Portland Trail Blazers

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: Portland Trail Blazers

Post Postao/la Kobe Bryant » 04 maj 2014, 15:14

Sta da kazem , doduse jos uvijek je defanzivno najlosiji startni PG lige , ali ovo sto je uradio u PO je vrijedno divljenja pogotovo onda u produzetku ;) , ova trica za prolazak je fakat wow ;)
Ja sam bio i najveci kriticar , tj. govorio sam da jos nije top 3-5 PG lige , sto i dalje tvrdim , ali kao igrac mi se popeo u ocima , stvarno momak ima mu*a a i umije.
p.s. Da ne bude i sa mnom kao i sao onim novinarom iz Chicaga koji je napisao kolumnu kako Noah nikad nece biti igrac , pa je dosao na trening bullsa i pojeo svoju kolumnu :lol:

Naj ljepsa serija prve runde ;)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 maj 2014, 15:26

Clutch Dame za prekid sušne serije :tokralju:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 05 maj 2014, 03:25

Kobe Bryant je napisao/la:Sta da kazem , doduse jos uvijek je defanzivno najlosiji startni PG lige , ali ovo sto je uradio u PO je vrijedno divljenja pogotovo onda u produzetku ;) , ova trica za prolazak je fakat wow ;)
Ja sam bio i najveci kriticar , tj. govorio sam da jos nije top 3-5 PG lige , sto i dalje tvrdim , ali kao igrac mi se popeo u ocima , stvarno momak ima mu*a a i umije.
p.s. Da ne bude i sa mnom kao i sao onim novinarom iz Chicaga koji je napisao kolumnu kako Noah nikad nece biti igrac , pa je dosao na trening bullsa i pojeo svoju kolumnu :lol:

Defanzivno najlosiji startni pg lige,pa de mi molim te reci jesi ti dobar ovako s glavom ?? :crazy:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 05 maj 2014, 06:05

neka,
portland je los, portland je suterska ekipa koja ne zna igrati odbranu, portland nije dobio seriju protiv houstona nego su rakete istu izgubile, a lma i lillard su overrated (kobe, na kazem da si ti to rekao nego velim da je to bilo ili jos uvijek jeste generalno misljenje). ono, objerucke prihvatamo tu titulu underdoga i kao takvi smo najjaci :kafa:

slika

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 maj 2014, 07:39

BABADZO je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Sta da kazem , doduse jos uvijek je defanzivno najlosiji startni PG lige , ali ovo sto je uradio u PO je vrijedno divljenja pogotovo onda u produzetku ;) , ova trica za prolazak je fakat wow ;)

Defanzivno najlosiji startni pg lige,pa de mi molim te reci jesi ti dobar ovako s glavom ?? :crazy:
Ne zelim da se vrijedjam :roll: , ali ovo nisam izmislio , imas stranica koje prate naprednu statistiku , pa vidi koji mu je def. ior :roll: . Ali to se vidi i prostim okom , skrivaju ga i pokrivaju ga timskom odbranom. Ali hele nejse , nije vrijeme da se kritikuje Lilard nego da se HVALI ! , Priznao sam da sam ga mozda i previse kritikovao , zasad se razvija da mi u potpunosti razbije moje teze . Mali ima mu*a preuzeo je ekipu onda pogotovo u produzetku i kljucnoj tekmi serije kada je na minut i pol cinimi se dobio LMO 6 tu licnu a dotad je odigrao brilijantno , i Lillard nije dao da se rapsadnu nego prvo polozio , pa onda kulerski slobodna , a ovaj sut se islo na njega i svaka cast i treneru da se ide na pobjedu i na mladog igraca ;)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 05 maj 2014, 09:51

malo si pretjerao sa 'najgori defanzivac' ali sve si fino napisao osim zadnje recenice. plan je bio da se ide na aldridgea i produzetke ili eventualni and one ali lillard je neocekivano lahko dosao do pozicije za sut i kako batum rece 'nisam imao drugog izbora nego da mu dam pas'.

sto se tice njega kao igraca ja sam prezadovoljan njegovim napretkom i vjerujem da ce se razviti u jednog od najboljih igraca lige, te kao takvog nema sanse da bih ga zamijenio za bilo koga. mali je mashina :cool:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 maj 2014, 18:32

Auh....
[youtube][/youtube]
Ide nova serija, gdje ces bolje nego okoncat jednu eru velikih Spursa...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 maj 2014, 18:35

