NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

astra1922
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la astra1922 » 03 maj 2014, 23:04

mislim da ce vitez zvijezda i travnik zajednickim snagama izbaciti rudar..bar mi tako izgleda logicno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 03 maj 2014, 23:20

astra1922 je napisao/la:mislim da ce vitez zvijezda i travnik zajednickim snagama izbaciti rudar..bar mi tako izgleda logicno
Ma nema od tog nista astra,ja sam davno rekao da drugi odlučuje o tome,zapravo,mozda i tako odluči pa nam ispadne da bas Vitez zbog ljubavi prema Zvijezdi pobijedi Rudar :crazy: .Vitez je odradio svoj plan,osigurao davno opstanak i demotiviran igra sutra.Jedino ne znam da li imaju m.da pa da puste Rudaru a onda da dođu u Gradačac sljedećeg vikenda :opaopa:

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 03 maj 2014, 23:28

vatreni je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:mislim da ce vitez zvijezda i travnik zajednickim snagama izbaciti rudar..bar mi tako izgleda logicno
Ma nema od tog nista astra,ja sam davno rekao da drugi odlučuje o tome,zapravo,mozda i tako odluči pa nam ispadne da bas Vitez zbog ljubavi prema Zvijezdi pobijedi Rudar :crazy: .Vitez je odradio svoj plan,osigurao davno opstanak i demotiviran igra sutra.Jedino ne znam da li imaju m.da pa da puste Rudaru a onda da dođu u Gradačac sljedećeg vikenda :opaopa:
Dobro ako izgube od Rudara ,onda če vjerovatno juniori u Gradačac.Ma nije Zvjezda u kombinaciji da ispadne nikako.Ja kontam da će Vitez igrati sutra na pobjedu.Ima tu ljudi koji su veoma bliski u upravama Travnika i Viteza.A i moraš nekoga malo i zadužiti ,ako misliš igrati duže ovu ligu.Tako to ide...

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 03 maj 2014, 23:31

vatreni je napisao/la:

stari igrali smo mi i na negostoljubivijim terenima nego sto je gradacac.dapace kod vas se moze odigrati bez pritiska i ne znam jel bilo uopce ikakvih incidenata tu ,sto znaci da ste normalna sredina :mrgreen: bilo je i gorih spletkarenja u ovoj nasoj premier ligi,dobro znas sta je zeljo jednoj slobodi uradio jbg :D mi nemamo sta da pustimo rudaru,ako budu bolji dobit ce kao sto je i velez iskoristio nas los dan i nezalaganje totalno. ako nista sutra cemo pobijediti za susjede,nadam se tomu.mada i bod da uzme rudar nekim ludim cudom,odgovara i vama i travniku ;)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 04 maj 2014, 01:42

slobodnjak je napisao/la:
lepi je napisao/la:
travnik je napisao/la:Ma sta imaju dogovarat ako Zvijezdu nemozemo pobjedit onda netreamo ni ostat u PL.
Dobro bi bilo da Vitez dobije sutra i da nam skrati muke , da ne strahujemo zadnje kolo u BL
macko mi nemozemo nikog dobit, svi ovi igraci su istroseni igraci i nemogu maket vise ni jedan, samo se tako moze dobit utakmica ako se dogovori, a isto mi sad molimo viteza da dobiju al da vitezu opstanak zavisi od nas, sarajka bi ih prodo 100000% jer je najvece smece u ovom nasem klubu
Pa dobro jel taj Sarajka sam u ovoj ligi lopov jbg...Imal još koji i u jednom klubu.I nebi Sarajka dozvolio da Vitez ispadne,normalno ako bi dali pare :lol: .I ja neznam šta se to treba kao tajno Vitez moliti.Treba ako se ima odrješiti kesu,kada već nismo znali ralizovati utakmice koje smo realno mogli dobiti i premirati njihove igrače.To je dozvoljena stvar.Ako to nije već i uradjeno.
A šta to kao Rudar može pošteno dobiti u Zenici.Pa Vitez je duplo bolja ekipa.I iskreno da kažem treba Travnik ostati u ligi.Sad kad Selimović hoće to sve malo da pogura poslije toliko godina,počela i raja pomalo dolaziti na stadion,treba to sve razjebati.E ne treba i neće moći... ;)
ma kakav selimovic, covjek hoce da se izvuce iz svega ovoga, opet je sve po starom, samo su on i srajacic u klubu i predrag se distancira, i iduca godina ce bit ista, katastrofa...

