Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Valencia je psihicki i fizicki istrosena ekipa nakon cetvrtka. Dok nasi lete nakon Minhena.
Ne bi trebalo biti problema al vicemo...
Ne bi trebalo biti problema al vicemo...
tyler durden je napisao/la:Ma nema sanse da Barca igra x ili cak pobjedi Atletico u zadnjem kolu. Pustit ce im samo da ne bi Real osvojio.
eki pusticemo Atletico
de sa malo usaglasite kakva je danas prica
Amar Dzeko je napisao/la:To su kolege iz repke, nastalo bi sranje na SP-u medju njima da Barca pusti Atleticu![]()
Nema pustanja samo jako

stvarno su kolegijalni
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Evo ga..
De postavi link snimaka tekme MU-SUND..
da gledamo "fudbal".

De postavi link snimaka tekme MU-SUND..
tipicna reakcija kad se osjecas porazenimCigri je napisao/la:Evo ga..
De postavi link snimaka tekme MU-SUND..da gledamo "fudbal".
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Ti kao navijač Uniteda vjerujem imaš dosta iskustva s tim u zadnjih godinu dana.Mislim porazima.MrUnited je napisao/la: tipicna reakcija kad se osjecas porazenim![]()
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ovu god. da a vi zadnjih 10 god.Kawhi je napisao/la:Ti kao navijač Uniteda vjerujem imaš dosta iskustva s tim u zadnjih godinu dana.Mislim porazima.MrUnited je napisao/la: tipicna reakcija kad se osjecas porazenim![]()
![]()
sta je ovo, nista od ikera na golu? 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kako smaraš brato, sevapa bi zaradio svako ko te zauvijek pošalje u Banoviće.MrUnited je napisao/la:ovu god. da a vi zadnjih 10 god.Kawhi je napisao/la:Ti kao navijač Uniteda vjerujem imaš dosta iskustva s tim u zadnjih godinu dana.Mislim porazima.MrUnited je napisao/la: tipicna reakcija kad se osjecas porazenim![]()
![]()
![]()
LenBias je napisao/la:sta je ovo, nista od ikera na golu?
sta je cudno pa brani prvi GK
Monolože spasavaj ,hapsi ovog uniteda dozivotno 
Real Madrid: Diego López; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Alonso, Isco, Illarra; Ronaldo, Benzema, Bale.
Real Madrid: Diego López; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Alonso, Isco, Illarra; Ronaldo, Benzema, Bale.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Real Madrid XI vs Valencia: Diego López; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Illaramendi, Xabi Alonso, Isco; Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema.
DOBAR SASTAV
DOBAR SASTAV
Sljedeću braniLenBias je napisao/la:sta je ovo, nista od ikera na golu?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Meni je tako zao ovog Isca , on ce totalno propasti ...
meni je tako zao tvog razmisljanja jaro ..nisi upravuLucryler je napisao/la:Meni je tako zao ovog Isca , on ce totalno propasti ...
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Premirati Malagu svakom igracu po milion,ko zna kad cemo opet doci u situaciju da uzmemo tripletu.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
MrUnited je napisao/la:Real Madrid XI vs Valencia: Diego López; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Illaramendi, Xabi Alonso, Isco; Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema.
DOBAR SASTAV
jesi ti dobar momak ?
Jel se ovaj united samo nama natakario, il se natakario i drugima? 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
idemo po laganu pobjedu, malo razmontirati protivnika 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Diego ostavi nadu u životu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.