Oni (a misli se na igrace selje) ti ga pushe Josipeee, Josipeee, Josipeeee !JosipBukal je napisao/la:Pa jel vas više stid da vam sudije poklanjuju utakmice. Čist penal za Želju nije sviran. E vala baš ste divovi u zadržavanju vremena i valjanju a ovdje ste po forumu pisali da idete na pobjedu. Ne znam više koji je ovo derbi da se provučete i čuvate nerješeno a onda slavite ko da ste titulu uzeli.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- franklampard8
- Kontakt:
Cestitke na bodu, zasluzeno ...JosipBukal je napisao/la:Pa jel vas više stid da vam sudije poklanjuju utakmice. Čist penal za Želju nije sviran. E vala baš ste divovi u zadržavanju vremena i valjanju a ovdje ste po forumu pisali da idete na pobjedu. Ne znam više koji je ovo derbi da se provučete i čuvate nerješeno a onda slavite ko da ste titulu uzeli.
1946
Valjda je Pape debil napokon primjetio Cimirota.I veceras je odigrao bez greske,borbeno,sa mozgom kako treba da igra pravi defanzivac.
Ja nisam zadovoljan.
Trebali smo igrati borbenija ,angazovanije,a ne ovako pod rucnom.Znam da je teren bio težak, da su Jajalo,Bilbija igrali povrijađeni,da igramo u srijedu kup,ali ovako jadan Zeljo se morao uzeti.
Trebali smo igrati borbenija ,angazovanije,a ne ovako pod rucnom.Znam da je teren bio težak, da su Jajalo,Bilbija igrali povrijađeni,da igramo u srijedu kup,ali ovako jadan Zeljo se morao uzeti.
Laganini cemo da uzmemo danas ??rammstein je napisao/la:lijepo, lijepoooooo
iza brda se svasta valja
nnekaa mashalaa da i ljeto dođe
![]()
sto se tice tekme, laganni cemo da uzmemo danas a u srijedu kup zavrsavamo posao u Zenici!!!
I SVAKO JUTRO KAD SE PROBUDIM......
Najjaci lik na forumu.
Jos vam je ovaj peh/nesretnik napisao da uzimate kup, znaci necete ga osvojiti 100%.
Zadnja izmjena: stannis, dana/u 04 maj 2014, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Cimke u repku 100%, svakako visi Pape sa zadnjim veznim !!!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Jajalo ima pravo na BH drzavljanstvo s obzirom da je rodjen u Jajcu.BeSha1992 je napisao/la:Cimke u repku 100%, svakako visi Pape sa zadnjim veznim !!!
Vi stvarno mislte da ce Susic zvati igrace PL BiH da igrati u Brazilu ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kaže trener od NKŽ da smo se provukli
dobar je Hajrudin dobar 
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Pape je na potezu ako nista ima pred nosom 2 zadnja vezna, mada Jajalo je poprilicno ( po meni ) nespreman...HzSM je napisao/la:Jajalo ima pravo na BH drzavljanstvo s obzirom da je rodjen u Jajcu.BeSha1992 je napisao/la:Cimke u repku 100%, svakako visi Pape sa zadnjim veznim !!!
Visca Barca...
Visca Barca...
Fino Susic rekao da ne racuna na igrace iz PL-BH i onda dolaze padobranci s foruma da pisu ko treba u reprezentaciju. 
- franklampard8
- Kontakt:
Ne mogu ljudi to nikako da shvate.Elegant je napisao/la:Vi stvarno mislte da ce Susic zvati igrace PL BiH da igrati u Brazilu ?
1946
Kako neće biti bez poraza dok ih sudije guraju.HzSM je napisao/la:Koliko smo mi utakmica bez poraza,s obzirom da smo zadnji put izgubili od Celika na pocetku drugog dijela.dr.van nostrand je napisao/la:Dzeno bez poraza do kraja prvenstva![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zato ce zvati Tinkija iz mrtvog Hajduka.Nije dzaba dosao gledati utakmicu,mozda se nesto i promijeni.franklampard8 je napisao/la:Ne mogu ljudi to nikako da shvate.Elegant je napisao/la:Vi stvarno mislte da ce Susic zvati igrace PL BiH da igrati u Brazilu ?
Može nam se, platio amidža Tan, čekaj samo narednu sezonuSaurman je napisao/la:Kako neće biti bez poraza dok ih sudije guraju.HzSM je napisao/la:Koliko smo mi utakmica bez poraza,s obzirom da smo zadnji put izgubili od Celika na pocetku drugog dijela.dr.van nostrand je napisao/la:Dzeno bez poraza do kraja prvenstva![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- franklampard8
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Kako neće biti bez poraza dok ih sudije guraju.HzSM je napisao/la:Koliko smo mi utakmica bez poraza,s obzirom da smo zadnji put izgubili od Celika na pocetku drugog dijela.dr.van nostrand je napisao/la:Dzeno bez poraza do kraja prvenstva![]()
Vise srece iduce godine.
1946
Cekaj samo narednu sezonu ? Ovu recenicu vec slusam osam godina.. 
Čestitke na izuzetno dobrom derbiju, pozdravljam sve one koji su rekli da smo limitirana ekipa i da ćete danas lagano sa nama, a milimetri vas dijelili od poraza.
Al pitarska euforija, šta bi mi bez nje

Al pitarska euforija, šta bi mi bez nje
Vidim i oprostili ste se od Evrope. Ma ne sikirajte se komšinice, neće Čelik dobiti licencuBeSha1992 je napisao/la: p.s. Evropa cao cao
Ja te volim, volim Željo..
[
[/quote]
ovo je komsin'ce tebi i tvojima bilo upuceno
Vidim i oprostili ste se od Evrope. Ma ne sikirajte se komšinice, neće Čelik dobiti licencuBeSha1992 je napisao/la: p.s. Evropa cao cao
ovo je komsin'ce tebi i tvojima bilo upuceno
Visca Barca...
Visca Barca...
Znam da je nama bilo upućeno, podj3bavam te, veće su šanse da vi ostajete bez Evrope nego mi, ali opet ti kažem, Likče neće dobiti licencu 
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, boki86, epidemija, Google Adsense [Bot], GradKamena1, James1987, Krajina1999, Laganini1986, Maestro^^, MaroonBjelave, n0dix, PapakIzSa, Paromlinac, SilaMoc1946, Vanja8 i 140 gostiju.