FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 04 maj 2014, 15:56

slika

:kralj:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 04 maj 2014, 16:00

Rummenigge potvrdio: "Uli Hoeneß kada se vrati iz zatvora, bice ponovo predsjednik FC Bayerna!
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 04 maj 2014, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 maj 2014, 16:05

Omerbavarac je napisao/la:slika

:kralj:
Badelj se izgubio. :urnebes:

slika

:cool:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 04 maj 2014, 19:00

Pizzaro zasluzio jos jednu godinu ugovora ak nije sta dogovorio sa nekim Katarskim milijarderima ili slicno :) :)

Lewandowski- Mandzo-Pizarroo not bad my son..

Vidim Van Gaal zeli ak dodje u Manchu Kroosa i Mullera, igrace koje je ajmo rec pronasao..

Mullera bi trebali ostaviti a sto se tice Kroosa ako bude velika odsteta i lijepa ponuda, treba razmislit .

Veseli me popravak u igri protiv HSV jos ta zadnja tekma sa Svabama i onda finale sa Dortmundom.

Ak osvojimo kup ova sezona ce ipak biti dobraaa, ma da je i sad iako smo ispali od Reala. Velike stvari ocekujem i sljedece godine sa trofejom Lige prvaka :think:
FC Bayern !!!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 04 maj 2014, 23:06

Pizzaru treba ponuditi novi ugovor u svakom slučaju. Po meni je on najbolji treći napadač na svijetu, a kad kažem treći mislim na igrača koji ima kvalitet i iskustvo a ne smeta mu mizerna minutaža.

Što se Kroosa tiče, po meni je on uz Neurea i Lahma najkonstantniji igrač tokom ove sezone ili do unazad par utakmica kada su svi igrači odigrali daleko ispod nivoa. Na umu treba imati da Bastiana stižu godine, a Kroosa lično vidim kao idealnu zamjenu za njega.
Odlaskom Cana i eventualnim odlaskom Kroosa Bayern bi se odrekao dva odlična igrača na toj poziciji.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 maj 2014, 23:20

Pizza je mašin(k)a samo tak'a. Sad sam nešto raspoloženja da se Mandžukić proda i Peruanac ostane još jednu godinu. Za trojicu neće biti mjesta, a lovu koja se može uzeti za Slavonca ne treba ispustiti.

Nego, ovako nekako...da vas priupitam. Koliko je Neuer (u pravoj formi i izdanju) mogao golova odbraniti protiv Reala? :?
Vom Jäger zum Gejagten

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 04 maj 2014, 23:39

geronimo je napisao/la: Nego, ovako nekako...da vas priupitam. Koliko je Neuer (u pravoj formi i izdanju) mogao golova odbraniti protiv Reala? :?
Po meni dva, ali nebitno je to sad.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 05 maj 2014, 00:29

gerdmuller je napisao/la:Rummenigge potvrdio: "Uli Hoeneß kada se vrati iz zatvora, bice ponovo predsjednik FC Bayerna!
Uli je zbajernom prošao sito i rešetke.

Pretrčao sam preko ovoga što se pisali zadnjih nekoliko dana, bio sam odsečen od civilizacije, a rado bih napisao svašta nešto na ovo vaše pisanije, ali sad sam lenj. Nisam gledao ni meč sa Hamburgom.

Pogotovo su mi zanimljive stvari u vezi sa Švajnijem, i moram priznati da se slažem sa Šećerom apsolutno.
Sad ću nešto da sklepam na brzinu.

Otkako se Švajni vratio u ekipu kola su krenula nizbrdo. Nit smrdi nit miriše. U ovom sistemu mi je Bastian višak, ali kao što sam jednom rekao, samo zbog veličine njegovog...imena i doprinosa klubu on "mora" da igra.
Nije mi da sam igra na 6-ici, a opet mi nije dovoljno dobar u ofanzivi da podvali neku loptu, da luči i mikrokozmi taj kreativni cedj u napadu itd.
Od njegovog povratka igra je postala sporija, monovalentna, jednolična totalno, napadi preslikani, pa još na to dodas i Krosa i bude ono sto je bilo. Koliko smo samo bolje igrali u revanšu s Mančesterom bez Bastiana, divota jedna. Usudio bih se reći da bi Bastian mogao i štopera da odigra u ovom sistemu, bolje nego ovo što sad igra.

