Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
profulao je i ronaldo zicer u trecoj minuti, hoce jos ko pogledati taj tvoj komentar i pomisliti kako nas protivnik gazi na terenu 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kako je ovaj Marcelo loš kad treba uposliti napadača
Llara je fulo klub , scoute koji su ga pratili treba protjerati
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- akisarajevo92
- Kontakt:
Placen 40 miliona nakon jedne solidne sezone u Sociedadusuhi je napisao/la:Llara je fulo klub , scoute koji su ga pratili treba protjerati
Don't believe the hype.
Dajte ga nama e'o vam Song, vi volite zvucna imena. 
ovaj isco propast u realu,koliko je lik opao u odnosu na zadnju sezonu to je nevjerovatno
sad je malo bolji od s. roberta
di maria isto ronaldinho naspram njega
a khedira je izmislio fudbal za ovog illaru ,koja propast od igraca
sad je malo bolji od s. roberta
di maria isto ronaldinho naspram njega
a khedira je izmislio fudbal za ovog illaru ,koja propast od igraca
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
De nemoj te usporedbe sa Ronaldinhom. Imo lik u karijeri četiri fenomenalne sezone, u ostalima obična brazilska propalica.
I Illarramendi je doveden za onoliko koliko mu je stajalo u ugovoru koji ga je vezao sa Sociedadom. Na snagu uskoro stupa UEFA-in fair play, tako da je vrlo pametno ulagati u najbolje mlade igrače lige.
Aj Marcelo vani, majke ti.
I Illarramendi je doveden za onoliko koliko mu je stajalo u ugovoru koji ga je vezao sa Sociedadom. Na snagu uskoro stupa UEFA-in fair play, tako da je vrlo pametno ulagati u najbolje mlade igrače lige.
Aj Marcelo vani, majke ti.
Marcelo isto za getafea
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
@Namiks pa te 4 sezone su mozda najdominantnije u histroiji fudbala uz Maradonine i Messijeve.
Davno sam ja rek'o da je Marcelo najlosiji bek u defanzivi kojeg sam ikad vidio. On je nesto kao Cuadrado, odlican tehnicar i dribler, trebao bi krilo igrat, beka nikako. Coentrao je dosta bolji.
Davno sam ja rek'o da je Marcelo najlosiji bek u defanzivi kojeg sam ikad vidio. On je nesto kao Cuadrado, odlican tehnicar i dribler, trebao bi krilo igrat, beka nikako. Coentrao je dosta bolji.
**** je on i u ofazivi odavno
Trebao nam je ovaj gol da se malo uozbiljimo.
eto sto varane ne igra, pepe bi onog lika pojeo i dobio crveni al gola ne bi bilo 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Marcelu se zahvalit na kraju sezone,Fabio je za nj trenutno granit,yebemti ništa bez stresa i drame..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ko je čuvao ovog što je zabio gol?
Ma Marcelo više nije za Reala, lik se godinu-dvije vuče sa prosječnim nastupima, to nije ništa, nekad bude jedan od najboljih ali to vrlo rijetko. Brazilac ko Brazilac, ja ne pamtim kad sam zadnji put vidio jednog konstantnog Brazilca da zareda velik broj sezona na visokom nivou.
Ma Marcelo više nije za Reala, lik se godinu-dvije vuče sa prosječnim nastupima, to nije ništa, nekad bude jedan od najboljih ali to vrlo rijetko. Brazilac ko Brazilac, ja ne pamtim kad sam zadnji put vidio jednog konstantnog Brazilca da zareda velik broj sezona na visokom nivou.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jedna od onih utakmica u kojima Real gubi, a tačno znaš da će pobjedit na kraju.
Cim izadju wnbe isco i wnbe llaraDonnie Darko je napisao/la:Jedna od onih utakmica u kojima Real gubi, a tačno znaš da će pobjedit na kraju.
Čuj Varane? Obriši to dok Mozambik nije pročitao. Očigledno da je Benzema kriv.
Igra nula, zalaganje nula, Atletico zasluženo osvaja Primeru. Uloženo milijardu u ovu ekipu sa transferima i platama, a oni šetaju po terenu.
Igra nula, zalaganje nula, Atletico zasluženo osvaja Primeru. Uloženo milijardu u ovu ekipu sa transferima i platama, a oni šetaju po terenu.
Angel umjesto Illare odma. Frajer izgleda nije u stanju iznijeti ligaske tekme a igrao bi u finalu.
Jedini nije opravdao transfer, nazalost.
Jedini nije opravdao transfer, nazalost.
Nema o povezat redove
. Kakav choke.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.