Drmić je odabrao Bayer
Prema pisanju njemačkog dnevnika Expressa, švicarski napadač hrvatskog porijekla Josip Drmić karijeru će od sljedeće sezone nastaviti u Bayer Leverkusenu.
Drmić (21) je prošlo ljeto prešao iz Züricha u Nürnberg u čijem je dresu ove sezone postigao 16 pogodaka, što ga trenutno čini trećim strijelcem Bundeslige. Privukao je time pažnju brojnih klubova, a čini se da su utrku za njega dobili ''apotekari''.
Službene potvrde zasad nema i vjerojatno je neće biti do kraja prvenstva budući da se Nürnberg nalazi usred borbe za ostanak. No, Express tvrdi da je švicarski reprezentativac odabrao Bayer i da je to gotova stvar. Na neki je način to potvrdio i sportski direktor Borussije Mönchengladbach Max Eberl koji je također nastajao dovesti mladog nogometaša.
- Bili smo iznimno zainteresirani za Drmića, ali nismo imali šanse.
Express tvrdi da je Bayer ponudio Nürnbergu znatno više od 4.5 milijuna eura koliko iznosi odštetna klauzula u Drmićevom ugovoru. Izbacili su time ''apotekari'' sve ostale zainteresirane klubove iz utrke.
Drmić je karijeru počeo u Zürichu u kojem je igrao sve do lani. Za švicarsku je seniorsku reprezentaciju dosad skupio pet nastupa i postigao dva pogotka, oba u prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske (2-2) u martu.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Sto dortmund ne dovede Drmica cc
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Danas veoma zanimljivo kolo, bit ce svega, mnogo interesantnih susreta za pratiti. Nakon današnjeg kola bi neke stvari mogle biti jasnije ali i isto tako se mogu dodatno zakomplikovati.
Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren
Neizvjesna borba za opstanak do samog kraja.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- Consigliere
- Kontakt:
Jao Brausvajga (mrsko mi traziti kako se ispravno pise) 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ne bi me uopće čudilo da braunschweig na kraju izbori relegaciju pošto imaju najlakšeg protivnika. hsv-u ne dajem neke šanse u mainzu tako da ovise o ovima ispod sebe.
za cl bayer je u prednosti pred wobom.
za cl bayer je u prednosti pred wobom.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
- legenda reala
- Kontakt:
Šteta što se Stutgart spasio, a najvjerovatnije i HSV, treba bagru izbaciti da dođu pameti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Hertha je katastrofa drugi dio sezone. Bili bi itekakav kandidat za cvajte da nisu onako dosta bodova uzeli na startu...
Neki su očekivali i evropu
Neki su očekivali i evropu
Agieren statt reagieren
- samo_lijevo
- Kontakt:

