sory nisam vido da ste igrali - dakel imate matematicke sanse i treba se boriti mada nece biti lakopinoglavi je napisao/la:Teško,željo igra za treće mjesto i izlazak u Europu,bit će zanimljivo zadnje kolo.skelar je napisao/la:E sad stize rasplet ! Dobiti Zelju kuci a Borac uzme Travnik i oppp ostajemo . Nevjerovatno zvuci ali sve je moguce .
FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Zadnja izmjena: Bistrik, dana/u 04 maj 2014, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Rudara moze samo spasiti Sarajevo.pinoglavi je napisao/la:Teško,željo igra za treće mjesto i izlazak u Europu,bit će zanimljivo zadnje kolo.skelar je napisao/la:E sad stize rasplet ! Dobiti Zelju kuci a Borac uzme Travnik i oppp ostajemo . Nevjerovatno zvuci ali sve je moguce .
Sad ako u srijedu pobjedi ili igra nersjeseno u Zenici,i osvoji kup-,onda Zeljo moze ici u Evropu kao 4-ti.
Rudar ne zeli da ostane u plbih nisu svi koje je trener nabrojao povrjedjeni , ali mislim da to vec znate prijedor o tome prica, kekoliko zadnjih utakmica uigrava se najbolji sastav ove ekipe, a onda po nalogu jedan do dva najspremnija ili nosioca igre se neposredno pred utakmicu zamjene . I ovaj put neki najspremniji i nosioci igre , odradili su sve treninge nisu ni povjedeni u vitez, a neki su utakmicu pocjeli sa klupe,,,stalna prica o kvalitjetu ekipe su izgovori, jer slaba ekipa koj zavrsava utakmice sa 1-0,0-0,0-1u premijer ligi nije slaba, nego ne zeli dalje u uvu ligu,,ovo bruji prijedorom, sa pricom da taj ko preuzmje rudar sa trenutnim trenerom ce pokusati da se proslavi u narednoj sezoni eventualnim povratkom u prbih, jer je prva liga jeftinija, zaradice se,,,,koji su probljemi u klubu govori i to da se novac duguje vec davno vidicu i jos nekim igracima...sta ce mo rudar je nas i mi ga volimo i u plrs.. pa tako zeljo ce se borit za evropu,a nama ni nerjeseno ne odgovara i ,,,,,,pozdrav
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
fulam je napisao/la:Rudar ne zeli da ostane u plbih nisu svi koje je trener nabrojao povrjedjeni , ali mislim da to vec znate prijedor o tome prica, kekoliko zadnjih utakmica uigrava se najbolji sastav ove ekipe, a onda po nalogu jedan do dva najspremnija ili nosioca igre se neposredno pred utakmicu zamjene . I ovaj put neki najspremniji i nosioci igre , odradili su sve treninge nisu ni povjedeni u vitez, a neki su utakmicu pocjeli sa klupe,,,stalna prica o kvalitjetu ekipe su izgovori, jer slaba ekipa koj zavrsava utakmice sa 1-0,0-0,0-1u premijer ligi nije slaba, nego ne zeli dalje u uvu ligu,,ovo bruji prijedorom, sa pricom da taj ko preuzmje rudar sa trenutnim trenerom ce pokusati da se proslavi u narednoj sezoni eventualnim povratkom u prbih, jer je prva liga jeftinija, zaradice se,,,,koji su probljemi u klubu govori i to da se novac duguje vec davno vidicu i jos nekim igracima...sta ce mo rudar je nas i mi ga volimo i u plrs.. pa tako zeljo ce se borit za evropu,a nama ni nerjeseno ne odgovara i ,,,,,,pozdrav
ima li istine u ovoj prici ili ,,
ma laž pa od kud onakva krađa protiv Travnika čist crveni karton je vaš igrač zaradio i penal je bio za travnik što će 6 sudija ako je to sve namješteno i dogovoreno da uzmete pobjedu, zamisli od 6 sudija niko ne vidi ni faul, ni crveni niti penal pa toje smješno ili je velika politika po srijedi ?fulam je napisao/la:ima li istine u ovoj prici ili ,,
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
zasto nas sudija onako pokra protiv slavije,,,zasto miha nece da igra,,,,,zasto se izostavljaju vidic i vulic, a proglasise ih nosiocima igre proljecnog djela..nesto ima , ako je laz jos bolje...idemo na zelju...kuci smo,,,
Mikari pukla ključna kost bolan nosi čovjek onaj **** oko leđa. A Vidić i Vulić nisu ni zaslužili da igraju.
Ajde Željo pusti nas sada jednu, puštamo mi vama 5 sezona.
Ajde Željo pusti nas sada jednu, puštamo mi vama 5 sezona.