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 04 maj 2014, 12:51

Bet-Live

TRAVNIK -ZVJEZDA

1,15 4,8 10,0 1,10 4,10

saaudin
Kontakt:

Post Postao/la saaudin » 04 maj 2014, 18:59

slobodnjak sta sam ti rekao leotara su halalili rudara nece mjenjate slobodu caooo :salut: :salut: :salut:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 maj 2014, 19:12

Eto vam Viteza.Sa igračem više prime gol.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 04 maj 2014, 19:46

Mancini je napisao/la:Eto vam Viteza.Sa igračem više prime gol.
Ma u redu je to sve.Nije nama Vitez kriv ni za šta.Da su ljudi šta htjeli da štimaju izgubili bi ,mogli su hladno.Situacija je definitivno u rukama Travnika i današnjom pobjedom veliki dio posla je uradjen.Po izvještaju komentatora sa radija drugo pol. na Kamberovića produženo je 3 min ,a Rudar je izjednačio u 95-oj.Dobro sve je to dio sporta.
Ono što još nije loše je odličan rezultat derbija na Grbavici.Ide prva tekma kupa,i ako Čelik bude imao aktivan rezultat,Željo mora u Prijedoru pobjediti inače je četvrti,a mogućim trijumfom Zeničana u kupu,to mjesto nebi vodilo u Evropu.Postoji sad priča oko licence Čelika,ali nisu Sarajlije blesave da rizikuju oko toga hoće li biti licence za Zeničane ili ne.
Sad ako Rudar pobjedi svaka im čast .I kada bi to i bilo,ide i Travnik Borcu kome ni za šta ne treba.Pa treba se boriti gore i kao danas odigrati dobru utakmicu i pošteno uzeti taj bod,kao što ga je i Rudar danas pošteno uzeo u Zenici.Znači opet je do nas... ;)

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 04 maj 2014, 20:09

Mislim da nisi u pravu slobodnjak . Ako bude situacija da Sarajevo preskoci Zelju i bude trece tada bi Sarajevo igralo evropu bez obzira kakav rezultat bio u kupu a i Celik bi u tom scenariju isao u evropu kao finalista kupa .Zato Zeljo mora do pobjede u Predoru ako zeli evropu. Al eto opet se nadam da ce mo mi Borcu uzet bod i da ne zavisimo ni od koga.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 04 maj 2014, 20:15

travnik je napisao/la:Mislim da nisi u pravu slobodnjak . Ako bude situacija da Sarajevo preskoci Zelju i bude trece tada bi Sarajevo igralo evropu bez obzira kakav rezultat bio u kupu a i Celik bi u tom scenariju isao u evropu kao finalista kupa .Zato Zeljo mora do pobjede u Predoru ako zeli evropu. Al eto opet se nadam da ce mo mi Borcu uzet bod i da ne zavisimo ni od koga.
Ne nije više to pravilo.Promjenuto je ove sezone.Više u Evropu ne ide finalista kupa,nego u tom slučaju četveroplasirana ekipa.To je novina.Čelik može u Evropu samo ako kup osvoji... ;)

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 04 maj 2014, 20:21

Da Celik osvoji kup a Zeljo pobjedi u Prijedoru onda Sarajevo nebi islo u evropu.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 04 maj 2014, 20:54

travnik je napisao/la:Da Celik osvoji kup a Zeljo pobjedi u Prijedoru onda Sarajevo nebi islo u evropu.
Upravo tako...

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 04 maj 2014, 22:22

slobodnjak je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Eto vam Viteza.Sa igračem više prime gol.
Ma u redu je to sve.Nije nama Vitez kriv ni za šta.Da su ljudi šta htjeli da štimaju izgubili bi ,mogli su hladno.Situacija je definitivno u rukama Travnika i današnjom pobjedom veliki dio posla je uradjen.Po izvještaju komentatora sa radija drugo pol. na Kamberovića produženo je 3 min ,a Rudar je izjednačio u 95-oj.Dobro sve je to dio sporta.
Ono što još nije loše je odličan rezultat derbija na Grbavici.Ide prva tekma kupa,i ako Čelik bude imao aktivan rezultat,Željo mora u Prijedoru pobjediti inače je četvrti,a mogućim trijumfom Zeničana u kupu,to mjesto nebi vodilo u Evropu.Postoji sad priča oko licence Čelika,ali nisu Sarajlije blesave da rizikuju oko toga hoće li biti licence za Zeničane ili ne.
Sad ako Rudar pobjedi svaka im čast .I kada bi to i bilo,ide i Travnik Borcu kome ni za šta ne treba.Pa treba se boriti gore i kao danas odigrati dobru utakmicu i pošteno uzeti taj bod,kao što ga je i Rudar danas pošteno uzeo u Zenici.Znači opet je do nas... ;)
sigurno ostajemo, ova utakmica je vec dogovorena na jesen, nezaboravite da je borav dobio na piroti a uvjet je bio da se travniuku pusti bod ili pobjeda ako bude trebalo zadnje kolo, ovo je sigurno i ne trebamo da strepimo za opstanak, borac je nas prijateljski klub

