Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ama nema rasprave, Marcelo najgori, po ko zna koji put ove sezone. Prodati.
Izgleda da je Atletiku suđena liga ove godine.
Ja da sve utakmice zijane do kraja, osim finala
igračima i treneru ne mogu ništa zamjerit jer su potrali najjaču ekipu na svijetu i uzeli hobitima kup.
kad se samo sjetim da su mogli dovesti Martineza a bio im preskup
a onda izvale onolike pare za pogrešnog baska. A i kedira je jednako drvo, puno je povrijeđen pa su izgleda mnogi zaboravili njegove bisere.
Zna li iko hoće li Iker branit u ligi više jer ako ne bude u takmičarskoj formi prije finala LP moglo bi ispasti loše.
Ja da sve utakmice zijane do kraja, osim finala
kad se samo sjetim da su mogli dovesti Martineza a bio im preskup
Zna li iko hoće li Iker branit u ligi više jer ako ne bude u takmičarskoj formi prije finala LP moglo bi ispasti loše.
Hoće protiv Valladolida i Espanyola. Protiv Celte brani Diego.stokton je napisao/la:Izgleda da je Atletiku suđena liga ove godine.
Ja da sve utakmice zijane do kraja, osim finalaigračima i treneru ne mogu ništa zamjerit jer su potrali najjaču ekipu na svijetu i uzeli hobitima kup.
kad se samo sjetim da su mogli dovesti Martineza a bio im preskupa onda izvale onolike pare za pogrešnog baska. A i kedira je jednako drvo, puno je povrijeđen pa su izgleda mnogi zaboravili njegove bisere.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 19 dec 2015, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Rece Carlo na pocetku da ce biti potrebno 100 bodova da se osvoji titula 
Cak je i pele imao bolju prvu sezonu u ligi
Cak je i pele imao bolju prvu sezonu u ligi
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Marcelo je vec jedan dugi period impotentna ****.
Coentrao je u jednom momentu bio na izlaznim vratima,ali mislim da ce uprava sada morati dobro da razmisli da li ce prodati portugalca.
Sto se mene tice ako ce vec neko napustiti klub neka to onda bude brazilac.
Varane je imao j3benu povredu i vratio se.
Odtad igra jako malo (nedovoljno) i zato nema potrebe da se iscudjavamo njegovoj losijoj formi,jer je sasvim logicno da ne moze biti na onom nivou od prosle godine,kao sto je i logicno da pored ovakvih Pepea i Ramos sjedi na klupi.
Illaramendi me razocarao,ocekivao sam od njega mnogo vise ali jos uvijek nije pokazao nista (izuzev par utakmica).
Ne znam sta ce biti s njim,ali me nebi iznenadilo da na ljeto ode na neku pozajmicu.
Diego lopez nije kriv ni za jedan gol.
Ronaldo gol i asistencija.
Bale nevidljiv.
Za panjzemu nemam rijeci.
Coentrao je u jednom momentu bio na izlaznim vratima,ali mislim da ce uprava sada morati dobro da razmisli da li ce prodati portugalca.
Sto se mene tice ako ce vec neko napustiti klub neka to onda bude brazilac.
Varane je imao j3benu povredu i vratio se.
Odtad igra jako malo (nedovoljno) i zato nema potrebe da se iscudjavamo njegovoj losijoj formi,jer je sasvim logicno da ne moze biti na onom nivou od prosle godine,kao sto je i logicno da pored ovakvih Pepea i Ramos sjedi na klupi.
Illaramendi me razocarao,ocekivao sam od njega mnogo vise ali jos uvijek nije pokazao nista (izuzev par utakmica).
Ne znam sta ce biti s njim,ali me nebi iznenadilo da na ljeto ode na neku pozajmicu.
Diego lopez nije kriv ni za jedan gol.
Ronaldo gol i asistencija.
Bale nevidljiv.
Za panjzemu nemam rijeci.