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
Pale_Companion
- Kontakt:
- BavaracZenica
- Kontakt:
Re: VfB Stuttgart
Ipak su se spasilii ove sezoneee, jos samo da HSV hoce i bice to dobro 
Cacau napusta Svabe kao i Traore koji je cini mi se dobio ponudu iz Mehengladbaha
a Arthur Boka prelazi u Malagu.
Bice tu sigurno pojacanja, al nista spektakularno vjerovatno, i vidjecemo sudbinu Vede da li ce nakon Svjetskog ostati kod Svaba
Cacau napusta Svabe kao i Traore koji je cini mi se dobio ponudu iz Mehengladbaha
Bice tu sigurno pojacanja, al nista spektakularno vjerovatno, i vidjecemo sudbinu Vede da li ce nakon Svjetskog ostati kod Svaba
FC Bayern !!!!!
- gerdmuller
- Kontakt:
http://www.lopta-online.net/index.php/1 ... acki-nacin" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- samo_lijevo
- Kontakt:
gerdmuller je napisao/la:http://www.lopta-online.net/index.php/1 ... acki-nacin
http://www.mdr.de/sport/sport-im-osten/video194022.html" onclick="window.open(this.href);return false;
oni slave,makar i na silu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
-
Pale_Companion
- Kontakt:
- schweinsteiger
- Kontakt:
Koga biste vi radije gledali u Ligi prvaka?
M'gladbach,Wolfsburg ili Bayer?
I koga biste u barazu?
Braunschweig,Nurnberg ili HSV?
Ja bih u LP najradije Wolfsburg,jer oni bi se sigurno pojacali i iskoristili novac koji ce dobiti eventualnim ucescem u LP,dok iz Bayera Sam odlazi u Schalke,a koje pokemone ce dovesti,ko zna.A ni onaj trener novi mi nesto ne mirise na dobro.Nije sad ni Hecking neki ekspert za LP,ali mi je drazi
U barazu bih vise volio Braunschweig,ali mislim da ce to biti HSV.Prvenstveno zbog rasporeda,a ako i ostane HSV,jedino ce mi biti drago zbog Slomke.Nadam se da nece ona prevara od kluba Furth zavrsiti u barazu,nadam se da ce Kaiserslautern biti 3.
I zao mi je sto Stuttgart ne ispada.
M'gladbach,Wolfsburg ili Bayer?
I koga biste u barazu?
Braunschweig,Nurnberg ili HSV?
Ja bih u LP najradije Wolfsburg,jer oni bi se sigurno pojacali i iskoristili novac koji ce dobiti eventualnim ucescem u LP,dok iz Bayera Sam odlazi u Schalke,a koje pokemone ce dovesti,ko zna.A ni onaj trener novi mi nesto ne mirise na dobro.Nije sad ni Hecking neki ekspert za LP,ali mi je drazi
U barazu bih vise volio Braunschweig,ali mislim da ce to biti HSV.Prvenstveno zbog rasporeda,a ako i ostane HSV,jedino ce mi biti drago zbog Slomke.Nadam se da nece ona prevara od kluba Furth zavrsiti u barazu,nadam se da ce Kaiserslautern biti 3.
I zao mi je sto Stuttgart ne ispada.
#miasanmia
-
Pale_Companion
- Kontakt:
1.
2. HsV (zbog amera i ledara)
Ne bi se samo Wolfsburg pojačao sa parama od LP već bi to učinio i svaki drugi klub koji bi imao priliku na takvu finansijsku inekciju
E sad, da li ti želiš reći da bi Allofs te pare najbolje znao iskoristiti

2. HsV (zbog amera i ledara)
Ne bi se samo Wolfsburg pojačao sa parama od LP već bi to učinio i svaki drugi klub koji bi imao priliku na takvu finansijsku inekciju
E sad, da li ti želiš reći da bi Allofs te pare najbolje znao iskoristiti
Agieren statt reagieren
Volio bih Gladbach u ligi prvaka ali mislim da je tu sve gotovo...nece Leverkusen propustiti zicer protiv Werdera...a i najavili su neka pojacanja.Nek' dovedu Drmica i jos 2-3 solidna igraca mozda i budu pristojni u LP-a.
Sto se tice baraza,svejedno ko ode,volio bi' da ispadnu i Hsv,Nurneberg i Braunschweig...svaka cast Hsv-u na tradiciji ali njihove igre zasluzuju drugu ligu.
Jedino mi se ne svidja sto ce vjerovatno Furth biti predstavnik cvajte u tom barazu...bilo bi odlicno da se tu nadje K'lautern.
Sto se tice baraza,svejedno ko ode,volio bi' da ispadnu i Hsv,Nurneberg i Braunschweig...svaka cast Hsv-u na tradiciji ali njihove igre zasluzuju drugu ligu.
Jedino mi se ne svidja sto ce vjerovatno Furth biti predstavnik cvajte u tom barazu...bilo bi odlicno da se tu nadje K'lautern.
Bit će da Bundesliga ponovo šalje iste putnike za Ligu pravaka. To je svakako poželjno, jer se traži ta konstanta.
Ako Bayer nastavi po istom i Rudi bude glumio nervoznog poštara, tom klubu želim blago propadanje.
WOB može postati moćniji, ali će ih uvijek hapati mala sredina, slaba tradicija...zbog čega će ih pojedini igrači izbjegavati ili se samo kratko zadržati. Gladbach ili njemački Čelski
(igraju kontre na domaćem terenu) je još nepoznanica. Klub fino posluje, ali treba da se vidi hoće li hemija između Favrea i ekipe i dalje funkcionirati.

Ako Bayer nastavi po istom i Rudi bude glumio nervoznog poštara, tom klubu želim blago propadanje.
WOB može postati moćniji, ali će ih uvijek hapati mala sredina, slaba tradicija...zbog čega će ih pojedini igrači izbjegavati ili se samo kratko zadržati. Gladbach ili njemački Čelski
adnan24 je napisao/la: Sto se tice baraza,svejedno ko ode,volio bi' da ispadnu i Hsv,Nurneberg i Braunschweig...svaka cast Hsv-u na tradiciji ali njihove igre zasluzuju drugu ligu.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.