Mislim da bi Pep mogao da istera svoje do kraja, i svakako sam za njegov ostanak, ali pod uslovom da mu Javi igra zadnjeg veznog a da mu kreativni dvojac napred budu Tiago i Gece. Eventualno Kros da se rotira s njima, ali isključio za te ofanzivne pozicije, nikako zadnji vezni. Em sto je ranjiv nazad, em sto njegova najveca oružija bivaju ukruć..uskraćena.

E , kako napisati sve što treba sad, a ne dotaći se lige šampiona. Ali neka, drugi put.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 05 maj 2014, 11:55

9 maja predstavlja se novi domaći dres za sezonu 2014/15.
Pretpostavlja se da ce biti kao iz sezone 1995/96
ako se ja dobro sjećam...
slika
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

kennyM
Kontakt:

Post Postao/la kennyM » 05 maj 2014, 15:19

da se nadovežem na priču o Mandži, mislim da će otići 100 % ako ne bude prvi strijelac BL i da će za to kriviti Pepa, a ni meni nije jasno zašto mu Pep nije dao šansu u subotu da postane najbolji strijelac, kad se zna da mu je lani Jupp uzeo šansu, ali ni sam se Mandžo nije mogao ljutiti na Juppa nakon onakve sezone
audere est facere!
Joe!

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 05 maj 2014, 17:07

Bogami sljedi nam zanimljiv prelazni rok. Iskreno se nadam da ce Kroos otici, najvise me nerivra od svih nasih igraca. Mora se priznati da se Ribery polako blizi kraj i da ce se tesko vratit u formu od prolse sezone. Ocekujem na ljeto pored Lewandowskog i Rode-a jos najmanje tri pojacanja: ljevi bek, desni stoper, zentralni vezni.

Po meni bi postava za narednu sezonu trebala izgledati ovako:

--------------------------Ljevandowski------------------

Goetze-----(Koke ili Pjanic)---------Thiago-----Muller

---------------------------J.Martinez----------------------

Alaba------------Dante----------(Mangala,Benatia ili D.Luiz) Lahm

---------------------------Neuer---------------------------

Ako se brzo uklopi i vrati u staru formu Badstuber bi u toku sezone trebao izbaciti Dante-a iz prve postave.

Druga postava bi trebala izledati onda ovako:

-------------------------Mandžukić--------------------------

Ribery--------Schweini--------------Hojberg------Robben

----------------------------Rode-----------------------------

C.Erkin-------Badsuber------------Boateng-------Rafinha

--------------------------Starke------------------------------

Pizaro bi trebao dobiti porduzenje ugovora na jos jednu sezonu
Znaci ukratko
Odlasci:
Van Buyten,
Contento, 3 miliona obestecenja
Kroos, 45-50 miliona
Shaqiri 15-20 miliona.
Dolasci:
Rode,
Lewnadowski,
Pjanić ili Koke,
Mangala, D.Luiz, Benatia,
C.Erkin ili Cuardado.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 05 maj 2014, 17:14

Prvi čitav trening s ekipom Badi odradio danas!

Idemo momčino! :cool:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 05 maj 2014, 17:20

GazijaKalesija je napisao/la:Prvi čitav trening s ekipom Badi odradio danas!

Nadam se da ce biti spreman za sljedecu sezonu jer je najbolji od ove trojice stopera koje imamo a mislim da bi ga i Guardiola preferirao jer ima odlicno otvaranje igre.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 05 maj 2014, 17:21

povratakotpisanih je napisao/la:

Nadam se da ce biti spreman za sljedecu sezonu jer je najbolji od ove trojice stopera koje imamo a mislim da bi ga i Guardiola preferirao jer ima odlicno otvaranje igre.
Možda ga Guardiola ne planira za štopera. Ko zna kakvu će mu poziciju naći. :lol:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 05 maj 2014, 17:23

GazijaKalesija je napisao/la:
povratakotpisanih je napisao/la:

Možda ga Guardiola ne planira za štopera. Ko zna kakvu će mu poziciju naći. :lol:
Sve je moguce mozda bude igrao na ljevom beku a Alaba u vezom redu.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 05 maj 2014, 17:23

@povratak otpisanih.. lijepo si ti to zamislio, al zar fkt mislis da ce Ribery i RoBa biti ta druga postava pa brate nikad u zivotu :)

Prije ce otic iz kluba nego sto ces njih vidjet da nisu u prvom sastavu.. mogu oni pocet sa klupe ali realno njih dvojica su zacementirani u prvoj postavi..

