I CCB je bila...fedeltafrotta je napisao/la:znamo da boli, sreca pa to nisu bile dvije jake grupe![]()
![]()

Nego moze li neko reci koje su tacne dimenzije vaseg terena?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I CCB je bila...fedeltafrotta je napisao/la:znamo da boli, sreca pa to nisu bile dvije jake grupe![]()
![]()
Svaka ti caslisander je napisao/la:ne pamtim kad mi je bilo zaljivije sto nismo dobili, nema veze evropa je osiguraana, cilj ispunjen.
Tomislav Tomic jedna je od nas
Da izracunas gdje je Dupovac sad ?Sarajlijc@ je napisao/la:I CCB je bila...fedeltafrotta je napisao/la:znamo da boli, sreca pa to nisu bile dvije jake grupe![]()
![]()
![]()
105 sa 66, poređenja radi Koševo je 105 sa 68Sarajlijc@ je napisao/la:I CCB je bila...fedeltafrotta je napisao/la:znamo da boli, sreca pa to nisu bile dvije jake grupe![]()
![]()
![]()
bogami utucen sam, ne znam sta pisem, prosle sezone kad je 0 0 bilo na grbavici bio sam ogorcen, ovo je vec gore, al etzeljovolim je napisao/la:Svaka ti caslisander je napisao/la:ne pamtim kad mi je bilo zaljivije sto nismo dobili, nema veze evropa je osiguraana, cilj ispunjen.
Tomislav Tomic jedna je od nas
jest kad bi se mjerilo gore do pekarr as.TeaM87 je napisao/la:105 sa 66, poređenja radi Koševo je 105 sa 68Sarajlijc@ je napisao/la:I CCB je bila...fedeltafrotta je napisao/la:znamo da boli, sreca pa to nisu bile dvije jake grupe![]()
![]()
![]()
ne znam koliko je tacan ovaj podatak jer je sa wiki, al sumnjam da je lavor puno veci od ljepotice, samo se cini jer je ono atletski stadion, a ljepotica fudbalskiHead je napisao/la:jest kad bi se mjerilo gore do pekarr as.TeaM87 je napisao/la:
105 sa 66, poređenja radi Koševo je 105 sa 68
jesi ti tezak covjek, pitao si me, ja ti fino napisao ono sto sam nasao i sad ti nesta glumis, idi bolan slavi remi protiv najtrofejnijeg kluba, jedino to i mozesSarajlijc@ je napisao/la:Ako ima 90 sa 50 svaka vam cast.
Wikipedia nije relevantna mozes je i ti uredjivati ako hoces i znas, a to za slavljenje... jel to neka nervoza izbija iz tebe?TeaM87 je napisao/la:jesi ti tezak covjek, pitao si me, ja ti fino napisao ono sto sam nasao i sad ti nesta glumis, idi bolan slavi remi protiv najtrofejnijeg kluba, jedino to i mozesSarajlijc@ je napisao/la:Ako ima 90 sa 50 svaka vam cast.
sve si upravuSarajlijc@ je napisao/la:Wikipedia nije relevantna mozes je i ti uredjivati ako hoces i znas, a to za slavljenje... jel to neka nervoza izbija iz tebe?TeaM87 je napisao/la:jesi ti tezak covjek, pitao si me, ja ti fino napisao ono sto sam nasao i sad ti nesta glumis, idi bolan slavi remi protiv najtrofejnijeg kluba, jedino to i mozesSarajlijc@ je napisao/la:Ako ima 90 sa 50 svaka vam cast.
Ma jok, gdje je ovo penal, ruka iznad glave, skroz prirodan polozaj... nasi su morali zustrije traziti penal.MosaLjoze1921 je napisao/la:http://****/vijest/72771
Kerli ističe ugovor, a poznavajuci njega jedva ce docekati da odeceze je napisao/la:Otkud vam to da Kerla odlazi i koliko je to sigurno ?
Ove sezone je osim prvih 4-5 kola odigrao sasvim dobro, dosta puta i odlično i bila bi šteta da ode. Imam osjećaj da bi on i Bogdanović nakon priprema i nekoliko utakmica zajedno bili beton stoperski par.
U svakom slučaju, odlazak 2-3 igrača je uredu, pogotovo ako će neke pare doći u klub, sve ostalo je po meni previše.
Lončarić je beton golman realno i šteta bi bila da ode bez obzira na Antolovića. Uglavnom burno ljetno nas čeka, možda i najvažnije u zadnjie 2-3 sezone.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Levin, nedimmmm1337, Paromlinac i 53 gosta.