Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United

Zadnja izmjena: MrUnited, dana/u 05 maj 2014, 10:57, ukupno mijenjano 2 puta.
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Powella ce biti stvarno tesko ugurati iduce sezone u ekipu, ukoliko dodju sva ta pojacanja kojima se toliko nadamo. Ja sam ga, iskreno, zamisljao kao centralnog veznjaka ali je on sezonu u Wiganu proveo najvise igrajuci cak klasicnog napadaca, nekad na ofanzivnog veznog i to je to, nikako ga nisam, niti jednom, vidio kako se snalazi u vaznom redu, gdje sam prizaljkivao, realno ima ogroman potencijal, da naslijedi Scholesa.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
MrUnited je napisao/la:ovako bi trebao United izgledati kada bi igrali MOGUCI transferi![]()

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
MrUnited je napisao/la:ovako bi trebao United izgledati kada bi igrali MOGUCI transferi![]()

-
- Kontakt:
Koliko god Runi da izgleda nezainteresovano nekad, koliko zna gusiti loptu, trcati bespotrebno, on je i dalje najbolji igrac Junajteda. Persi i Mata su odmah iza. Persi da nije od secera, mozda bi mi bio i bolji.
Runi uprkos svom smaranju na terenu ove sezone, uvijek moze zaprijetiti, dati i namjestiti go, za razliku od vecine ostalih Unitedovih igraca. Juce ga nije bilo, vidjelo se koliko nedostaje.
Runi uprkos svom smaranju na terenu ove sezone, uvijek moze zaprijetiti, dati i namjestiti go, za razliku od vecine ostalih Unitedovih igraca. Juce ga nije bilo, vidjelo se koliko nedostaje.
Samo sam cekao da neko kaze koliko je Roo nefostajao haha kao da je ovo neki poraz wow , pa sa njim smo nekad i gore izgledali..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Nisi zanimljiv više nikako, cak si i dosadan sa time. Svaki post na ovoj temi ti je sprdnja s Rooneyem i to je to.Format je napisao/la:Samo sam cekao da neko kaze koliko je Roo nefostajao haha kao da je ovo neki poraz wow , pa sa njim smo nekad i gore izgledali..
Napiši koju pametnu, ali ko da ti znaš tako nešto napisati.
Odakle ovi klaunovi na našoj temi nije mi jasno. 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ni manje ni vise.MrUnited je napisao/la:ovako bi trebao United izgledati kada bi igrali MOGUCI transferi![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DukeOfWellington
- Kontakt:
De izbaci Shawa pa da rahat pljunem na ovo, da mi ne bude mrsko brisat' monitor.MrUnited je napisao/la:ovako bi trebao United izgledati kada bi igrali MOGUCI transferi![]()
DukeOfWellington je napisao/la:De izbaci Shawa pa da rahat pljunem na ovo, da mi ne bude mrsko brisat' monitor.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
A JonesaDukeOfWellington je napisao/la: De izbaci Shawa pa da rahat pljunem na ovo, da mi ne bude mrsko brisat' monitor.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nisam detaljno gled'o. I Jonesa molićuBelmin6 je napisao/la:A JonesaDukeOfWellington je napisao/la: De izbaci Shawa pa da rahat pljunem na ovo, da mi ne bude mrsko brisat' monitor.![]()

A na klupi Strootman, Guarin, Kolasinac, Barkley, Koke, Herrera, Garay, Mangala, Coentrao
100% sportski i krajnje opušten potpis
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I van Gaal kao menadžer sa svojom kamarilom kao pomoćnicima, i boju dresova promijenit' u žuto-zelenu, srušit' Old Trafford i napravit' Glazer Arenu, ime kluba promijenit' u Manchester Tigers, a onda promijenit' i grad pa klub nazvat' Oklahoma City Tigers. Svi ćemo biti ponosni navijači.
Ambiciozno. Jedino pitanje je odakle 300 miliona za transfere. 

Nije tako crno, bolan Duke. To je samo malkice, dok klub ne izadje iz krize.
Onda ide sve starim tokom.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Naravno da nije sve crno, vidiš da ćemo šuknut Glazerima oko boje.Belmin6 je napisao/la:Nije tako crno, bolan Duke. To je samo malkice, dok klub ne izadje iz krize.
Evo navodno Chelsea zeli dovest Dæhlia. Nevjerovatno kako smo amaterski tretirali ove mlade igrace zadnjih godina. On, Ravel i naravno Pogba...Samo me cudi sto smo uspjeli zadrzat Januzaja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ja se nadam kako si skontao da je rijec o zajebanciji koja traje vec duze vremena. Od kada su objavili da ce trener imati 150-200 milki za transfere krenule su razne zajebancije gdje kupujemo i Kokea recimo al` ga drzimo na klupi jer nema mjesta posto smo vec uzeli Fabregasa, Kroosa, Vidala, Carvalha... za vezni red.Knut je napisao/la:Ambiciozno. Jedino pitanje je odakle 300 miliona za transfere.

@Cart
Januzaj je od njih najveci potencijal, on i Pogba, od nasih mladjih igraca tako da bi bila bruka za klub da smo izgubili i njega. Tu su zapeli da spase obraz, ocigledno.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.