Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
upalim tv da pogledam taj snimak, i prva akcija vrso ide po desnoj strani i lopta mu pobjegla u gol aut...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Evo danas na spisku kao MF

jedino jos golman nije bio. Univerzalan covjek. Pokriva sve pozicije.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Kad zavrsava Hrvatska liga ?
ja bi Sunce zvao mrakom da te nije Avdija................
bože sveti kakvi panjevi kod nas igraju 
Ova panjina se nebi nasla na sirem spisku od 50 kusur igraca rep. Irana...
Dok kod nas je u TOP 24 igraca kaze Safet.

Dok kod nas je u TOP 24 igraca kaze Safet.
Avdija ima da pojedes mesija ... ko desetku iz ferhatovica
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
Avdija je vegetarijanac.SoloUltra je napisao/la:Avdija ima da pojedes mesija ... ko desetku iz ferhatovica
Avdija je nas lažni igrač
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jbt, koliko god se mi smijali, čudili, ibretili...meni još ne ide u glavu kakav parmak zaluta u reprezentaciju i još bonus, ode čovjek na SP.
Sto je najgore, vrlo je moguce i da ce zaigrat.voltron30 je napisao/la:Jbt, koliko god se mi smijali, čudili, ibretili...meni još ne ide u glavu kakav parmak zaluta u reprezentaciju i još bonus, ode čovjek na SP.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
A koga imate na toj poziciji osim Mujdze? Pa da je Avdija toliki problem...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Na ovom spisku od 24 igrača, Vranješ i Bešić.Lillard je napisao/la:A koga imate na toj poziciji osim Mujdze? Pa da je Avdija toliki problem...
Druze Avdija je sada MFvoltron30 je napisao/la:Na ovom spisku od 24 igrača, Vranješ i Bešić.Lillard je napisao/la:A koga imate na toj poziciji osim Mujdze? Pa da je Avdija toliki problem...
Jah doduše, zaboravio sam na veliku pronicljivost zavidovićkog Murinja i njegovu strategiju da zavara protivnika rotirajući igrače na pozicijama gdje ih najmanje očekuju.Cigri je napisao/la:Druze Avdija je sada MFvoltron30 je napisao/la:Na ovom spisku od 24 igrača, Vranješ i Bešić.Lillard je napisao/la:A koga imate na toj poziciji osim Mujdze? Pa da je Avdija toliki problem...![]()
Bio bi i defanzivni vezni da nas nisu usrecili clanovi Germanije Anel Hadzic i Tino Van Spersie
Još se pitam, zašto Bože, zašto? 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Zato sto je neko morao platiti Svinov profi ugovor. Juniorski ugovor mu istekao 1. jula 2011 godine. 6 mjeseci je hodao po Italiji u klubovima iz Serije B i Serije C. Nije ga niko htjeo pa je u januaru 2012. otiso na probu u Hajduk medjutim su ga i oni ****. U junu 2012. Susic odjednom potpisa profi ugovor i izjavi da je Avdija Vrsajevic vrlo blizu reprezentacije strica.*p!p!t@* je napisao/la:Još se pitam, zašto Bože, zašto?
Zadnja izmjena: PapeSusic, dana/u 05 maj 2014, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ali kako Safeta stvarno nije stid raditi ovakve stvari, samo mi to ne ide u glavu. Ako se vodi onom, poveli smo hajv'ana da vidi svijeta, pa će nam se Bog smilovati, i podariti nam koju pobjedu, haj inekako. Ali pošto je stanje potpuno suprotno, ima da gledamo kako nas siluju sve repke u grupi, u slučaju da se Mujdža ne oporavi.PapeSusic je napisao/la:Zato sto je neko morao platiti Svinom profi ugovor. Juniorski ugovor mu istekao 1. jula 2011 godine. 6 mjeseci je hodao po Italiji u klubovima iz Serije B i Serije C. Nije ga niko htjeo pa je u januaru 2012. otiso na probu u Hajduk medjutim su ga i oni ****. U junu 2012. Susic odjednom potpisa profi ugovor i izjavi da je Avdija Vrsajevic vrlo blizu reprezentacije strica.*p!p!t@* je napisao/la:Još se pitam, zašto Bože, zašto?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano, Goalgetter, L-Train, Sveti, Wolffire i 45 gostiju.