Pa dao ga je Stojcev njemu i on kao pravi sportista ne bi smio nikom drugom datiplavipatriota je napisao/la:nije kerla stavio dres na šolju, dres je kod navijača završio..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kao igrac Željezničara nije smio uzet taj dres, mislis da bi on dao dres navijacima da nije bio primoran ? pa i pokusao ga je sakritiBurberry46 je napisao/la:Pa dao ga je Stojcev njemu i on kao pravi sportista ne bi smio nikom drugom datiplavipatriota je napisao/la:nije kerla stavio dres na šolju, dres je kod navijača završio..
FKŽ !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakav papak, umjesto da ga zadrzi za sebe on ga daje navijacima, sportski nema sta.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Burberry46
- Kontakt:
Nema sta zajebani steTeaM87 je napisao/la:kao igrac Željezničara nije smio uzet taj dres, mislis da bi on dao dres navijacima da nije bio primoran ? pa i pokusao ga je sakritiBurberry46 je napisao/la:Pa dao ga je Stojcev njemu i on kao pravi sportista ne bi smio nikom drugom datiplavipatriota je napisao/la:nije kerla stavio dres na šolju, dres je kod navijača završio..

1946
haj da ti napisem kad vec smarateSarajlijc@ je napisao/la:Kakav papak, umjesto da ga zadrzi za sebe on ga daje navijacima, sportski nema sta.
uzeo je dres i to su svi sa juga vidjeli, onda ga je stavio preko vrata pa u gace da navijaci ne vide, a kad je skroz doso do juga dao ga je zastitaru da cuva jer su manijaci vrsili pritisak da izvadi dres iz gaca, nakon toga igraci odlaze u svlacionicu, a navijaci traze od zastitara dres, zastitar nije odma dao i navijaci krenuli da udju na teren i na kraju zastitar dao dres navijacima
FKŽ !
-
- Kontakt:
kreten zastitagar ga bio sakrio kod sebe
pusti vodu... 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- zeljeznicar1
- Kontakt:
fedeltafrotta je napisao/la:kreten zastitagar ga bio sakrio kod sebepusti vodu...

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- corleone87
- Kontakt:
Sto im objasnjavas dzabe.Oni su vec razvili svoju sliku dogadjaja,ne vrijedi se raspravljati..TeaM87 je napisao/la:haj da ti napisem kad vec smarateSarajlijc@ je napisao/la:Kakav papak, umjesto da ga zadrzi za sebe on ga daje navijacima, sportski nema sta.
uzeo je dres i to su svi sa juga vidjeli, onda ga je stavio preko vrata pa u gace da navijaci ne vide, a kad je skroz doso do juga dao ga je zastitaru da cuva jer su manijaci vrsili pritisak da izvadi dres iz gaca, nakon toga igraci odlaze u svlacionicu, a navijaci traze od zastitara dres, zastitar nije odma dao i navijaci krenuli da udju na teren i na kraju zastitar dao dres navijacima
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Joj sapunice jbtTeaM87 je napisao/la:haj da ti napisem kad vec smarate

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Hajde, **** vas dres.
Jbg, ispalo je nesportski, ali jbg, ne znam iskreno sta su zamjenjivali dresove na terenu kada svi gledaju. Ovako je sam sebi pritisak stvorio..
Jbg, ispalo je nesportski, ali jbg, ne znam iskreno sta su zamjenjivali dresove na terenu kada svi gledaju. Ovako je sam sebi pritisak stvorio..
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovo kao smijesno?ennis je napisao/la:I nas ce sjever opet biti najjaci![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Sarajlijc@ je napisao/la:Ovo kao smijesno?ennis je napisao/la:I nas ce sjever opet biti najjaci![]()
![]()

SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
fightersiennis je napisao/la:I nas ce sjever opet biti najjaci![]()
![]()

ps. ewil crew

Trans star minimalno 7-8 godina , ako ne i visefedeltafrotta je napisao/la:fightersiennis je napisao/la:I nas ce sjever opet biti najjaci![]()
![]()
ps. ewil crew
-
- Kontakt:
znamo da boli, sreca pa to nisu bile dvije jake grupe

Ko na kraju zabi onaj jubilarni 1000. go (ispravite me ako grijesim sa brojkom), Svraka u mostaru ?
FKŽ !
Sta sam ja reko da tim u kojem igraju 2 panja nemogu pobjedit pitare.Prognoziro sam davno ds cemo bit 4 na kraju valjda necemo da nebi navijali za pitare kud ced vecu kaznu
Slijedi opasna sezona mislim na ovu iducu a glavni igraci ce nam bit braca Sadikovic.Pozdrav onom starom manijaku sto me prozva
Slijedi opasna sezona mislim na ovu iducu a glavni igraci ce nam bit braca Sadikovic.Pozdrav onom starom manijaku sto me prozva
Pa nece nam 11 igraca otic, gdje ce? U Slobodu mozda?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Po mom misljenju otici ce: Stanic, Hodzic,Kerla ,Tomic i mozda Svraka.Format je napisao/la:Pa nece nam 11 igraca otic, gdje ce? U Slobodu mozda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.