Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
'Ajmo sacekati kraj sezone, pa onda zaliti za titulom.
Ma prije cu ja da prodjem sa 5 u skoli nego sto cemo mi dici titulu.Paradajz je napisao/la:'Ajmo sacekati kraj sezone, pa onda zaliti za titulom.
Naftasi imaju previse srece, igraju grozno a imaju 80b kao i mi.
Bilo je lijepo sanjati, bilo je lijepo zamisljati zadnji sudacki zvizdu protiv 'Castla i dizanje pehara no to ce sve morati cekati neka druga vremena.
Nije nemoguce, no tesko da ce Villa i West Ham na stadionu Arapa odnijeti bod.
Hvala Rodgersu, hvala svima na jednoj izvanrednoj sezoni i na tome sto cu ucinili da sanjamo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Suarez ako misli osvojiti zlatnu kopačku, mora sutra postići go. Liverpool nikad nije pobjedio Palace u gostima.
A i ova utakmica u ponedjeljak, sutra će svi kladioničari igrati na Liverpool. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
-
- Kontakt:
Sutra ili pukovnik ili pokojnik.
Ili napuniti Palas do vrha ili nesto sitno, mozda patnja ko protiv Norica.
Ili napuniti Palas do vrha ili nesto sitno, mozda patnja ko protiv Norica.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Bojim se da cemo vec sutra izgubiti sve nade za titulu.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Sutra je bilo kakva pobjeda ravna čudu, imamo očajan skor sa Pulisovim momčadima.
Marcus je napisao/la:Sutra je bilo kakva pobjeda ravna čudu, imamo očajan skor sa Pulisovim momčadima.

Ako zabijemo sutra rano gol mogli bi ocekivati golijadu po Brendanovim najavama. Nadam se nekoj rutinskoj 5-0 pobjedi 

znaš li da igrate protiv čovjeka za kojeg je Murinjo mala macanerkolfc je napisao/la:Ako zabijemo sutra rano gol mogli bi ocekivati golijadu po Brendanovim najavama. Nadam se nekoj rutinskoj 5-0 pobjedi

Naravno mi istinski ljubitelji fudbala smo uz Liverpool

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Palace je ovom zadnje djelu sezone igrao otvorenije i ljepse nego sto je Stoke ikad igrao. Znam ja da ce Tony igrati bez nekog rizika zbog toga se nadam ranom golunedim93 je napisao/la:znaš li da igrate protiv čovjeka za kojeg je Murinjo mala macanerkolfc je napisao/la:Ako zabijemo sutra rano gol mogli bi ocekivati golijadu po Brendanovim najavama. Nadam se nekoj rutinskoj 5-0 pobjedi![]()
Naravno mi istinski ljubitelji fudbala smo uz Liverpool

Računamo i na ovu mašinu

Ko je to? Neki doktor, skaut ili šta?Henderson je napisao/la:Gerard će dobiti novi ugovor. Trenutni mi ističe na kraju naredne sezone.
[youtube][/youtube]

Lijepo bi bilo da se ovako nesto ponovi...Henderson je napisao/la:[youtube][/youtube]
Iako, cisto sumnjam, Pulis nije idiot, osim toga, to je gostovanje koje nam ne "lezi" nikako.
Nesto ne pamtim kad smo ih tamo zadnji put dobili. I da, bit ce veoma tesko dici igrace nakon onako bitnog poraza. Ali ja ipak vjerujem u ovu ekipu, i minimalna pobjeda donosi tri bobe, tako da...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
idemoooo samo da odcepimo u prvih 10 min
Bice gusto, bit ce gang bang
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.