Sissoko je napisao/la:
Nisam ja kriv sto napolijevi zvizde himni drzave gdje igraju finale Coppa ITALIA, raduju se osvajanju istog a zvizde himni koja sizofrenija, sto oni bi da prave probleme jer je navijac upucan, njima se nesto mora objasnjvat, sto njihovi navijaci su povezani sa mafijom, sto nose majice sa podrskom ubici, pa sta sad ja ne trebam da pisem jer ce djelovat da sam anti nastrojen?
Ti nisi kriv za to shto Napolijevi navijachi zvizhde himni (na shta, takodje, imaju pravo), ali te ja prozivam za to shto si u roku od 17-18 sati ispisao 9 postova, a od njih samo jedan jedini nije klasichni flame. Naravno, "ciganija, smecari, zhivotinje" repertoar je all included. I posle, ovde dolaze moderatori, BTW svi sem jednog navijachi Juventusa, pa nam objashnjavaju kako su "svi podjednako krivi" za srozavanje kvaliteta Serie A pdfa.
A vidimo svi, koji zhelimo da vidimo, odakle te negativne vibracije dolaze.
Jesam veoma anti protiv bilo kojih debila tipa tih napolijevih ultrasa koji sramote italijanski fudbal i unistavaju ugled lige jer se to odrazava na sve klubove, sto Juventusov bus mora svaki put bit pod pratnjom policije kad gostuje u Napulju ko da su ubice, Montela je to lijepo objasnio.
Mozhda ima neshto i do tog i takvog Juventusa i do njegovih gazda, koji su eksponenti politichkog sistema koji je podelio zemlju na bogate i siromashe i na tom i takvom jazu ponajvishe profitirao
Mislim, kad te ljudi "mrze poput Nemca", verovatno si im nekad neshto nazhao uchinio, jer je teshko objasniti to kao uobrazilju.
A otkad to debili sa shipke imaju svoj topic ovde

I jesu li nechiji debili
manje debilniji od neckih drugih, jer ih razlikuje boja dresova u kojima se debilishu, ne i ponashanje