok, ako neko nekad izvali neki bespotrebni "post" ili namjerno napise glupost, ali konstantno trovati odredjene teme i pdf. je jadno.
Prvo mi na um padaju Klare i svita, koji su unistavali, bukvalno unistavali, svaku normalnu raspravu na temama klubova koji su igrali s njima u LS. Postovi bljutavi, provokatorski i sta sve ne. Nisam navijac Junajteda, ali njihova tema je bila ocajna u vrijeme utakmica sa Bajernom.
Dalje, onaj majstor Adit. Budimo ozbiljni.
Pdf. Primera je posebna prica. Njima je bila potrebna tema direktno za prepucavanja.
....
Prijedlog je da malo poostrite kriterijume, cisto zbog normalnijeg "forumasenja".
Ne mogu da udjem na forum preko fonatele. Kada ukucam nick i pass, satro udje, ali kad krenem nesto da otvorim, vraca me na pocetak ponovo da se prijavim. To nes' do mene?
K'o da je prije moglo. A mozda i ni'e.

K'o da je prije moglo. A mozda i ni'e.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
- Kontakt:
Mozda ti puca konekcija 
To je moguce preko racunara, otkucas post npr. i hoces da ga posaljes, a on te vrati da se ulogujes, jer ti je pukla veza u medjuvremenu.

To je moguce preko racunara, otkucas post npr. i hoces da ga posaljes, a on te vrati da se ulogujes, jer ti je pukla veza u medjuvremenu.
Ne vjerujem da je do konekcije. 

LANET OLSUN!
do tebe je.
možda si postavio da ti ne pamti nikakve cookie ili tako nešto.
možda si postavio da ti ne pamti nikakve cookie ili tako nešto.
Hoćetel više banovat @laparanoia ili kingwazza kako mu je bio nick na proslom profilu, svaki njegov post je provociranje i trolanje.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.