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 04 maj 2014, 22:37

E posraće vam se prijateljski klub u usta, pazi šta sam ti reko. Ja ih mrzim više od ičega, ali Borac neće pustiti Travnika zadnje kolo. :wave:

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 05 maj 2014, 17:22

K0MT je napisao/la:E posraće vam se prijateljski klub u usta, pazi šta sam ti reko. Ja ih mrzim više od ičega, ali Borac neće pustiti Travnika zadnje kolo. :wave:
Znaš je ne mrzim nikoga ,tako ni vas ni Borca.To što se vi ne možete očima vidjeti vaš je problem.Travnik je ovo proljeće gubio utakmice ,ali niko se na može pohvaliti da ih je rasturio .Izgubili smo od Sarajeva,s vama smo izgubili svi su gledali utakmicu.Od Veleža koji tare sve redom takodje,ali su se ljudi propisno namučili.Ne treba Travnik Borac puštati .Ko god misli da će to Banjalučani izići i bez problema dobiti jedno 3-4 razlike nije normalan.Prvo ulazimo 3 puta motivisaniji u meč.Drugo svi će igrati.Treće treba nam samo bod.Nije to samo hoće li Borac htjeti pobjediti,nego hoće li moći.
Vi morate shvatiti da ste imali sreće koliko ste teški.Gledao si snimak sa utakmice iz Zenice juče.Šta je Vitez sve fulao.I onda sudac vam pušta 2 napada i korner poslije isteka 3 minute nadoknade i uvalite ga.Opet sudac kao i u Prijedoru protiv nas.Simptomatično.Neko je to u savezu izgleda dobro skontao.Ali nemojte zaboraviti da to Travniku rade godinama,iz prostog razloga što uprava kakva god jest ne yebe puno tu nacionalnu politiku ,svoj mora dati svom.Naletili ste na konkurenta koji je u istoj situaciji godinama i uvjek nadje rješenje.Ovako ili onako.
Kroz postove sam dao naslutiti sljedeće.Da se već zna da Čelik ne može do licence i da je iz saveza naredjeno da Travnik MORA ispasti.Ovo što sudije rade Travniku postaje smješno.Da je iko drugi u pitanju digla bi s prašina samo tako.Postoji tu još pitanja s druge strane.Ali neću sad o tome biće prilike kad se sve završi.Evo je tebi tvrdim sada ,da ako dobijete Želju Travnik neće izgubiti budi siguran.Jer koliko je god Travnik mnogima mrzak,puno je on valjao mnogima.Zato i opstaje.
Pa evo ti sada jedna logika s Borcem ne znam kako ne kužite neke stvari.Zvjezda dobije Borac u Banjaluci.Onda s drugim sastavom dolazi u Travnik,i to u situaciji kada teoretski nije bila sigurna,jer se juče prije tekme nije znalo hoćete li vi dobiti.
Hajde nek je to sve pošteno bilo.Travnik je na kraju juče dobio Zvjezdu koja je samo kolo ranije dobila Borca u Banjaluci.Pa ako može Zvjezda,a svi se u Banjaluci kunu da su pošteno dobili,zašto tamo i Travnik ne može pošteno do boda.
Ma kratko jasno da vam je Borac htio pomoći ne bi vas pukao 3-0...ha ja...a što se mahanja tiče vidjećemo brate ko će kome mahati sljedeći vikend ...