Lillard je daleko od najgoreg defanzivca.Mozda je bio los u prvoj sezoni,ali to mu je,od tada,fokus rada,kako je i sam rekao... ;)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 05 maj 2014, 18:52

uh, video u srce dira :!:
kad god vidim roya i odena, ne mogu da se ne zapitam what if? :cry:

@nezalaganje, sta kazes na ovu seriju pred nama?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 maj 2014, 19:04

Evil Genius II je napisao/la:uh, video u srce dira :!:

Bice velikih problema za nas,jer vec nekoliko godina ste nam najgori match up u ligi.Medjutim,mislim da ce vas neiskustvo i klupa kostati serije na kraju...Ne iskljucujem ni vas prolaz,ali moracete za to odigrati na 120% svaku tekmu.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 05 maj 2014, 20:29

NEZALAGANJE je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:uh, video u srce dira :!:

Bice velikih problema za nas,jer vec nekoliko godina ste nam najgori match up u ligi.Medjutim,mislim da ce vas neiskustvo i klupa kostati serije na kraju...Ne iskljucujem ni vas prolaz,ali moracete za to odigrati na 120% svaku tekmu.

Portland-San Antonio ce biti nesto kao Brooklyn-Toronto. Iskustvo protiv mladosti.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 06 maj 2014, 05:37

Ja sam poprilicno uvjeren u prolaz Portlanda,mislim da Spursi nemaju dovoljno svjezine za jedan mlad,balansiran tim Portlanda,osim ako ne budu igrali kao u 7. utakmici,mada tesko da mogu odrzati onakvu konstantu kroz seriju cak stavise to je u rangu naucne fantastike.Go RIP City,do finala da vidimo nekog drugog sa zapada da li moze skinuti heat sa trona.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 06 maj 2014, 07:30

mislim da je jedina (ali ogromna) prednost spursa ta klupa koja je neki nivo iznad nase, sve to zahvaljujuci genijalcu od trenera naravno. mada, gledajuci regularni dio sezone mo je cini mi se ubacivao 15ak poena sa klupe protiv spursa sto je za nas svojevrsni fenomen i od njega opet ocekujem nesto slicno. vjerujem da ce i d-wright odgovoriti zadatku, kao i t-rob od kojeg ocekujem da podivlja i prenese tu energiju na ostatak ekipe. sto se tice neiskustva, da nisam gledao ovu prethodnu seriju protiv rocketsa rekao bih da je i to bitan faktor ali s obzirom da su momci u kljucnim momentima svih 6 utakmica odigrali kao veterani onda nemam razloga da im ne vjerujem kako znaju sta rade. u svakom slucaju spursi su favoriti ali ne i nepobjedivi tako da vjerujem da nas opet ceka zanimljiva serija koja ce u najgorem slucaju biti ogromna lekcija za moje blazerse, a u najboljem bi nas bacila u finale zapada koje ni najveci optimisti nisu ocekivali.

jedva cekam okrsaj lma protiv svog idola.

slika

elhassan je pogodio jednom, zasto ne bi opet :mrgreen:

slika

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 06 maj 2014, 10:36

Evil Genius II je napisao/la:
elhassan je pogodio jednom, zasto ne bi opet :mrgreen:
Amin je fan Raketa zato je tipovao na TrBlazerse :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ChrisBoyd
Kontakt:

Post Postao/la ChrisBoyd » 06 maj 2014, 17:22

Jao pa samo jedan pick Portland! Ja mislim da cemo uzet Spurse , jednostanvno igramo dobro vs spurs u zadnji par god i mislim da je to odlican match up za nas. Uzimamo jednu u San Antoniu. A vidim dotakli ste se i malo losije strane Lillarda tj odbrane, ovdje se moram slozit sa Kobijem ali ne toliko da je los malo je "soft"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 maj 2014, 17:52

Samo se nadam u ovoj rundi da produzetaka nece biti jer iste danim danom necu moci gledat'. Jbga, ne idu mi termini utakmica na ruku nikako, na knap ce biti svaki put da odgledam.. :damn:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 07 maj 2014, 06:09

nazvacemo ovo losim danom u uredu i nadati se najboljem :oops:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 07 maj 2014, 07:59

e jbg. nikako mi ne ide sa ovim Lillardom , prvi put ga pohvalim i on odigra najlosiju tekmu :roll:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 maj 2014, 14:53

Ocekivao sam poraz, ali ne ovakav. Od Blazersa nitko nije odigrao bogzna kakvu utakmicu. Obrana losa, napad jos gori, barem u ovoj utakmici. Bas su se Spursi sad zahuktali :evil:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 09 maj 2014, 07:34

ne mozemo mi meda protiv spursa :D nista, neka nam ovo bude skola.

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.