Postao/la ultrasstyle_tz » 04 maj 2014, 14:13
Nani po ovim uslovima koji se spominju bi bio odlicno pojacanje..po meni je i kod Mojesa morao igrati vise od Janga i slicnih, uostalom vidimo kako je Mojes zavrsio...momak zna igrati lopte, bio bi nocna mora za sve defanzivce u Italiji..kad je jedan Zervinjo zavrsio sezonu na 10+10, a Nani je za njeg izmislio fudbal..
ima on tih mana tipa sebicnosti, donekle i nediscipline, radne etike itd itd..ali mozda smijesno zvuci, medjutim nama mozda i treba jedan takav igrac u timu..neko ko ce izaci iz sablona, uraditi nesto neocekivano, nepredvidivo, nanizat 3-4 igraca itd itd...mi imamo krutu, sablonsku ekipu i Nani bi bio fina promjena..
sto se tice lijevog beka to ce biti najteze zavrsiti, Kolarov bi bio dobar..Koentraa (kao i Di Mariju) mozemo otpisati jer spoznao je lisac kao Andjeloti kakvi su to igraci, ustalili su se u timu i ne zeli da cuje za Real bez njih...Marselo je ipak za nas preskup recimo..Kolarov, Filipe Luiz mozda, Smelcer je navodno produzio ugovor...i to je to, fali dobrih lijevih bocnih
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!