Zadnjih godina igramo tu igru preko krilaa i oni ce ostat, iako sam mislio da ce pod Pepom to drugacije izgledat al njih dvojica su itekako bitni..

A da ce doci neka pojacanja tu se slazemo i treba bar David lUiz, i treba ta zamjena za Alabu na beku..

Pjana nece doc, a Kroos ak zeli da ide neka ide :thumbup:
FC Bayern !!!!!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 05 maj 2014, 17:30

povratakotpisanih je napisao/la: Sve je moguce mozda bude igrao na ljevom beku a Alaba u vezom redu.
Ma nije Badi za beka. Centaršut 0 bodova, igrao je jedno vrijeme spletom okolnosti. Al' najjači pas preko čitavog terena po zemlji :D

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 05 maj 2014, 17:35

BavaracZenica je napisao/la:@povratak otpisanih.. lijepo si ti to zamislio, al zar fkt mislis da ce Ribery i RoBa biti ta druga postava pa brate nikad u zivotu :)

Prije ce otic iz kluba nego sto ces njih vidjet da nisu u prvom sastavu.. mogu oni pocet sa klupe ali realno njih dvojica su zacementirani u prvoj postavi..

Zadnjih godina igramo tu igru preko krilaa i oni ce ostat, iako sam mislio da ce pod Pepom to drugacije izgledat al njih dvojica su itekako bitni..

A da ce doci neka pojacanja tu se slazemo i treba bar David lUiz, i treba ta zamjena za Alabu na beku..

Pjana nece doc, a Kroos ak zeli da ide neka ide :thumbup:
Gledaj jasno je meni to sto ti pises za Robbena i Riberija al evo u trenutnoj situaciji npr. Robben igra mozda ponajbolje od svi nasih igraca i normalano da zasluzuje prvu postavu a Ribery je van forme tako da bi Goetze trebao imati prednost. Na to sam ja misli nije to fiksno da je neko prva a neko druga postava nego onaj koji bolje igra treba biti u prvoj postavi i rijseno a i Robben i Ribery idu u godine imoraju biti svjesni da njihovo vrijeme polako prolazi, jer znas ono da bi nekome svanulo drugome se mora smrknuti. U ostalo ako nece da sjede na klupi neka napuste klub, nijedan igrac nemoze biti iznad kluba! A sto se tice stopera tu sigurno mora neko doci i to da zamjeni Boatenga koji je kiks igrac i kao takav jako rizican. A siguran sam da ce doci jedan centralni vezni (umjesto Kroosa)po meni ili Pjanic ili Koke ja licno bi preferirao Pjanica zbog slobodnih udaraca i kornera da se tu dobije malo na opasnosti. Ja mislim da bi Pjanica i Benatiu u paketu doblili iz Rome za neki 50-55 miliona sto bi bilo sasavim OK. Onda bi bilo love za Cuardada kao zamjenu za Alabu, a sto je jos bolje Cuardado moze igrati obje krilne i obje bekovske pozicije pa cak i poziciju centralnog veznog.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 05 maj 2014, 18:14

Bavarci novi dresovi za iducu sezonu izgledaju ovako. :)

http://oi58.tinypic.com/152g55e.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
04.10.2009 !!

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 05 maj 2014, 18:17

sarajlija je napisao/la:Bavarci novi dresovi za iducu sezonu izgledaju ovako. :)

http://oi58.tinypic.com/152g55e.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevjerovatno super stvar ovaj crveno-plavi je slican onome koji je bio i 96-97 ja ga upravo imam!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.