Nemoguće, pa čak i na PES-u.ek0 je napisao/la:Barcelona vodi protiv Atletica 5:0
mislim da se vec radi na novom ugovoru portugalskom hasisaru
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
To bi bilo sjajno.LenBias je napisao/la:mislim da se vec radi na novom ugovoru portugalskom hasisaru
Pa da se ponovi 2007. godina. Sjecam se kao sad, Laporta skace po vip lozi, raduje se, a onda im ga veliki Raul Tamudo uvali do balcaka.ek0 je napisao/la:Sto se tice mogucnosti manipuliranja rezultatom od strane Barcelone i Atletica u zadnjem kolu mozda ovaj bod i bolje lezi nego da su osvojena tri. Naravno pod pretpostavkom da ce svi ostvariti pobjede do tog zadnjeg kola. U zadnjem kolu najbolje primiti gol od Espanyola u prvih 10 minuta i onda vidjeti do kraja poluvremena kako ce se stvari razvijati u Barceloni. U drugom poluvremenu igracima Espanyola saopstiti da mrska Barcelona vodi protiv Atletica 5:0 i da ako tako ostane osvajaju ligu i nakon toga ocekivati da ce bratski i uvijek nagodni RCD Espanyol otvoriti put prema svojoj mrezi.
- hule_barca
- Kontakt:
Jel' bilo faula Ronalda nad sunarodnjakom prilikom prvog gola. Vidio sam da je bilo nekog koškanja.
Mes Que Un Club
Cist prekrsaj,al nebitno sadhule_barca je napisao/la:Jel' bilo faula Ronalda nad sunarodnjakom prilikom prvog gola. Vidio sam da je bilo nekog koškanja.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 19 dec 2015, 21:38, ukupno mijenjano 2 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
ek0 je napisao/la:Sto se tice mogucnosti manipuliranja rezultatom od strane Barcelone i Atletica u zadnjem kolu mozda ovaj bod i bolje lezi nego da su osvojena tri. Naravno pod pretpostavkom da ce svi ostvariti pobjede do tog zadnjeg kola. U zadnjem kolu najbolje primiti gol od Espanyola u prvih 10 minuta i onda vidjeti do kraja poluvremena kako ce se stvari razvijati u Barceloni. U drugom poluvremenu igracima Espanyola saopstiti da mrska Barcelona vodi protiv Atletica 5:0 i da ako tako ostane osvajaju ligu i nakon toga ocekivati da ce bratski i uvijek nagodni RCD Espanyol otvoriti put prema svojoj mrezi.
Znaci proslava titule u Barceloni.
Najbolje da bude 0:0 do 90min i onda Rona i midzet po jedan zavale 
I Midzet se zajebesuhi je napisao/la:Najbolje da bude 0:0 do 90min i onda Rona i midzet po jedan zavale
Najbolje bi bilo pobjediti u gostima ove dvije sto idu Valjadolid ( kojem gori ispod nogu) pa Celtu tj. pijuna L.Enrikea kojeg ce Barsa napumpati..
Danas se vec posle kiksa Patetica pricalo o pobjedi unaprijed protiv Valencije, samo sto nema Jesea da cupa kao u Valenciji...
Kod Illare se nee nazire napredak. Recimo, Isco i Fani su imali los period ali se jasno vidio talent, potencijal, zelja da budu bolji. I postali su bolji.
Ja kod Illare ne vidim nista. Losa pass igra, okretnost i brzina nula. Dno dna ove sezone.
On je doveden za velike pare i kao takav je morao barem kvalitetno iznijeti slabije ligaske tekme ali ocigledno nije ni to u stanju. Il je prosjek il beskoristan, kod njega nema napretka i nema dalje
Ko sto @Raul rece prije Khedira s jednom nogom nego ovaj u finalu. I jeste tako.
Ne mora to biti Khedira nek bude Ramos, Jese u invalidskim ali nek ovaj ne igra.
Ja kod Illare ne vidim nista. Losa pass igra, okretnost i brzina nula. Dno dna ove sezone.
On je doveden za velike pare i kao takav je morao barem kvalitetno iznijeti slabije ligaske tekme ali ocigledno nije ni to u stanju. Il je prosjek il beskoristan, kod njega nema napretka i nema dalje
Ko sto @Raul rece prije Khedira s jednom nogom nego ovaj u finalu. I jeste tako.
Ne mora to biti Khedira nek bude Ramos, Jese u invalidskim ali nek ovaj ne igra.
To je sve što imaš reći?TariqAli je napisao/la:@ek0
Ne znam, al' si mi mnogo glasniji bio prije tekme sa Valencijom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.