Ne bih se slozio sa tobom, da ne zasluzuju, protiv celika,slavije.. i jos nekih nije se tako pricalo, a to ostali igraci najbolje znaju i sami se izjasnjavajum, po mnogima jedan od najboljih je vidic, nego , dobro, plasim se da su price bar do nekle istinite, vidjecemo kraj, a zeljo samo ako nas pusti....pusti nas...
-
slobodnjak
- Kontakt:
Smije li vas pustiti...fulam je napisao/la:Ne bih se slozio sa tobom, da ne zasluzuju, protiv celika,slavije.. i jos nekih nije se tako pricalo, a to ostali igraci najbolje znaju i sami se izjasnjavajum, po mnogima jedan od najboljih je vidic, nego , dobro, plasim se da su price bar do nekle istinite, vidjecemo kraj, a zeljo samo ako nas pusti....pusti nas...
sto nesme, tolki pustise travnik,,,pa nista
-
slobodnjak
- Kontakt:
Malo skontaj zašto te to pitam.Smiju li vas pustiti zbog sebe ne zbog Travnika,i vas...fulam je napisao/la:sto nesme, tolki pustise travnik,,,pa nista
ma jasno da se nesmije,kontam ja ,,ali pusta zelja..
-
slobodnjak
- Kontakt:
Dobro jbg,razumijem,sportski se nadati.Biće zanimljivo.Puno vam se toga poklopilo,mislim da nije bilo nerješeno na Grbavici danas,taj scenario i nebi bio nemoguć.Ma probajte dobiti zašto,napunite stadion nisu oni nepobjedivi,znam iz iskustva...Dobro su uzdrmani...A Travnik će probati u Banjaluci.Pa kako bude bude.Sretno i nama i vama...fulam je napisao/la:ma jasno da se nesme,,,ali pusta zelja..
ma da, borba do kraja..
Borac će tući Travnika, uvjeren sam. Ne smiju se zajebavati sa tom utakmicom zbog svega što se dešava sa Borcem trenutno. Naše je samo da dobijemo Želju tj. da nas puste, jer mi ne možemo dobiti Famos, a kamoli Želju.
Čuj da vas pusteK0MT je napisao/la:Borac će tući Travnika, uvjeren sam. Ne smiju se zajebavati sa tom utakmicom zbog svega što se dešava sa Borcem trenutno. Naše je samo da dobijemo Želju tj. da nas puste, jer mi ne možemo dobiti Famos, a kamoli Želju.
Borac je već imao raznih kikseva protiv ekipa donjeg dijela tabele i kod kuće i u gostima, zato na vama je sve, Prva liga ili Premijer liga
Inače, možda vam se sve vraća zbog sudbine Drine Zvornik kada ste ih izbacili, a uopšte vam nisu bili potrebni bodovi. Oni sada ulaze u PL a vi ste na korak od ispadanja
003871312
- djoleprijedor
- Kontakt:
BIlo bi stvarno fino da bude lijepo vrijeme,pun stadion i da se pobjedi Željo i ostane u PL,ali realno teško ostvarivo...Treba biti objektivan..A uostalom i da se to dogodi kojim čudom,Travniku je dovoljan i bod u BL.....Teško,veoma teško...Al što jeste jeste,mogu misliti jangije da se obezbjedi opstanak protiv Želje npr u 92.minutu iz kornera za 2-1... 
Mens sana in corpore sano.
Sta god da se desi treba zapeti dati sve od sebe . Podrska sa tribina ne smije izostati u sto ne sumjam . Ne smijemo osluskivati sta ce biti u Banjaluci . Na nama je da se posteno oduzimo sa borbom kao protiv Sarajeva pa sta bude . Pustanje od Zelje sto neki navode su gluposti jer Zelji ce trebati bodovi za Evropu . Eto mada nas svi blate i pljuju da smo trebali "davno" ispasti i kako smo " kupovali " bodove dobili smo zadnju sansu i treba je iskoristiti maksimalno . Neka bude kao onda jednom u zadnjem kolu 3-2 za nas
.
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
-
flagrantus
- Kontakt:
Prvi put se javljm na ovoj temi,osjecam potrebu da napišem par recenica.Ja sam iz Zvornika i da me se shvatite pogrešno zelim vam da u zadnjem kolu izborite opstanak ,navijacu za vas bez obzira na sve.
Ali moram da kazem ono što mi je na srcu pa ako nisam u pravu vi me demantujte.Poslije tri godine Drina se vraca u Premijer ligu,a ispali smo u sezoni 2010-2011slobodno mogu reci kada smo nakon poraza u Zvorniku od Rudara Prijedor 0-1 ,izgubili kljucne bodove u 93 minuti.
