Cirkus Colorado je za tebe 0.Colorado je napisao/la:Vidim da ima dosta pametnihMicron je napisao/la:![]()
![]()
![]()
svaku drugu tekmu im padne neki trans.. i opet oni nesto prigovaraju sto se tice tribineljudi poput tebe pa da ti objasnim par stvari . Kao navijaci ste 0 bodova , na tribini vam 90 % djeca i cisti sabanluk . Parole 0 bodova , koreografija armani
Ne znam o cemu pricamo o kakvim transovima , lupaju vas ljudi gdje ko stigne i ti se nadjes nesta pricat.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Braćo može li neko napisati šta je tačno pisalo na štrumfovskoj paroli upućenoj našim igračima.Hvala 
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Ono sto izaziva polemiku je pocetak "Po terenu vam trce cetnici.....sjever je napisao/la:Braćo može li neko napisati šta je tačno pisalo na štrumfovskoj paroli upućenoj našim igračima.Hvala
Haj sto debili pokusavaju uvrijediti nase igrace,ali zaboravljaju na svoje,pa valjda i kod njih u ekipi ima igraca drugih nacionalnosti.Armala je napisao/la:Ono sto izaziva polemiku je pocetak "Po terenu vam trce cetnici.....sjever je napisao/la:Braćo može li neko napisati šta je tačno pisalo na štrumfovskoj paroli upućenoj našim igračima.Hvala
Sta od primitivaca drugo i ocekivati.
Jedno je biti Srbin, a drugo je biti nacionalističko ****. Šta više, vi onog idiota veličate i pjevate mu pjesme. Al hajd, vaš izborHzSM je napisao/la: Haj sto debili pokusavaju uvrijediti nase igrace,ali zaboravljaju na svoje,pa valjda i kod njih u ekipi ima igraca drugih nacionalnosti.![]()
I nije ovo tema za ovog foruma..
Ja te volim, volim Željo..
Drugo je srbin, a drugo cetnik. Mucni glavom..HzSM je napisao/la:Haj sto debili pokusavaju uvrijediti nase igrace,ali zaboravljaju na svoje,pa valjda i kod njih u ekipi ima igraca drugih nacionalnosti.Armala je napisao/la:Ono sto izaziva polemiku je pocetak "Po terenu vam trce cetnici.....sjever je napisao/la:Braćo može li neko napisati šta je tačno pisalo na štrumfovskoj paroli upućenoj našim igračima.Hvala![]()
Parola od navijača NKŽ nakon dugo vremena čini se gramatički ispravna, sam sadržaj iste sramotan... 
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Kad neko kaže da je zadovoljern rezultatom a da smo i izgubili nebi bio nezadovoljan, onda mi stvarno ništa nije jasno.
Dino pravi biser. Lik mrtav hladan rece 'Sarajevo se provuklo'. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Burberry46
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
solidan derby ,sto se tice igre sarajeva pa tak ne znam sta bi rekao nije loše a nije ni nesto specijalno .nekad previse okljevamo i sporo igramo jest loš teren ali npr kad je puzi bacio aut jajalo vuce loptu prema naprijed bilbija sam utrcava ovaj i dalje vuce loptu i nista ,tako su stojcev i puric imali 2-3 situacije .još jednom se pokazalo da nam treba ju bolji bocni igraci i jedan brzi napadac i ova ekipa je top .
Evo ga.hilmo je napisao/la:Molio bih forumaša @vedator da nam ako može snimi tekmu i izbaci na youtube.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Fala @vedatore
Nadam se da je onaj čika Azijat
zadovoljan ovim što je vidio danas. Valja šefu na raport.
Nadam se da je onaj čika Azijat
-
lafomamone
- Kontakt:
Steta za ovo danas, trebali smo sve zavrsiti u prvih pola sata, treca utakmica u kojoj smo puno bolji, a nismo uspjeli da pobjedimo
O cemu ti , reci da se salis.lafomamone je napisao/la:Steta za ovo danas, trebali smo sve zavrsiti u prvih pola sata, treca utakmica u kojoj smo puno bolji, a nismo uspjeli da pobjedimo
reci da se salis molim telafomamone je napisao/la:Steta za ovo danas, trebali smo sve zavrsiti u prvih pola sata, treca utakmica u kojoj smo puno bolji, a nismo uspjeli da pobjedimo
FKŽ !
Utakmica odigrana sa 50% snage protiv ekipe kojoj je ova utakmica bila utakmica sezone.Na kraju nismo izgubili,igraci se sacuvali,nije bilo nikakvih povreda.To je ono sto je bitno.
Sad se okrenuti Zenici i tamo napraviti dobar rezultat,sve osim poraza bi bilo odlicno.Ali i taj minimalni poraz uz postignuti gol ne bi bio nenadoknadiv 17 maja na Kosevu.
Rahatluk zadnjih mjesec dana kod nas.
Sad se okrenuti Zenici i tamo napraviti dobar rezultat,sve osim poraza bi bilo odlicno.Ali i taj minimalni poraz uz postignuti gol ne bi bio nenadoknadiv 17 maja na Kosevu.
Rahatluk zadnjih mjesec dana kod nas.
1946
Ma jok s 10% ste jucer igrali
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Sa 10 ne,u intervalu 50-70% da.Schwarz je napisao/la:Ma jok s 10% ste jucer igrali
1946
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, pitara, zagorski i 40 gostiju.