Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... ea56b86f57
sve sam pokusavao i nece da mi se skloni ovo crno nikako :S zna li iko do cega bi moglo biti?
sve sam pokusavao i nece da mi se skloni ovo crno nikako :S zna li iko do cega bi moglo biti?
Moguce da je da je "crkao", a moguce je i da nije.Sveti je napisao/la:Pozdrav momci. Sinoć je bila jaka grmljavina i haman da mi je crko laptop. Jel postoji mogućnost da je sav rikno?
Pokusaj izvaditi bateriju iz laptopa, otpojiti ga od struje, drzati tipku za paljenje nekih 30-ak sekundi, te ga onda ponovo prikljuciti na struju i pokusaj ukljuciti.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- OnlyUnited
- Kontakt:
Sveti, ev ti jedan savjet. Spakuj sve sto je doslo uz laptop i baci ga... 
- Ed Woodward for Prime Minister !
Probat ću čim dodjem kući. Hvala prijatelju.guber_90 je napisao/la:Moguce da je da je "crkao", a moguce je i da nije.Sveti je napisao/la:Pozdrav momci. Sinoć je bila jaka grmljavina i haman da mi je crko laptop. Jel postoji mogućnost da je sav rikno?
Pokusaj izvaditi bateriju iz laptopa, otpojiti ga od struje, drzati tipku za paljenje nekih 30-ak sekundi, te ga onda ponovo prikljuciti na struju i pokusaj ukljuciti.
MrUnitet, ne baca mi se jer sam konačno uzeo računar po svojoj želji (i5, 4gb Ram, 500 HDD, dobra grafa itd), pa molim boga da ako je šta otišlo da to bude samo napojna, ali mrka kapa
naprijed rejal
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima li kakav način da windows dugme isključim ali samo ovo na lijevoj strani? Nervira me, u sred prilike za gol na FIFI 14 to pritisnem i izbaci me na desktop i dok se vratim šansa propala. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
pa nemoj pritiskatUnofficialpage je napisao/la:Ima li kakav način da windows dugme isključim ali samo ovo na lijevoj strani? Nervira me, u sred prilike za gol na FIFI 14 to pritisnem i izbaci me na desktop i dok se vratim šansa propala.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Slučajno pritisnem, u žaru borbenedim93 je napisao/la:pa nemoj pritiskatUnofficialpage je napisao/la:Ima li kakav način da windows dugme isključim ali samo ovo na lijevoj strani? Nervira me, u sred prilike za gol na FIFI 14 to pritisnem i izbaci me na desktop i dok se vratim šansa propala.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
al dobro nemoš reć da nisam riješio tvoj problemUnofficialpage je napisao/la:Slučajno pritisnem, u žaru borbenedim93 je napisao/la:pa nemoj pritiskatUnofficialpage je napisao/la:Ima li kakav način da windows dugme isključim ali samo ovo na lijevoj strani? Nervira me, u sred prilike za gol na FIFI 14 to pritisnem i izbaci me na desktop i dok se vratim šansa propala.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Haha pa ne mogu reći. Mislim to što si rek'o je najbolja solucija 
Protiv Nigerije igra, Vedo ide sam na golmana i to pritisnem, kad nisam i monitor i tastaturu kroz prozor
Ali ovo je bilo za pobjedu 
Protiv Nigerije igra, Vedo ide sam na golmana i to pritisnem, kad nisam i monitor i tastaturu kroz prozor
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Izvoli. http://www.startkiller.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Unofficialpage je napisao/la:Ima li kakav način da windows dugme isključim ali samo ovo na lijevoj strani? Nervira me, u sred prilike za gol na FIFI 14 to pritisnem i izbaci me na desktop i dok se vratim šansa propala.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
najlakse je izvaditi windows tipku, tako sam ja radio prije dok sam igrao CS 1.6 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Treba mi key za ovaj windows 7 ultimate, ne mogu ga pronaći mislim ima na internetu neki bezbroj kodova, al koji god da sam probo neće
. Znatel vi negdje neku stranicu gdje ima još tih kodova ?
Hvala
Hvala
-
jasko_juve
- Kontakt:
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Moze li se ubrzati igra,ili ce biti bolje kvalitete na ekranu ako stavim dodatnog rama u kućište?
Uzeo sam gigu ddr2,oduvijek mi kompjuter ima samo jednu gigu rama,a vidim na svim ovim preporucenim konfiguracijama za igrice ima minimum 2 gige rama,pa eto,da probam.
I jos jedno pitanje,jel treba jos ista dirati kad ubacujem ram,znaci samo ubacim i gotova priča?
Uzeo sam gigu ddr2,oduvijek mi kompjuter ima samo jednu gigu rama,a vidim na svim ovim preporucenim konfiguracijama za igrice ima minimum 2 gige rama,pa eto,da probam.
I jos jedno pitanje,jel treba jos ista dirati kad ubacujem ram,znaci samo ubacim i gotova priča?
Keep walking.
sve zavisi koja je igra u pitanju, ukoliko je kakva jaca mislim da ti ta dodatna giga rama nece nesto pomoci... I ne treba se nista dirati, samo otvoris kuciste ubacis ram i to je to.Cautinho je napisao/la:Moze li se ubrzati igra,ili ce biti bolje kvalitete na ekranu ako stavim dodatnog rama u kućište?
Sent from my Lumia 520 using Tapatalk
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
mogu li se na skajpu obrisati ime da nije više vidljivo?,imam dva skajp imena
Kakav je ovaj procesor - AMD A4-5000 APU with Radeon (TM) HD Graphics 1.50 GHz ?
Moze pomoc oko usb stika? Patriot Flex 4 gb srit, radi dobro dok profi na faxu nisam odnio da nesto pregleda i on kao da ocisti. Od tada stik nece, radi ali uvijek trazi formatiranje, unutra puno nekakvih fajlova bude, ne ono sto sam snimio. Na svakom racunaru tako i kad ocistim AV. Iskljucivo bi koristio u autu za muzike, nekako uspijem snimiti pa da ustekam u radio da bude ispravan i nakon nekog vremena pojavi se kao eror i opet ista situacija.
Mia San Mia
Riješen problem sa aktivacijom
@Unofficialpage Hvala
@Unofficialpage Hvala
Virus je u pitanju, kao sto i sam znas, a to zna biti nezgodno, vjerovatno ti je problem sto taj isti virus imas i na racunaru pa i kada formatiras on se vrati na usb, preporucujem da skines aviru, pokrenes i skeniras, ocistis sta bude i na racunaru i na USB, zatim desni klik na usb i format. Kod mene je palilo uvijekR32 je napisao/la:Moze pomoc oko usb stika? Patriot Flex 4 gb srit, radi dobro dok profi na faxu nisam odnio da nesto pregleda i on kao da ocisti. Od tada stik nece, radi ali uvijek trazi formatiranje, unutra puno nekakvih fajlova bude, ne ono sto sam snimio. Na svakom racunaru tako i kad ocistim AV. Iskljucivo bi koristio u autu za muzike, nekako uspijem snimiti pa da ustekam u radio da bude ispravan i nakon nekog vremena pojavi se kao eror i opet ista situacija.
http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus" onclick="window.open(this.href);return false;
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], VensanKasel i 5 gostiju.