Vama ti bodovi u tom momentu realno nisu puno znacili.Ne mislim ja da ste vi trebali nama dati bodove,to je sport svako igra za sebe.Ono što je najviše povrijedilo sve simpatizere Drine i to ce vam reci svi iz Zvornika,jeste neopisivo radovanje poslije gola u 93 minutu.
Vaši igraci i strucni štab su se radovali kao da su osvojili ligu Šampiona,dok su naši na travi lezali u suzama.Par vaših igraca poslije utakmice je publici pokazivalo srednji prst i drzalo se za medjunozje.
Kada je jedan od clanova strucnog štaba Drine upitao jednog vašeg igraca zašto se tako ponaša,on je odgovorio-Ko vas J**+ seljaci ispadnite,nama treba za Evropu.
U cijeloj guzvi najgore je prošao covjek koji je najmanje kriv vaš tadašnji trener Boris Gavran.
Na utakmici je bilo i navijaca Rudara,pa ako sam šta izmislio slobodno me demantujte.
Još jednom ponavljam ne pišem ovo da vas kazem da ste trebali dati bodove Drini u toj utakmici,naprotiv protiv sam tih prica dajte nam bodove naši smo!
Ali smatram da se treba viteški ponašati i poštovati protivnika i njegov bol i tugu u trenucima kada su svjesni da ispadaju.A ne smijati im se u lice dok leze na travi i tuguju,i izvoditi pobjednicki ples na 2 metra od ljudi koji su ocajni i placu.
Treba biti veliki i u pobjedi i porazu,u zivotu i sportu je dobro sticati prijatelje,a to se tako ne radi.Zapitajte se zašto recimo Borac da ne upotrijebim grublju rijec ne zapinje protiv Slavije ,Zvijezde Gradacac a mozda nece ni protiv travnika!Zašto su navijaci i igraci Borca uvijek docekani kao braca u Zvorniku,a redovno nas dobijaju i u prvenstvu i kupu kad god se sastanemo.Zato što poštuju protivnika,ne ponizavaju ga i omalovazavaju.Zato što navijaci Borca pjevaju zajedno sa našima i u Banjaluci i Zvorniku.
Zato sto znaju da je to samo fudbal i igra ,a da smo mi braca!
Ali moram da kazem ono što mi je na srcu pa ako nisam u pravu vi me demantujte.Poslije tri godine Drina se vraca u Premijer ligu,a ispali smo u sezoni 2010-2011slobodno mogu reci kada smo nakon poraza u Zvorniku od Rudara Prijedor 0-1 ,izgubili kljucne bodove u 93 minuti.
Vama ti bodovi u tom momentu realno nisu puno znacili.Ne mislim ja da ste vi trebali nama dati bodove,to je sport svako igra za sebe.Ono što je najviše povrijedilo sve simpatizere Drine i to ce vam reci svi iz Zvornika,jeste neopisivo radovanje poslije gola u 93 minutu.
Vaši igraci i strucni štab su se radovali kao da su osvojili ligu Šampiona,dok su naši na travi lezali u suzama.Par vaših igraca poslije utakmice je publici pokazivalo srednji prst i drzalo se za medjunozje.
Kada je jedan od clanova strucnog štaba Drine upitao jednog vašeg igraca zašto se tako ponaša,on je odgovorio-Ko vas J**+ seljaci ispadnite,nama treba za Evropu.
U cijeloj guzvi najgore je prošao covjek koji je najmanje kriv vaš tadašnji trener Boris Gavran.
Na utakmici je bilo i navijaca Rudara,pa ako sam šta izmislio slobodno me demantujte.
Još jednom ponavljam ne pišem ovo da vas kazem da ste trebali dati bodove Drini u toj utakmici,naprotiv protiv sam tih prica dajte nam bodove naši smo!
Ali smatram da se treba viteški ponašati i poštovati protivnika i njegov bol i tugu u trenucima kada su svjesni da ispadaju.A ne smijati im se u lice dok leze na travi i tuguju,i izvoditi pobjednicki ples na 2 metra od ljudi koji su ocajni i placu.
Treba biti veliki i u pobjedi i porazu,u zivotu i sportu je dobro sticati prijatelje,a to se tako ne radi.Zapitajte se zašto recimo Borac da ne upotrijebim grublju rijec ne zapinje protiv Slavije ,Zvijezde Gradacac a mozda nece ni protiv travnika!Zašto su navijaci i igraci Borca uvijek docekani kao braca u Zvorniku,a redovno nas dobijaju i u prvenstvu i kupu kad god se sastanemo.Zato što poštuju protivnika,ne ponizavaju ga i omalovazavaju.Zato što navijaci Borca pjevaju zajedno sa našima i u Banjaluci i Zvorniku.
Zato sto znaju da je to samo fudbal i igra ,a da smo mi braca!
Trenutno korisnika/ca: TofiTofita, WeekendOffender i 18 gostiju.