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 05 maj 2014, 18:19

[youtube][/youtube]

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 06 maj 2014, 02:10

Daj slobodnjak Savez hoce da Travnik ispadne ? Po cemu to zakljucujes ? Citam tvoje postove dugo i sve mislim da pretjerujes . Znam ja kako se voli svoj klub i kad je tesko onda boli i naravno onda se trazi dlaka u jajetu da bi se nagadjalo ko je koga i gdje . Jeste osteceni u Prijedoru za penal ali pitanje bili ga dali . Mozda je nas igrac trebao dobiti crveni ali igrali smo i prije sa 10 igraca pa smo nekad cak uspjeli i pobijediti . Sad nam opet se navlaci da nam je sudija pomogao u Zenici ? Pa ko je mali Rudar da bi mu se toliko pomagalo i zasto ? Ako mi na to odgovoris mozda cu gledati stvar drugacije . Bilo je diskutabilnih utakmica i za Rudar vjeruj mi koji su mogli nam donjeti bodove ali nisu no o tome necu sad pocinjati pricu . Stari moj Rudar ce ispasti ne zbog namjestanja utakmica nego zato sto ga je Uprava sjebala ove sezone samo tako . A sto se tice Banjaluke razvalite ih posteno . Nista nemam protiv tebe i tvog kluba naprotiv drago mi je kad neko stane i brani svoj klub . Tebi sportski pozdrav i sretno u zadnjem kolu .
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 07 maj 2014, 21:01

UTAKMICA ŽIVOTA U SUBOTU

U subotu se igraju posljednje utakmice sezone, a „Travnik“, iako poslije „Zvijezde“ bogatiji za tri boda, još uvijek nije riješio opstanak u Premijer ligi. Utakmica sa „Borcem“ koja slijedi, je utakmica života. Ekipa je u punom sastavu, spremna, bez povrijeđenih i kartoniranih , a ni motiv za uspjeh neizostaje.
Šef stručnog štaba, Osmo Bajrić je izjavio :

„ Utakmica sa „Borcem“ za nas je utakmica života. U prethodnim kolima nismo imali sreće koja nam je sad potrebna uz maksimalan angažman na terenu da dođemo do povoljnog rezultata. „Borac“ je veliki klub koji ima odlične igrače i kojem je mjesto u Evropi, ali mi nemamo izbora i želimo se vratiti sa rezultatom koji će nam garantovati opstanak u Premijer ligi. „

Karić Mahir, strijelac jednog od golova u prethodnoj utakmici , rekao je :
„ Slijedi utakmica sezone za Travnik. Utakmica u kojoj dosta toga možemo dobiti, ali isto tako i puno toga izgubiti. Svi igrači su naravno svjesni toga i svi koji budu igrali , pa i oni igrači koji budu na klupi će dati svoj maksimum da izborimo taj bod koji će nam biti dovoljan da ostvarimo opstanak u Premijer ligi. Istina je da smo mi u prethodnim utakmica već ranije mogli izboriti opstanak ali, nažalost nismo uspjeli u tome što zbog nedostatka sreće, što zbog samih nas, ali eto, šta je tu je. Pozitvno u svemu je što ovisimo sami od sebe i ako mi budemo pravi a, nema razloga da ne budemo neće biti problema i zadnja utakmica neće ostati bez uspjeha. „

U ekpiu se vraća i Čurić Anel, koji je preskočio utakmicu sa „Zvijezdom“ zbog žutih kartona :

„ Mi u Banja Luku idemo s jednim ciljem a, to je da ostvarimo povoljan rezultat za opstanak u Ligi. Smatramo da je Borac izuzetno kvalitetan ali, i mi imamo ekipu i igrački kadar koji ne zaslužuje da se bori za opstanak. Obećavamo opstanak i dobru utakmicu. „

Utakmica se igra u Banja Luci, na Gradskom stadionu, u subotu 10.05.2014. godine, sa početkom u 17,00 sati.

Desilo se otprilike ono što sam i mislio da će se desiti.Čelik em bez licence,a i Sarajevo je već danas realno rješilo dilemu oko kupa,tako da Željezničaru sljedi nebitna utakmica u Prijedoru.
Lično me neće ništa iznenaditi,ako gore Željo ode s trećim sastavom ili juniorima.
Po meni kao i prošlo kolo uopšte se ne treba obazirati na tekmu u Prijedoru i treba igrati kao da je ta utakmica završena 3-0 za Rudar.Znači mi ne smjemo dozvoliti da izgubimo u Banjaluci.Optimista sam po tom pitanju iz puno razloga.Iskreno bojim se sudija i saveza najviše.Gotovo sam siguran da će Rudar dobiti gore.Ali ne damo se mi opet ćemo u subotu oko 19 sati biti ono što smo i bili.Članovi Premijer lige BiH...Za inat.... ;)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 maj 2014, 23:16

Hajmo Travnik u Subotu do boda,zelim Vam puno srece i da se i u narednoj sezoni sretnemo,mislim da ste bolji od pola lige :bih: :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 7 gostiju.