Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Koliko je ovo kolo namješteno, niste svjesni. 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Handzic 4 gola 
- tyler durden
- Kontakt:
Jos samo da derbi zavrsi nerijeseno i da se odustane od ove lige
ovo je smijurija.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Olimpic treba pod hitno izbaciti iz lige ili da u narednu sezonu uđu u ligu sa -20 bodova.Tragikomično je šta su uradili od lige i glavni su krivci kako za rasplet na vrhu,tako i na dnu.Uništili su ligu.
Ja ne znam ni čemu služi ova ekipa bez navijača?Kao sabirni centar za igrače u tridesetim,za namještanje?
Ja ne znam ni čemu služi ova ekipa bez navijača?Kao sabirni centar za igrače u tridesetim,za namještanje?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
[youtube][/youtube]
eto znamo prvaka, Zrinjski, cestitke
ostaje zanimljivo do kraja sto se tice drugog putnika u nizi rang i borbe za to trece mjesto na tabeli koje vodi u Evropu (mada u igri za Evropu je i cetvrto mjesto ukoliko Sarajevo uzme kup, nedo Bog
)
definitivno mec kola mega giga utakmica koja mora biti na TV-u Rudar-Zeljo (znamo svi da ce biti Velez-Zrinjski totalno ne zanimljivo)
imam ogroman feeling osjecaja Rudar dobiva, Zeljo cetvrti, Travnik ispada...

ostaje zanimljivo do kraja sto se tice drugog putnika u nizi rang i borbe za to trece mjesto na tabeli koje vodi u Evropu (mada u igri za Evropu je i cetvrto mjesto ukoliko Sarajevo uzme kup, nedo Bog
definitivno mec kola mega giga utakmica koja mora biti na TV-u Rudar-Zeljo (znamo svi da ce biti Velez-Zrinjski totalno ne zanimljivo)
imam ogroman feeling osjecaja Rudar dobiva, Zeljo cetvrti, Travnik ispada...
KenoRob je napisao/la:eto znamo prvaka, Zrinjski, cestitke
ostaje zanimljivo do kraja sto se tice drugog putnika u nizi rang i borba za to trece mjesto na tabeli koje vode u Evropu (mada u igri za Evropu je i cetvrto mjesto ukoliko Sarajevo uzme kup, nedo Bog)
Nisi svjestan ovaj gradski derbi ima da bude daleko najaca tekma odigrana ove godine u prvenstvu. Nabrijanost 200% a mozda dvije najbolje ekipe trenutno u ligi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
evo ja se nabrijo jedva cekam
razumijem ja tebe kimbo kralju, ova utakmica moze biti interesantna samo Velezu...nemoj se ljutit samo realno govorim nije tu nista Velez kriv naprotiv zavrsnica prvestva iz snova
ja mislim da ni Zrinjski nema nista sa ovom utakmicom a kamoli ostali 14 ekipa
razumijem ja tebe kimbo kralju, ova utakmica moze biti interesantna samo Velezu...nemoj se ljutit samo realno govorim nije tu nista Velez kriv naprotiv zavrsnica prvestva iz snova
Treba ove terene sto prije sanirati, ovo je ocajno u kakvim uslovima se igra ova liga.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Tepsija nisu želje i pozdravi.Kada su pojedinci iz Veleža prodavali tekme protiv Želje i Jedinstva onda je sve u redu bilo ali je zato Olimpic kriv za sve.Neka svako pomete ispred svoje "avlije".
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sve je to ok ! Vidicemo sledeci vikend razvoj situacijeKenoRob je napisao/la:evo ja se nabrijo jedva cekam
Al sto gore brat navijac napisa Olimpik je unistio prvenstvo ovih zandjih kola !! Steta bili su mi simpaticni i zaista sam zelio da budu pozitivna nova energija u ovoj ligi. Al eto ..seitanska posla
@Mancini
Ima ti i te. Al svi se nekako nadamo da je to pripadalo nekim drugim vremenima. Vremenima haosa u onakvo savezu. I ne zaboravi da smo mi prvi bili protiv onakve uprave i bilo je bojkota i bilo je ekscesa i bilo je j. matere i Piki i Tani i svim ostalim ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Tu je i nastao bojkot i nezadovoljstvo.Mancini je napisao/la:Tepsija nisu želje i pozdravi.Kada su pojedinci iz Veleža prodavali tekme protiv Želje i Jedinstva onda je sve u redu bilo ali je zato Olimpic kriv za sve.Neka svako pomete ispred svoje "avlije".
Neizmjerno sam ponosan na ovo šta je Velež uradio u proljetnom dijelu...kome je god trebalo,mi smo ga mlatnuli.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
ligu treba pod hitno smanjivat
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- samo_lijevo
- Kontakt:
upravo tako.Ali od toga nema nista,nema potrebe uopce pisati o tome.Kevin je napisao/la:ligu treba pod hitno smanjivat
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Leotar ispao Rudar/Travnik ljedece kolo spasavaju status.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 04 maj 2014, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma znaš Kimbo ono ulijetanje u teren poslije neriješene tekme sa Jedinstvom.Možda se ti sjećaš koja je ono godina bila?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- zivinaajkula
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Leotar i Rudar su ispali !
pravac RS!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Svi mi godinama pričamo o smanjenju broja premiejrligaša, ali ono što meni smeta je to što neko ne pokrene tu priču u Savezu, otprilike znamo svi ko je protiv toga, ali da onako javno vidimo one koji se protive, da čujemo njihovu argumentaciju i slično.
Čestitke Zrinjskom na tituli.
Čestitke Zrinjskom na tituli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.