Mi smo krivi sto hrdjavi Heaven's Gate nije osvojio ligu prvaka do ovog krvavog dana.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
@tepsija Navuci pelenu na glavu preko ustima ako ti taj proljev ne prestaje.
Mi smo krivi sto hrdjavi Heaven's Gate nije osvojio ligu prvaka do ovog krvavog dana.
Bem ti nepostojeceg mozga.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ma samo sam se šalio,Olimpic je jedna prava ekipa.
Ali za Grčke lige.
Ali za Grčke lige.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- zivinaajkula
- Kontakt:
vedator je napisao/la:
osvajaju titulu njih 2000 na stadionu!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Hajd šta je smiješno i u Sarajevu je bilo 8k maksimalno a koliko je veći grad od Mostara...zivinaajkula je napisao/la:vedator je napisao/la:
osvajaju titulu njih 2000 na stadionu!![]()
Bolje reci liga nam je truba a stanovnici bi radije izigravali internet ratnike u kući i gubili vrijeme po kafama nego otišli na stadion da gledjau utakmicu.
-
pobjedesve
- Kontakt:
Alucard je napisao/la:
Hajd šta je smiješno i u Sarajevu je bilo 8k maksimalno a koliko je veći grad od Mostara...
Bolje reci liga nam je truba a stanovnici bi radije izigravali internet ratnike u kući i gubili vrijeme po kafama nego otišli na stadion da gledjau utakmicu.
Jedan od najboljih postova na forumu definitivno
a... pehari su tu
Ova utakmica Vitez - Rudar mi je presumnjiva, igrač manje i u zadnjoj minuti gol.
Jedino što Željezničar mora pobijediti Rudara sad u gostima da bi obezbijedio Evropu tako da im neće biti lako i ako Travnik izgubi od Borca.
Čelik Zenica 1945
Šta mislite ko je najviše profitirao u ova dva kola?
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Kolika je sansa da Celik dobije licencu za evropu ove sezone ?Nimla_RZ je napisao/la:Ova utakmica Vitez - Rudar mi je presumnjiva, igrač manje i u zadnjoj minuti gol.Jedino što Željezničar mora pobijediti Rudara sad u gostima da bi obezbijedio Evropu tako da im neće biti lako i ako Travnik izgubi od Borca.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Neznalice i budale nam vode klubove.DukeOfWellington je napisao/la:Svi mi godinama pričamo o smanjenju broja premiejrligaša, ali ono što meni smeta je to što neko ne pokrene tu priču u Savezu, otprilike znamo svi ko je protiv toga, ali da onako javno vidimo one koji se protive, da čujemo njihovu argumentaciju i slično.
Interno pričaju da ništa ne valja, a to je očito i najvećim neznalicama, ali od eventualne akcije ni a, nema šanse da se pokrene nešto. Strana koja to vodi (Savez, i državni i entitetski) nema ama baš nikakvih zdravorazumskih argumenata kojima bi obranili ovo što sad imamo - luđački prvi rang, još luđi i nenormalniji drugi. OK su tek treći rangovi, poštuje se neka logika, ali ovo iznad nije.
BTW, žao mi na što spade i kakva sudbina zadesi prvog prvaka zajedničke lige.
Hayley <3
Pogodi ja za Zelju da ce bit 4 na kraju a vi mene ismijavate.Ko prati ovu ligu mislim da ima previse slobodnog vremena ili ubija dosadu jer svi znamo da nema kvaliteta.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Čuj 5000 na derbiju, nisu normalni bilo je sigurno 8000 hiljada
- samo_lijevo
- Kontakt:
malo li je 8000?FCS je napisao/la:Čuj 5000 na derbiju, nisu normalni bilo je sigurno 8000 hiljada
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
mnogo više ljudi je bilo od 5000,ne znam jel bilo 8000 ali su oni to zaokružili na 5000 ..FCS je napisao/la:Čuj 5000 na derbiju, nisu normalni bilo je sigurno 8000 hiljada
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Da su mislili namještati sumnjam da bi u zadnjoj sekundi davali go, i valjda bi Rudar dobio, neznam šta mu puno znači bod.Nimla_RZ je napisao/la:Ova utakmica Vitez - Rudar mi je presumnjiva, igrač manje i u zadnjoj minuti gol.Jedino što Željezničar mora pobijediti Rudara sad u gostima da bi obezbijedio Evropu tako da im neće biti lako i ako Travnik izgubi od Borca.
anel81m je napisao/la:Da su mislili namještati sumnjam da bi u zadnjoj sekundi davali go, i valjda bi Rudar dobio, neznam šta mu puno znači bod.Nimla_RZ je napisao/la:Ova utakmica Vitez - Rudar mi je presumnjiva, igrač manje i u zadnjoj minuti gol.Jedino što Željezničar mora pobijediti Rudara sad u gostima da bi obezbijedio Evropu tako da im neće biti lako i ako Travnik izgubi od Borca.
kakvo namjestanjee,pa ljudi s nisu sastali s loptom
Svaka cast Zrinjskom ali 2000 ljudi je sramota
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma nije ni 2000 bilo ali s obzirom da je prvu titulu proslavljalo 300 i ova milja je pomak. Jucer je druze nedelja bila tad su oni u rodnoj grudiArmala je napisao/la:Svaka cast Zrinjskom ali 2000 ljudi je sramota
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Zakasnili su na proslavu titule. Daleko je Split.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.